נו נו.ועושה בחכמה דרעי שלא מתפלסף עם בן כספית, אלא מטפל בזה בשקט.
אפילו לאויל כאיולתו אין כעת פנאי.
היי אתה תקוע אי שם בתאריך ישן.נו נו.
מי שלא מוכן להסביר את הדבר הכי פשוט שאין הבדל בין מורה חרדי לחילוני ששניהם לומדי ליב"ה - אז זה מטיל צל כבד.
חברי סיעת ש"ס לא פחדו להתפלסף תחת כל עץ רענן עד כמה נצרך חוק דרעי 1, חוק דרעי 2, וחוק טבריה.
זה נכון שזה היה שטות בעבר להגן על החוקים האלו (וזה חלק ממה שהגדיש את הסאה ולבסוף מתפוצץ על כולנו) אבל לא חוזרים על שטות בגלל שעשו אותה בעבר. עכשיו זה לא יוסיף כלום שגם הוא יביע את דעתו זה רק ישכנע את המשוכנעים ויעצבן את אלו שלא מעונינים להשתכנע אבל יש להם רמקול ביד. צריך להיות חכמים לא רק צודקים.נו נו.
מי שלא מוכן להסביר את הדבר הכי פשוט שאין הבדל בין מורה חרדי לחילוני ששניהם לומדי ליב"ה - אז זה מטיל צל כבד.
חברי סיעת ש"ס לא פחדו להתפלסף תחת כל עץ רענן עד כמה נצרך חוק דרעי 1, חוק דרעי 2, וחוק טבריה.
אדוני מסנגר על דרעי וזה יפההיי אתה תקוע אי שם בתאריך ישן.
הוא לא העביר את חוק דרעי מאז שהתחיל הויכוח בציבור על הרפורמה.
וזה לא היה זמן מלחמה כשיש אמהות שלא ישנות בלילה כי הילדים שלהם שמה.
ועדיין לבן כספית אין השפעה לטובה בזה.
אא"כ המטרה היא 'לקדש שם שומיים'.
מה הקשר לקדש שם שמיים?היי אתה תקוע אי שם בתאריך ישן.
הוא לא העביר את חוק דרעי מאז שהתחיל הויכוח בציבור על הרפורמה.
וזה לא היה זמן מלחמה כשיש אמהות שלא ישנות בלילה כי הילדים שלהם שמה.
ועדיין לבן כספית אין השפעה לטובה בזה.
אא"כ המטרה היא 'לקדש שם שומיים'.
להבנתי הדלה 2 ש"ש מתוך השהיה הולך על תפילה. דהיינו חצי שעת שהיה על כל תפילה ותפילה אחת לשם שמים.חלק משעות שהיה הולכות על תפילה?
סליחה שהפרעתי לך לשנוא.אדוני מסנגר על דרעי וזה יפה
אולם אני מסופק עם זה מטריד את האצבע הקטנה שלו
דרעי שייך לקליקה הנהנתנית והעשירה שנמצאת המון שנים במערכת ומסתכל עלינו מלמעלה בדיוק כמו אהוד ברק וביבי
הוא מזמן שכח איך להתמודד עם ניהול תקציב ממשכורת של 7-9 א' ש"ח שלא נכנסת בזמן
מחר יעלה להצבעה בממשלה, מה (השרים של) דרעי יצביעו?זה נכון שזה היה שטות בעבר להגן על החוקים האלו (וזה חלק ממה שהגדיש את הסאה ולבסוף מתפוצץ על כולנו) אבל לא חוזרים על שטות בגלל שעשו אותה בעבר. עכשיו זה לא יוסיף כלום שגם הוא יביע את דעתו זה רק ישכנע את המשוכנעים ויעצבן את אלו שלא מעונינים להשתכנע אבל יש להם רמקול ביד. צריך להיות חכמים לא רק צודקים.
אה, נכון.הוא לא העביר את חוק דרעי מאז שהתחיל הויכוח בציבור על הרפורמה.
אתה בטח רוצה את רון קובי, ומה זה קשור לנושא? גם העבירו תקציב.אה, נכון.
אבל הוא העביר את חוק טבריה...
לא רוצה, והחוק הזה רק העלה את רמת התמיכה בקובי.אתה בטח רוצה את רון קובי, ומה זה קשור לנושא? גם העבירו תקציב.
מה שהסבירו לי, שמכיון שידעו שלתקציב הדו שנתי הקרוב שעבר בקיץ,לא מבינה למה קוראים לזה תקציב קואליציוני
מה קשור הסכם קואליציוני לאנשים שעבדו וצריכים לקבל משכורת
המורות עבדו שעות ואמורות לפרנס את ביתן.
זה לא איזה בונוס שמעבירים בדיוק עכשיו לאיזה פרוייקט חרדי או ישיבה
זה הלנת שכר חמורה
והונאה של ציבור המורות החרדיות!
לא משנה למה קוראים לזה כסף קואליציונימה שהסבירו לי, שמכיון שידעו שלתקציב הדו שנתי הקרוב שעבר בקיץ,
לא יספיקו להכניס את זה. אז החליטו מטעמים פרוצדורלים,
שהשנה ושנה הבאה זה יהיה מכסף קואליציוני ואחר כך בבסיס התקציב.
ואז פרצה המלחמה.
בקיצור צריך סייעתא דשמיא לכל דבר.
אז לכאורה מה שצריך לעשות זה להסביר למה העברת התקציב של אופק חדש חשובה דווקא בזמן מלחמה.המשנה ליועמ"שית מאיר לוין מבהיר כי אי אפשר להעביר כספים קואליציוניים לכל מטרה שאיננה צרכי המלחמה. כל הכספים הקואליציוניים מוקפאים.
והתקציב נתפס כממשלת הביזה, נו תמשיך.לא רוצה, והחוק הזה רק העלה את רמת התמיכה בקובי.
זה קשור, כי זה נתפס כחוק פרסונלי, 'חוק שחיתות'.
מבחינה הגיונית, הדרישה הנוכחית הרבה יותר מובנת.
לא הבנתי מילה ממה שנאמר.והתקציב נתפס כממשלת הביזה, נו תמשיך.
מדויק!אז לכאורה מה שצריך לעשות זה להסביר למה העברת התקציב של אופק חדש חשובה דווקא בזמן מלחמה.
שכחלק מהחוסן הלאומי, חשוב שגם התלמידים בחינוך החרדי יוכלו לקבל מענה פרטני לצרכים הרגשיים והלימודיים שעולים בזמן כזה, ומאחר ואין שעות פרטניות בעולם הישן- צריך לעבוד במסגרת אופק חדש.
אני בטוחה שיש מי שינסח את זה יותר טוב ממני.
אני לא כותבת את זה רק כטריק שיווקי. אני באמת מאמינה שבתקופת מלחמה התלמידים זקוקים יותר מתמיד לשעות הפרטניות.
באופן כללי, חסרה הסברה על אילו כספים מדובר.
בתקשורת הכללית מתייחסים לזה כאל סחיטה של חרדים לטובת מוסדות שאף אחד לא מפקח עליהם, והם אפילו לא מלמדים ליבה ולא מאפשרים לבוגרים להשתלב בשוק העבודה.
אף אחד לא מתייחס לזה שמדובר בשכר על עבודה שכבר נעשתה, ובטח שלא לכך שבתי הספר של הבנות מפוקחים, מלמדים ליבה, ולגמרי מוכוונים להשתלבות בשוק העבודה- כך שאין סיבה שלא יקבלו תקציבים בדיוק כמו בחינוך הממלכתי.
אנשי התקשורת יודעים הכל ומסיתים במזיד, ודווקא בשל כך כשלא מדובר בשוגגים החכי"ם החרדים ובראשם ראשי הסיעות דרעי גפני וגולדקנופף צריכים לעמוד בראש זקוף מול המלעיזים מהתקשורת הכללית ולומר באופן נחרץ זה הלחם והחלב של המורים שלנו שחשוב גם במלחמה, בדיוק כמו הלחם והחלב של המפונים מהדרום (יש המון מורים מהדרום יש המון מורות שהבעלים במילואים) לא להתחבאות לא להשתפן ולא לפחד כללללללאז לכאורה מה שצריך לעשות זה להסביר למה העברת התקציב של אופק חדש חשובה דווקא בזמן מלחמה.
שכחלק מהחוסן הלאומי, חשוב שגם התלמידים בחינוך החרדי יוכלו לקבל מענה פרטני לצרכים הרגשיים והלימודיים שעולים בזמן כזה, ומאחר ואין שעות פרטניות בעולם הישן- צריך לעבוד במסגרת אופק חדש.
אני בטוחה שיש מי שינסח את זה יותר טוב ממני.
אני לא כותבת את זה רק כטריק שיווקי. אני באמת מאמינה שבתקופת מלחמה התלמידים זקוקים יותר מתמיד לשעות הפרטניות.
באופן כללי, חסרה הסברה על אילו כספים מדובר.
בתקשורת הכללית מתייחסים לזה כאל סחיטה של חרדים לטובת מוסדות שאף אחד לא מפקח עליהם, והם אפילו לא מלמדים ליבה ולא מאפשרים לבוגרים להשתלב בשוק העבודה.
אף אחד לא מתייחס לזה שמדובר בשכר על עבודה שכבר נעשתה, ובטח שלא לכך שבתי הספר של הבנות מפוקחים, מלמדים ליבה, ולגמרי מוכוונים להשתלבות בשוק העבודה- כך שאין סיבה שלא יקבלו תקציבים בדיוק כמו בחינוך הממלכתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: