לא הבנתי היום אמרו לי במפורש באופקים שבקשר לאחוזי משרה ממתינים לאישור של הייעוץ המשפטי? יש פה מידע סותרשמעתי כך:
אחוזי משרה יורדים
איך נותנים פרטני וכו במקום שעות תפקיד
תבוא טבלה מסודרת ובה משובצת בדייקנות כל מורה ע"פ אחוזי משרה החדשים(ביום שלישי) (קוראים לזה משהוא כמו מסכית???)
יש להעמיד טבלת אופק חדש מעודכנת תוך שבוע מחצית ב צריכה לפעול 100% עפ" המערכת החדשה
איך נקבל חוות דעת משפטית אם אין לנו שורה אחת כתובה ביד????כיון שהם מכוסים משפטית,
הדבר היחיד שיכול לעזור הוא חוות דעת משפטית אחרת,
האם את המינימום הזה של תביעה משפטית מוכנים לעשות בהסתדרות שלנו?
ועוד שאלה - מישהו יודע האם זה קורה גם ב"בני יוסף" או שזה רק בחינוך העצמאי בגלל העודפי שעות שלו?
צריך לדרוש את החו״ד המשפטית מהחינו״עאיך נקבל חוות דעת משפטית אם אין לנו שורה אחת כתובה ביד????
הוא לא בחר
גדן"י בחרו
החינוך העצמאי כפוף להחלטת גדו"י בכל מהלך
מי שהקונספט הזה לא מתאים לה
שבחר לעבוד בחינוך הממלכתי
רק אומרת- לא מספיק האויבים שלנו בחוץ?
גם ביננו אנחנו צריכים לריב
מי שמרגישה שנהגו איתה לא ביושר
שתתבע בדין תורה
אני לא מאמינה שהמדגם המייצג של מורות בני יוסף והחינוך העצמאי
לא מקבל את דעתם של גדולי ישראל
לא אמור להשתנות לו כלום.מי יודע?
מורה בבי"ס שעבר לאופק אך הו נשאר בעולם הישן בגלל שאין לו b.a. האם זכאי לשלוש שעות חינוך כבעבר?
הקפצה,מהיכן המקור למידע הנ"ל על 14 בינואר?
האם צריך עד אז הנפקת תעודה או שכבר יהיה מעודכן הדרגה במשרד החינוך
למה לא?מי יודע?
מורה בבי"ס שעבר לאופק אך הו נשאר בעולם הישן בגלל שאין לו b.a. האם זכאי לשלוש שעות חינוך כבעבר?
כי באופק אין שעות חינוךלמה לא?
מורה שלא נכנסת לאופק, נשארת בעולם הישן, וחלים עליה כל חוקי העולם הישן כולל שעות חינוךמי יודע?
הוא התנדב לעשות כועס לרוב ההודעות כאן אני גם קיבלתי כמה@משושי על מה שלחת לי כועס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: