אני עובדת הוראה העובדת תחת עמותה. נכנסתי לאופק חדש השנה ולצערי, הנהלת העמותה מפרישה לעצמה קרוב ל 1800 ש"ח כל חודש מהשכר שלי אז מי שעובד עמותה שלא יתלהב מהשכר והתנאים של אופק חדש כי מי שנהנה מזה באמת, הם המנהלים שמרוויחים על חשבוננו!!!
יותר חשוב לי לדעת כמה הם מקבלים עליאני עובדת הוראה העובדת תחת עמותה. נכנסתי לאופק חדש השנה ולצערי, הנהלת העמותה מפרישה לעצמה קרוב ל 1800 ש"ח כל חודש מהשכר שלי אז מי שעובד עמותה שלא יתלהב מהשכר והתנאים של אופק חדש כי מי שנהנה מזה באמת, הם המנהלים שמרוויחים על חשבוננו!!!
אין שכר אחיד זה תלוי בוותק ודרגהיותר חשוב לי לדעת כמה הם מקבלים עלי
ולפי זה לדרוש את תנאי השכר
מי שיודע כמה סגנית אמורה לקבל אשמח שיכתוב
תודה רבה
מעסיק פרטי או מוכר?האם מעסיק חייב לשלם יותר בגין תעודת ב.א.?
גם אני שמעתי ממפקחת בחנ''עבצער רב שמעתי ממפקחת בכירה במחוז החרדי במשרד החינוך האופק בשנה הבאה ברשתות
לא יהיה !!!!!!
הלוואי ונתבדה
מנהלת שרוצה לנצל יכולה בקלות להגדיר את השעות הפרטניות כשעות הוראה, ולדרוש ממורה להיכנס לכיתה באופן קבוע בשעות האלו.בלת"ק, רק עמודים ראשונים ואחרונים.
לפי מה שקראתי (ויודעת) לאף אחד אין באמת ידיעה ברורה לאן זה הולך.
אני מבני יוסף וקיבלתי דיווח מהמפקחת שככל הנראה נכנסים.
אבל נראה מוזר שאנו בסוף יוני ועדין אין מידע ברור.
האמת?
הייתי מעדיפה שבתי ספר אחרים יתחילו עם אופק חדש
ואנחנו נראה איך החרדים יודעים (או שלא יודעים) לתת מתנות חינם.
האם יש "נישות חוקיות" בהם הם יכולים להרע את התנאים הראשוניים של אופק חדש (כמו שעושים עם ממלאות מקום בתקן, למשל)?
עד כמה יתערבו בבנית המערכת ובהצבת שעות השהיה של מורה?
עד כמה יתבעו ניירת סביב כל שעה פרטנית??
עד כמה יהיה למנהל/ת בי"ס מילה במיצוי הדרישות מעובדי ההוראה?
[יש מנהלות שלא דורשות כלום מעבר למה שחייבים, אך גם ראיתי מנהלת שמול העיניים שלי הסתכלה במצלמה בחדרה ותהתה בקול לאיזו כיתה היא מכניסה את המורה X שנמצאת בשהיה כרגע..]
לא מאמינה שבאמת התנאים יראו כמו החינוך הכללי באופק חדש..
זה כבר תלוי במורותעד כמה יתערבו בבנית המערכת ובהצבת שעות השהיה של מורה?
עד כמה יתבעו ניירת סביב כל שעה פרטנית??
עד כמה יהיה למנהל/ת בי"ס מילה במיצוי הדרישות מעובדי ההוראה?
חוקית???מנהלת שרוצה לנצל יכולה בקלות להגדיר את השעות הפרטניות כשעות הוראה, ולדרוש ממורה להיכנס לכיתה באופן קבוע בשעות האלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: