זה ממש לא נכון, הפעם הם באמת לא יודעים.אנשי התקשורת יודעים הכל ומסיתים במזיד,
זה ממש לא נכון, הפעם הם באמת לא יודעים.אנשי התקשורת יודעים הכל ומסיתים במזיד,
מהכירות אישית יודעים גם יודעיםזה ממש לא נכון, הפעם הם באמת לא יודעים.
טוב, אני אסביר לך.לא הבנתי מילה ממה שנאמר.
בזמן שבדברים הקרובים לליבם של חברי ש"ס הם ידעו טוב מאוד לדברר את עצמם בכל ראיון מזדמן.
יש תמיהה גדולה, שדווקא כעת, כשהוא בראיון מאוד חשוב [שני מגישים משני צידי הקשת הפוליטית - פופולארים מאוד]
ומעלים את הנושא - במקום להסביר - הוא מתחמק.
זה גורם לכל צופה חילוני להבין - שמדובר בכסף מסריח.
בסופו של דבר המחשבה שאמורה להוביל היא מה יקדם לתוצאה. באוירה שישנה כרגע בתקשורת וברחוב החילוני לא בטוח שיש מי שקשוב להסברה, צודקת ככל שתהיה. ולכן הדרך היא כנראה לעבוד בשקט או לחכות עד יעבור זעם ולנסות בעוד כמה חודשים שוב. ובינתיים להתפללאנשי התקשורת יודעים הכל ומסיתים במזיד, ודווקא בשל כך כשלא מדובר בשוגגים החכי"ם החרדים ובראשם ראשי הסיעות דרעי גפני וגולדקנופף צריכים לעמוד בראש זקוף מול המלעיזים מהתקשורת הכללית ולומר באופן נחרץ זה הלחם והחלב של המורים שלנו שחשוב גם במלחמה, בדיוק כמו הלחם והחלב של המפונים מהדרום (יש המון מורים מהדרום יש המון מורות שהבעלים במילואים) לא להתחבאות לא להשתפן ולא לפחד כלללללל
ניהול כתה זה פרטני90% משרה שזה המקסימום שאפשר.
דרך אגב אצלינו עבדו מתחילת השנה במתכונת אופק. קשה להאמין שלא ישלמו על זה בכלל ייתכן שיתנו שעות מ"מ רק על הפרטני כי ה-4 שעות שהיה (במשרת אם) הולכות לתפילה (2) וניהול כיתה (2) שבעולם ישן זה בתוך המשרה. כולי האי ואולו
1. אין כזה דבר, מי כמונו יודע כמה אסור להפקיר את הזירה התקשורתית.טוב, אני אסביר לך.
אם אתה למשל בחור חסיד שלומד במקרה בפוניבז', ההגיון אומר שאתה לא פותח מלחמת חסידים מתנגדים, כי אתה חלש בזירה. ברור?
אותו דבר בתקשורת, אתה יכול להיות צודק ולצאת אויל, למגיש יש הרבה יותר זמן להכפיש אותך, ו'להזדעזע' מהעמדה שלך.
ואחריו יש עיתונים ודה'מרקר והארץ וכו' שלא מעונינים להבין רק להכפיש אותך.
אם היית קצת יותר מבין, היית יודע שזו לא היתה שאלה אלא מלכודת שהוא דילג עליה מרוב נסיון פוליטי.
מה עדיף לך? במקום שבו יש לך מילה, למשל בשטיבל אתה יותר חזק, שם תפתח את המלחמה הזו של חסידים מתנגדים.
בממשלה אנחנו יותר מרבע, שם יש לו השפעה ושם לא מתוכחים, רק סופרים קולות וכח פוליטי. אם זה יהיה אפשרי זה יעבור שם וכל הדיבורים לא ישפיעו כלום כלום כלום.
אוקי. אתה המומחה.ניהול כתה זה פרטני
יש את זה רק למחנך/ת
2 מתוך 5 פרטני מיועדות לניהול הגיתה
לא התכוונתי בזלזול ח"ו אלא באמת אני פחות בענין.אוקי. אתה המומחה.
שמעתם את הראיון של דרעי ???אנשי התקשורת יודעים הכל ומסיתים במזיד, ודווקא בשל כך כשלא מדובר בשוגגים החכי"ם החרדים ובראשם ראשי הסיעות דרעי גפני וגולדקנופף צריכים לעמוד בראש זקוף מול המלעיזים מהתקשורת הכללית ולומר באופן נחרץ זה הלחם והחלב של המורים שלנו שחשוב גם במלחמה, בדיוק כמו הלחם והחלב של המפונים מהדרום (יש המון מורים מהדרום יש המון מורות שהבעלים במילואים) לא להתחבאות לא להשתפן ולא לפחד כלללללל
מה ענה?שמעתם את הראיון של דרעי ???
הוא ממש ענה חזק לבן כספית....
אני מאוד מאמינה שדרעי ניכנס לזה עמוק לתוך הענין...
היות שגם הוא בחמל של המילחמה אז מין הטבע שיהיה פחות עסוק בדבר הזה
אני מאמינה שפועל וגם עכשיו יכנס יותר לעמוק של הדברים ויפעל
על החברי כנסת החרדים לעמוד על שלהם ואסור להם לתת יד לזה.......
זה רק בחרדי ככה. במשרד החינוך שעת שהיה זה שיעור שלם לכל דבר. לא משנה אם זה שעה ראשונה או שמינית.להבנתי הדלה 2 ש"ש מתוך השהיה הולך על תפילה. דהיינו חצי שעת שהיה על כל תפילה ותפילה אחת לשם שמים.
התוצאה של החוק זה רון קובי!אתה בטח רוצה את רון קובי, ומה זה קשור לנושא? גם העבירו תקציב.
לגמריוואוו, אני שומע כעת את הראיון של דרעי והוא אומר בפירוש, דעו לכם שזו משכורת של פת לחם של ילדים, אבל אם זה מה שמציק לכם אני מוכן לתרום, רק תקשיבו לראיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: