כל הפרטים על הצטרפות החינוה''ע ובני יוסף לאופק חדש

מנוי חדש

משתמש פעיל
אני הכי אהבתי את המאמר של יהודה שלזינגר בישראל היום
לא קראתי את המאמר אבל העניין כעת שכל מי שרוצה להבין מבין את האבסורד שבהקפאת אופק לאחר שכבר התחיל, נשאר רק לקדם החלטת ממשלה עוד היום ולא להאשים את האוצר והיועמש''ית ומשום מה זה לא קורה.

טוב עין

משתמש מקצוען
יוצרי ai

יהודה שלזינגר (ציוץ מלפני רבע שעה): למה שהספורט לא יעביר את שני מיליארד השקלים שלו לדרום? למה שתיאטרון 'הבימה' לא יעביר את עשרות המיליונים שלו לקיבוצים הפגועים? בואו נצלול לעיוות שנקרא "כספים קואליציוניים". כספים שלא נכנסו לבסיס התקציב ומחולקים למפלגות וח"כים לנתב אותם כרצונם. הם מעוררים בנו תחושת שחיתות- ובצדק, טראומה מתקופת פאינה קירשנבאום וגם תחושה של "שכונה" שכל ח"כ יכול לקחת לצרכיו. זו המצאה פוליטית משנות ה 80 שעברה גלגולים שונים והאמת היא שאין להם זכות קיום. למה תקציב תחבורה לתל אביב מעוגן בבסיס התקציב ותקציב לסלילת כבישים ביו"ש נחשבים ל"קואליציוניים"?? למה תקציב לבתי חולים במרכז נכנסים לבסיס התקציב וחלק מתקציב בתי חולים בפריפריה מוגדרים כ"קואליציוניים"?? בכספים הקואליציוניים הנוכחיים יש כספים לתנועות נוער ושירות לאומי שנותנים את כל הלב והעזרה במלונות המפונים, כספים לזק"א, לאפודים ונשקים לכיתות כוננות ביו"ש וכן גם למורים חרדים (חלקם מהדרום) שלהם אין את רן ארז שישבות. צריך להעביר כסף לדרום ולצפון? תעברו על תקציב המדינה ותמצאו 4-5 מיליארד בקלות (ספורט ותרבות חשובים עכשיו יותר מבארי או שדרות?) בכל מקרה, הכספים הקואליציוניים צריכים לחלוף מהעולם. מה שחשוב ייכנס לבסיס התקציב והבלבול ייפסק.

יצחק77

משתמש מקצוען
הלוואי, אני מאלו שמחכים לכסף...
כ16000 עובדי הוראה מחכים לכסף עשרות אלפי נותני שרותים מחכים לכסף של המורים
חלק מהאנשים לא הבינו את עומק המשבר , המשק החרדי יכול להעצר אם אין את הכסף הזה ,
זה לא משנה מה הם מדברים באולפנים שם עדיף לשתוק אולי
השאלה אם הם באמת הופכים כל שלחן אפשרי מאחורי הקלעים?

פוניבז'-וולף

משתמש פעיל
התשובה נאמרה אבל עם מלא התגמגמויות והתנצלויות "ואני בכלל לא רוצה לדבר על זה" בסוף גם מלמל משהו בחצי פה על הלחם של הילדים, אם זה מספק אותכם כנראה שקבלתם משכורת.....
זו הכפשה, זה בוער לנו בדיוק כמוך, גם אחנו בהוראה בחינוך העצמאי.

יצחק77

משתמש מקצוען
זו הכפשה, זה בוער לנו בדיוק כמוך, גם אחנו בהוראה בחינוך העצמאי.
באמת חבל שאנחנו יורדים לשיח הזה של אמר לא אמר מה אמר
יש פה ברוך רציני מאד וכל אחד צריך לחשוב מה אנחנו יכולים לעשות
א. תפילה מעומק הלב שנצא מהגלות בין מהגלות הישמעלית ובין הישראלית הכנענית
ב. אם יש לכם מכר או קרוב שיש לו מילה השפעה עם אי מי מהגורמים הנוגעים בעניין להציף את הזעקה
ככל שיותר אנשים יזעקו יותר כוחות יוטלו למערכה בסוף דעת הקהל קובעת את הטון והיחס
אף אחד לא רוצה עוד משבר עכשיו אם הם יקבלו רושם שקמה סערה כולם ישנסו מותניים להרגיע את הרוחות
כדי ליצור סערה לא צריך להפגין בקפלן, 300 טלפונים ביום לכמה עשרות בעלי תפקיד יזיזו קירות

book

משתמש צעיר
תנו שמות ומספרי טלפון.
אני מורה זוטרה לא מכירה את אנשי הממשל והכל.
מה שכן, אני יודעת לכתוב. ורציתי להעלות על הכתב את סיפורה של תלמידת כתה ה' שאני קבלתי ל"טיפול" במסגרת שעות אופק חדש.
לאחר מפגש קצר ביננו קלטתי שהיא לא יודעת לקרא. כמובן שמדובר בתלמידה עם סיפור מצוקה.
ערבנו את מורת השילוב, היא החלה לקבל שיעורי שילוב וללמוד לקרא.
במקביל ישבנו מדי יום על תגבור בשאר המקצועות.
נחשפנו על הדרך למצוקה כלכלית כואבת מאד, ילדים של אבא, ילדים של אמא, ילדים משותפים, מקרר נעול על בריח, אין מזגנים, "לפעמים יש פסטה "...
היא טופלה, רופדה לה הדרך...
לסוכות קניתי לה ולאחותה שמלה חדשה ... היא התרגשה, היתה מאושרת.
בשם תהילה, בשמן של חברות נוספות ובשם עשרות הבנות שטעמו חודש אחד של מגע אישי ומטפח, שלא יכול לבא לידי ביטוי בלי שעות אופק חדש, אני פונה אל ממשלת האחדות.
לא צריך מלחמה כדי להחשף לכאב.
מי יתן את הדין על כך?

מנוי חדש

משתמש פעיל
הזעקה צריכה להישמע בכל מקום אפשרי!
צריך להיות מובן לכולם שאם אין אופק חדש אין ממשלה!

תמורה.

משתמש צעיר
הזעקה צריכה להישמע בכל מקום אפשרי!
צריך להיות מובן לכולם שאם אין אופק חדש אין ממשלה!
יש ממשלה יופי.
רק בלי חרדים ובלי אופק חדש לחינוך החרדי.
מה יקרה אחרי המלחמה זה ממילא לא רלוונטי.
אין היתכנות כרגע שתישאר ממשלת הימין בהרכבה המקורי בכל מקרה.

book

משתמש צעיר
נכון, אבל זה שנכתוב את זה בפרוג לא יעזור.
השאלה למי כן פונים.
תנו כתובות מייל
תנו מספרי טלפון
תנו מספרי פקס
נפיץ מכתבים ונתחיל לשלוח.
אבל לדבר כאן ????

מנוי חדש

משתמש פעיל
יש ממשלה יופי.
רק בלי חרדים ובלי אופק חדש לחינוך החרדי.
מה יקרה אחרי המלחמה זה ממילא לא רלוונטי.
אין היתכנות כרגע שתישאר ממשלת הימין בהרכבה המקורי בכל מקרה.
אם הסיעות החרדיות פורשות- אין ממשלה

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
תנו שמות ומספרי טלפון.
אני מורה זוטרה לא מכירה את אנשי הממשל והכל.
מה שכן, אני יודעת לכתוב. ורציתי להעלות על הכתב את סיפורה של תלמידת כתה ה' שאני קבלתי ל"טיפול" במסגרת שעות אופק חדש.
לאחר מפגש קצר ביננו קלטתי שהיא לא יודעת לקרא. כמובן שמדובר בתלמידה עם סיפור מצוקה.
ערבנו את מורת השילוב, היא החלה לקבל שיעורי שילוב וללמוד לקרא.
במקביל ישבנו מדי יום על תגבור בשאר המקצועות.
נחשפנו על הדרך למצוקה כלכלית כואבת מאד, ילדים של אבא, ילדים של אמא, ילדים משותפים, מקרר נעול על בריח, אין מזגנים, "לפעמים יש פסטה "...
היא טופלה, רופדה לה הדרך...
לסוכות קניתי לה ולאחותה שמלה חדשה ... היא התרגשה, היתה מאושרת.
בשם תהילה, בשמן של חברות נוספות ובשם עשרות הבנות שטעמו חודש אחד של מגע אישי ומטפח, שלא יכול לבא לידי ביטוי בלי שעות אופק חדש, אני פונה אל ממשלת האחדות.
לא צריך מלחמה כדי להחשף לכאב.
מי יתן את הדין על כך?
דחוף לשלוח לכל הלישכות של השרים החרדים
אני מאמינה שהמיכתב הזה יתפוס כותרות

emma

משתמש מקצוען
לא נראה לי שפניה לחכ"ים תעזור
הדבר היהחיד שיעזור זה אם המורים לא יגיעו לעבודה
פשוט מאד
אם עד תאריך X אין משכורת
לא מגיעים
זה השיטה היחידה שעובדת
למה שתעבדו בלי שכר? מה אתם מתנדבים?
לא אמור לענין אתכם בכלל כל המריבות של הממשלה וכו'

מנטור

משתמש פעיל
דיברתי עם מנהל מהחינוך הכללי על המצב השורר אצלינו במוסדות :
הוא חייך ואמר גם אנחנו יודעים שסדרי העדיפויות אצליכם הם שונים והחינוך מהווה שליחות לכל דבר ולכן עדיין אין עו"ה אחד אצליכם שלא הגיע לעבודה כי לא קיבלו משכורת

בטוחני שאם זה היה קורה בציבור אחר כבר מזמן בתי הספר היו קורסים והכיתות היו ריקות והתלמידים היו מופקרים הוא רק לא רצה להמשיך מה היה קורה למנהלים וד"ל.

אנחנו באמת שונים ומוזרים !!!!!! מי כעמך ישראל

emma

משתמש מקצוען
דיברתי עם מנהל מהחינוך הכללי על המצב השורר אצלינו במוסדות :
הוא חייך ואמר גם אנחנו יודעים שסדרי העדיפויות אצליכם הם שונים והחינוך מהווה שליחות לכל דבר ולכן עדיין אין עו"ה אחד אצליכם שלא הגיע לעבודה כי לא קיבלו משכורת

בטוחני שאם זה היה קורה בציבור אחר כבר מזמן בתי הספר היו קורסים והכיתות היו ריקות והתלמידים היו מופקרים הוא רק לא רצה להמשיך מה היה קורה למנהלים וד"ל.

אנחנו באמת שונים ומוזרים !!!!!! מי כעמך ישראל
טוב
אם כיף לכם לעבוד בהתנדבות
תיהנו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

לוח מודעות

למעלה