משעת החתימה על הסכם אופק חדש, כל אחד וחתימתומישהוא יודע האם תהיה עליה גם בחודשים הקרובים או רק על חודש ספטמבר ומעלה שזה שנת לימודים חדשה? תודה
אצלנו גם אמרו שלא חובה. יש אצלנו באזור ביס של חנמ שממש לא חייבו את המורות להכנס לאופק, הם נכנסו נדמה לי לפני שנתיים. המורות יכלו להכנס שנה אחכ לבחירתןבאמת? אם זה ככה זאת לגמרי פריווילגיה של המוסדות בחרדים.
למיטב ידיעתי בחינוך הממלכתי צריך סיבה ממש טובה כדי שוועדת חריגים תאשר לא להיות באופק.
שווה לבדוק מה תהיה הדרגה בכניסה באמצע שנה, ומה תהיה הדרגה בכניסה בתחילת השנה שאחריה, כולל חישוב של השתלמויות שמשלימים בינתיים.מישהו יודע אם שווה להכנס לאופק חדש באמצע שנה ?
כי רציתי להכנס ואמרו לי שלא כדאי לי עכשיו ועדיף לי בתחילת שנה הבאה
זה יכול להיות ?
@טילון
תכנית ׳אופק חדש׳ נכנסת למוסדות המוכש״ר החרדיים! השר חיים ביטון קיים היום מפגש מקצועי עם מכוני ההכשרה למורים החרדים וצוות מורחב של משרד החינוך האמון על הכשרת המורים. הדיון עסק באתגרים והצרכים המקצועיים והתקציבים של מנהל עובדי ההוראה, בהכשרת מורים במגזר החרדי על פי הוראת גדולי ישראל בהתאמה לתוכנית אופק חדש.
נודה לכם אם תפרסמוקיבלתי הזמנה לוובינר על נושא הכניסה לאופק חדש מחברה שעוסקת בנושא זכויות עובדי הוראה.
אשמח לדעת האם מותר לפרסם את ההזמנה פה-
מצד אחד זה יכול להועיל להרבה מאד מורות פה (השתתפתי בעבר בוובינר שלהם, והם ממש עושים סדר בכל מיני נושאים).
מצד שני- זאת פרסומת לחברה מסחרית שמציעה גם שירותים בתשלום.
@ניהול האתר - אשמח לקבל תשובה בנושא
לא ברור, הנתונים שם לא מעודכנים נכון, למרות השאלון שמילאתי רק לפני חודשלקראת הכניסה לאופק חדש בחינוה"ע ???
לראשונה! כל נתוני ההעסקה שלי עודכנו בפורטל עובדי הוראה.
ככל הנראה לקראת חישוב הדרגות
מי שיש לו מידע עדכני לגבי הכניסה לאופק בשנה הבעל"ט אם בכלל נא לעדכן
ותק והיקף משרהמה לא עדכנו לך נכון?
תבררי אם אפשר לשנותגם לי עדכנו
אחוז המשרה מחושב לפי בסיס 30
אפילו שרב השעות שעות חטיבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: