בשביל זה יש את מחשבון השכר של יוניק מה כל כך מסובך.איני מנהלת וזה נכון שכל סעיף שנשאר באופק לא מחושב להמרה אבל כך גם זה לא מופיע בשכר שמחושב כך שמורה צריכה להוסיף על השכר המתקבל הרבה רכיבים ושוב זה לא ממש מדוייק,
ולדעתי זה חבל כי הם כן נתנו אפשרות להוסיף תפקידים שונים ובמיוחד שגמול חנ"מ/שילוב משתנה מעט במעבר לאופק ומורות היו רוצות לראות איך זה משפיע על השכר.
לא מסובך, הסתדרנו איתו עד עכשיו,בשביל זה יש את מחשבון השכר של יוניק מה כל כך מסובך.
ולנו מקוים לקבל מה שיוניק נותןבשביל זה יש את מחשבון השכר של יוניק מה כל כך מסובך.
מה זאת אומרת אם השנה קיבלתי חינוך אז אני לא אקבל גמול חינוך או שהדרגה שלי תהיה נמוכה?1.כן
2.תוספת 2016 ו2022
3.לא יודע בבירור אבל נראה לי שלפי מקצועית
4.כיום לא בשנה הבאה כנראה יהיה אבל עדיין לא הוסכם שיעור הגמול
מה פרוש נשארנו בערך באותו מקום?לא מסובך, הסתדרנו איתו עד עכשיו,
ציפינו שתהיה בשורה לסימולטור והתאכזבנו לראות שנשארנו בערך באותו מקום.
יש קיצוצים על הדרך מידיעה ברורה!!!כל הנושא עם הסימולטור מריח שזה לא הולך להיות אופק חדש מלא מלא
כנראה שיהיו קיצוצים בדרך ...
אחרת מה רע במחשבון יוניק
הלוואי שאתבדה אבל זאת התחושה שלי
אנא רמזיםיש קיצוצים על הדרך מידיעה ברורה!!!
עדיין לא פירטואנא רמזים
לא משאירים ככה ציבור במתח...
איזה סוג קיצוצים???
אם כך,עדיין לא פירטו
אבל הודיעו שלא ישלמו 100% שמעתי את זה מהפרויקטורית שהם שכרו לעינייני אופק חדש
כל זה נכון לבני יוסף גם?עדיין לא פירטו
אבל הודיעו שלא ישלמו 100% שמעתי את זה מהפרויקטורית שהם שכרו לעינייני אופק חדש
ההסכם שלהם שונה בפרטים רבים מההסכם של אופק חדש המקוריעדיין לא פירטו
במה?ההסכם שלהם שונה בפרטים רבים מההסכם של אופק חדש המקורי
ולכן גם המאה אחוזים שלו זה לא 100%
לא מצאתי אזכור למענק התמדה ע"ס 10Kבמה?
חוץ מהמרת ז-ח?
מצאת עוד משהו?
מענק התמדה זה רק למורות שנכנסו למערכת החינוך החל מ9.23לא מצאתי אזכור למענק התמדה ע"ס 10K
מענק הצטיינות
חוזה אישי
תוספת למורה שיש בכיתתה סייעת
ועוד ועוד
נכוןמענק התמדה זה רק למורות שנכנסו למערכת החינוך החל מ9.23
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: