לפי ההסכם שהעלו פה- היא לא תוכל להיכנס לאופק בלי BAאולי מכאן תבוא הישועה
מחנכת כתה ח
משרת אם
ותק 16
גמולים 14
לפי כל החישובים נראה שלא יוסיף לה כלום לעשות עכשיו בי אי. כי בין כה וכה היא נכנסת בדרגה 9. זה נכון? מישהו יכול לאשר את זה
לפי ההסכם שהעלו פה- היא לא תוכל להיכנס לאופק בלי BAאולי מכאן תבוא הישועה
מחנכת כתה ח
משרת אם
ותק 16
גמולים 14
לפי כל החישובים נראה שלא יוסיף לה כלום לעשות עכשיו בי אי. כי בין כה וכה היא נכנסת בדרגה 9. זה נכון? מישהו יכול לאשר את זה
הבנתי מצוין!ודאי שזה יחסי לאחוז המשרה בז-ח. פשוט בחישוב שלך הכפלת את אחוז המשרה היחסי של דינה בז-ח ב1.34, שזה מקדם ההמרה הרגיל של מורה אם בחטיבת הביניים, ובמקום זה היית צריכה הכפיל את אחוז המשרה היחסי שלה בז-ח ב1.465- שזה כולל את התוספת למורות ז-ח בבתי ספר יסודיים.
אז על מה מדובר כל ענין המקדמות שבהסכם???כך אמר לי היום גורם בכיר במחוז החרדי במשרד החינוך,
החוזר שהופץ זהו בעצם הסכם שנחתם בין משה"ח לרשתות שהם נכנסים לאופק חדש,
אבל צריך לדעת שלגבי החינוה"ע כיון שעדיין לא גמרו לעדכן את כל הנתונים במשה"ח (מערכת עוש"ר) בתחילת שנה כמעט לודאי ששום בי"ס לא יהיה באופק אלא במהלך השנה כולם ייכנסו בהדרגה, ואז יקבלו רטרו מתחילת השנה, וקודם לכן לא תהיה שום מקדמה או העלאה של אופק חדש
ואפילו מי שייכנס בפועל לאחר שנת 2024 וזה בעצם הרעיון של החתימה שרשמית כולם כבר צורפו לאופק חדש,
המשך בשורות טובות
למה? לא הבנתי איך???כי בין כה וכה היא נכנסת בדרגה 9.
במבט מלמעלה זה נראה לי בסדר. לא מתחייבת שלא פספסתי כלום |(חוץ ממה שכבר הערתי)הבנתי מצוין!
באיחור, אבל גם זה טוב.
בגדול, לאחר מס' חישובים זה מוסיף בין חצי דרגה לדרגה (תלוי באחוזי המשרה בחטיבה).
שאר הנתונים תקינים? טבלת ההמרה מעודכנת?
הייתי שמחה אם תהיה לך אפשרות לוודא
כיון שיש מי שמחכה לקובץ המעודכן (בתפוצה אישית שלי).
תודה.לפי ההסכם שהעלו פה- היא לא תוכל להיכנס לאופק בלי BA
תעשו חישוב ביוניק כך זה יוצא.למה? לא הבנתי איך???
בדקתי מדגמית. לא ראיתי שינוי.במבט מלמעלה זה נראה לי בסדר. לא מתחייבת שלא פספסתי כלום |(חוץ ממה שכבר הערתי)
לגבי טבלאות ההמרה-
זאת הטבלה המעודכנת:
מוזמנת להשוות ולבדוק אם יש הבדלים
אם הבנתי נכון- אין מה לחשב בלי BA, כי מי שאין לה BA נשארת בעולם הישן.תודה.
השאלה היא האם בעקבות ההסכם, צריך לחשב את השכר כאילו כבר יש BA ולפי זה לחשב כבר עכשיו ומהסכום הזה יורידו 20 אחוז וכו'. או לחשב לפי הותק והגמולים ללא הBA
בקיצור - האם כל מורה צריך לחשב את הדרגה כאילו כבר יש לו BA?
אין שום הגבלה בחוק.מישהו ראה בחוק שיש הבדל בין מחנכות למורות מקצועיות בהגבלה על יום חופשי ? חיפשתי ולא ראיתי!
חישוב דרגה- בעזרת 'טילון'- קובץ מצורף.שאלת תם:
איך מחשבים דרגה באופק חדש?
ואיך אני יודעת כמה מרוויחים בדרגה?
אשמח לעזרה, תודה
לא נראה לי, כי בסמינר היא לא עוברת לאופק.ועוד שאלה, אם ידוע לך:
במידה ומורה עבדה במקביל לשעות ביסודי א-ח גם בסמינר- האם מתחשבים בכך לצורך חישוב הדרגה?
במידה ובאמת יכנסו רק אז לאופקשמעתי (בלי אחריות) שבחינוך העצמאי מדברים שבתכל'ס זה יכנס בחנוכה (אולי הכוונה לתחילת 2024?)
כעובדת בבית ספר שמנצל כל פרצה אפשרית ומנצל את המורות ככל האפשר, כשהעזתי לומר בעדינות, שאם לא ישולמו לנו פיצויים כנדרש (לאחר מכתב פיטורין) נעניתי: "טוב, כולנו היימיש, אף אחד לא ילשין..." עמדתי על כך שבעלי לא יהסס לעשות זאת, והתגובה היתה: "מורה שמדברת כך, אין מקומה בבית ספרנו!"...חכם מאד.
את הרעיונות האלו כל המנהלות מכירות.
חשוב שהמורות ידעו שגם אם המנהלת מציגה להן דרישה כזאת היא לא חוקית.
לא מאמינה שזה יעזור הרשתות חזקות מאיתנו
אבל תודה על העלת הנושא
רק שימי לב שיש הבדל בין מנצל כל פרצה אפשרית ומנצל את המורות שאולי זה לא נחמד ויותר מזה אבל חוקי.כעובדת בבית ספר שמנצל כל פרצה אפשרית ומנצל את המורות ככל האפשר, כשהעזתי לומר בעדינות, שאם לא ישולמו לנו פיצויים כנדרש (לאחר מכתב פיטורין) נעניתי: "טוב, כולנו היימיש, אף אחד לא ילשין..." עמדתי על כך שבעלי לא יהסס לעשות זאת, והתגובה היתה: "מורה שמדברת כך, אין מקומה בבית ספרנו!"...
ולא, לא צריך לתת להם רעיונות. הם מכירים את הפירצות היטב, ויש להם מומחים (וממש מתאפקת לא לציין שמות) שמיעצים להם איך לייעל את התפוקה- במינימום תשלום... "תוכנית הבראה" הם קוראים לזה...
ואיך אמרה לנו אחת מיועצות אחיתופל? "אמנם, חוקית זה אסור, אך כל בתי הספר החרדים נוהגים כך..." בושה וחרפה!
כלומר:לא נראה מההסכם שיהיה אפשר להצטרף "במועד ב"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: