לא קראתי את המאמר אבל העניין כעת שכל מי שרוצה להבין מבין את האבסורד שבהקפאת אופק לאחר שכבר התחיל, נשאר רק לקדם החלטת ממשלה עוד היום ולא להאשים את האוצר והיועמש''ית ומשום מה זה לא קורה.אני הכי אהבתי את המאמר של יהודה שלזינגר בישראל היום
לא קראתי את המאמר אבל העניין כעת שכל מי שרוצה להבין מבין את האבסורד שבהקפאת אופק לאחר שכבר התחיל, נשאר רק לקדם החלטת ממשלה עוד היום ולא להאשים את האוצר והיועמש''ית ומשום מה זה לא קורה.אני הכי אהבתי את המאמר של יהודה שלזינגר בישראל היום
אפשר להעלות לפה?אני הכי אהבתי את המאמר של יהודה שלזינגר בישראל היום
הלוואי, אני מאלו שמחכים לכסף...לא נכון.
אצלנו למשל, כבר הכינו מערכות חדשות עפ"י העולם הישן וטענו שההכרעה תנתן בימים הקרובים.
כ16000 עובדי הוראה מחכים לכסף עשרות אלפי נותני שרותים מחכים לכסף של המוריםהלוואי, אני מאלו שמחכים לכסף...
זו הכפשה, זה בוער לנו בדיוק כמוך, גם אחנו בהוראה בחינוך העצמאי.התשובה נאמרה אבל עם מלא התגמגמויות והתנצלויות "ואני בכלל לא רוצה לדבר על זה" בסוף גם מלמל משהו בחצי פה על הלחם של הילדים, אם זה מספק אותכם כנראה שקבלתם משכורת.....
באמת חבל שאנחנו יורדים לשיח הזה של אמר לא אמר מה אמרזו הכפשה, זה בוער לנו בדיוק כמוך, גם אחנו בהוראה בחינוך העצמאי.
יש ממשלה יופי.הזעקה צריכה להישמע בכל מקום אפשרי!
צריך להיות מובן לכולם שאם אין אופק חדש אין ממשלה!
אם הסיעות החרדיות פורשות- אין ממשלהיש ממשלה יופי.
רק בלי חרדים ובלי אופק חדש לחינוך החרדי.
מה יקרה אחרי המלחמה זה ממילא לא רלוונטי.
אין היתכנות כרגע שתישאר ממשלת הימין בהרכבה המקורי בכל מקרה.
דחוף לשלוח לכל הלישכות של השרים החרדיםתנו שמות ומספרי טלפון.
אני מורה זוטרה לא מכירה את אנשי הממשל והכל.
מה שכן, אני יודעת לכתוב. ורציתי להעלות על הכתב את סיפורה של תלמידת כתה ה' שאני קבלתי ל"טיפול" במסגרת שעות אופק חדש.
לאחר מפגש קצר ביננו קלטתי שהיא לא יודעת לקרא. כמובן שמדובר בתלמידה עם סיפור מצוקה.
ערבנו את מורת השילוב, היא החלה לקבל שיעורי שילוב וללמוד לקרא.
במקביל ישבנו מדי יום על תגבור בשאר המקצועות.
נחשפנו על הדרך למצוקה כלכלית כואבת מאד, ילדים של אבא, ילדים של אמא, ילדים משותפים, מקרר נעול על בריח, אין מזגנים, "לפעמים יש פסטה "...
היא טופלה, רופדה לה הדרך...
לסוכות קניתי לה ולאחותה שמלה חדשה ... היא התרגשה, היתה מאושרת.
בשם תהילה, בשמן של חברות נוספות ובשם עשרות הבנות שטעמו חודש אחד של מגע אישי ומטפח, שלא יכול לבא לידי ביטוי בלי שעות אופק חדש, אני פונה אל ממשלת האחדות.
לא צריך מלחמה כדי להחשף לכאב.
מי יתן את הדין על כך?
אם הסיעות החרדיות פורשות- אין ממשלה
זה הבעיהמה גם שאני לא ככ מהר רואה את רבי אריה מוותר על מעמדו החדש כפסבדו בוגר סיירת מטכ"ל עבור שכר מורים.
טובדיברתי עם מנהל מהחינוך הכללי על המצב השורר אצלינו במוסדות :
הוא חייך ואמר גם אנחנו יודעים שסדרי העדיפויות אצליכם הם שונים והחינוך מהווה שליחות לכל דבר ולכן עדיין אין עו"ה אחד אצליכם שלא הגיע לעבודה כי לא קיבלו משכורת
בטוחני שאם זה היה קורה בציבור אחר כבר מזמן בתי הספר היו קורסים והכיתות היו ריקות והתלמידים היו מופקרים הוא רק לא רצה להמשיך מה היה קורה למנהלים וד"ל.
אנחנו באמת שונים ומוזרים !!!!!! מי כעמך ישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: