חייבת תרגום דחוף כי אני ממש במצב הזה.מי מקבל תוספת של 12.5% בהמרה בשל שעות חטיבת ביניים?
באיזה תנאים?צפה בקובץ המצורף 1376905
מי באה לעזרתי?
חייבת תרגום דחוף כי אני ממש במצב הזה.מי מקבל תוספת של 12.5% בהמרה בשל שעות חטיבת ביניים?
באיזה תנאים?צפה בקובץ המצורף 1376905
נכון. מורות ז-ח בבתי ספר יסודיים הן המורווחות הכי גדולות מהמעבר לאופק.אבל יש מקדם המרה שונה לשעות חטיבה עפ"י הטבלה, הפער הוא של 10% ממורה א-ו
כאן יש תוספת נוספת
אפשר את המחשבון שבודק כמה אני אמורה לקבל באופק חדש
מעתיקה מהמאמר על קביעת דרגת אופק חדש:והאם זה חשוב לגמור מהר מהר את הBA או אפשר לחכות לשנה הבאה?
אם בסופו של דבר כן יכניסו מורות שלא יחתמו על ההתחייבות להשלמת התואר לאופק, הן כנראה ירוויחו יותר אם לא ישלימו את הBA לפני הכניסה לאופק, כי בד"כ כשמשבצים בטבלה של בכיר הדרגה גבוהה יותר.מורה שנכנסת לאופק חדש ללא BA אמורה להתחייב להשלים BA בארבע השנים שאחרי הכניסה לאופק. לאחר השלמת הBA מבצעים לה המרה מחודשת- לטבלת השכר של BA, עם תוספת של 5% למקדם ההמרה, ותוספות נוספות ע"פ ההתקדמות בוותק ובדרגה שהיתה צוברת בינתיים אילו היתה נכנסת מלכתחילה בדרגת BA.
בנוסף, המורה מקבלת הפרשי שכר על התקופה שבה קיבלה שכר ע"פ דרגת בכיר. חישוב ההפרשים מורכב, לא אכנס אליו כרגע.
שימו לב- ע"פ ההסכם החדש ניתן להתחייב להשלים את התואר רק עד ה30.6.23. ניסיתי לשאול בפורום של הסתדרות המורים מה יקרה למי שלא יחתום על התחייבות, ונאמר לי שככל הנראה הוא לא יוכל להיכנס לאופק, מי שרוצה תשובה וודאית יותר מוזמן להתקשר ל*2344.
למי שיכולה לסיים את הBA לפני הכניסה לאופק אני חושבת שכדאי לעשות את זה, כי אמנם כשמשלימים מבכיר לBA אחרי הכניסה לאופק מקבלים תוספת של 5% למקדם ההמרה, אבל השכר להמרה נמוך יותר (כי הוא לפי השכר של מורה בכיר, ובלי כפל תואר) ביותר מ5%.
אשמח לדעת מה הכוונה ביוניק 'מתמחים',
מעתיקה מהמאמר על קביעת דרגת אופק חדש:
אם בסופו של דבר כן יכניסו מורות שלא יחתמו על ההתחייבות להשלמת התואר לאופק, הן כנראה ירוויחו יותר אם לא ישלימו את הBA לפני הכניסה לאופק, כי בד"כ כשמשבצים בטבלה של בכיר הדרגה גבוהה יותר.
מורים בשנת התמחות, לפני סיום התואראשמח לדעת מה הכוונה ביוניק 'מתמחים',
יש הפרשי שכר כלשהם, החישוב שלהם מסובך. השאלה העיקרית היא לגבי קביעת הדרגה כפי שכתבתי כאן-כמו''כ מה קורה עם מורה שתשלים BA לאחר תחילת שנה''ל, האם תקבל החזר רטרו מתחילת שנה?
מעתיקה מהמאמר על קביעת דרגת אופק חדש:
אם בסופו של דבר כן יכניסו מורות שלא יחתמו על ההתחייבות להשלמת התואר לאופק, הן כנראה ירוויחו יותר אם לא ישלימו את הBA לפני הכניסה לאופק, כי בד"כ כשמשבצים בטבלה של בכיר הדרגה גבוהה יותר.
תודה על המענה,מורים בשנת התמחות, לפני סיום התואר
יש הפרשי שכר כלשהם, החישוב שלהם מסובך. השאלה העיקרית היא לגבי קביעת הדרגה כפי שכתבתי כאן-
אני חושבת שזה רלוונטי רק בשנת סטאז'. לא בטוחה.בשביל לקבל שכר כ'מתמחה' (ביוניק זה נראה שהשכר גבוה יותר מבכיר) יש להביא אישור ממקום לימודי התואר?
ותק יכול להיצבר רק על עבודה בשכר (או על שירות צבאי/לאומי). לכן אני לא רואה איך אפשר לקבל על הדרכה בסמינר וותק.כמו''כ אשמח לקבל מידע לגבי צבירת ותק בהוראה למורה שהיתה במשך כמה שנים מדריכה בסמינר, איך זה נצבר ומי נותן את האישור (בבתיה אומרים שאין להם אישור כזה).
מתי את אמורה להיכנס לאופק?שווה עכשיו לבקש לעבור ללמד בז-ח אם עד עכשיו עבדתי בא-ו?
תודה רבה!!!מורים נבוכים חלק ד- קביעת דרגת אופק חדש
אחד הנושאים הכי מדוברים כרגע בפורום "חדר מורים" הוא המעבר הכנראה צפוי של החינוך העצמאי לאופק חדש. כאשר מורה וותיק נכנס לאופק חדש הדרגה הראשונית שלו לא נקבעת אוטומטית לדרגה 1 כמו מורה חדש, אלא מבצעים לו המרת שכר- תהליך שבו מחשבים באיזו דרגה הוא...www.prog.co.il
לצערי זה ככל הנראה נכון.יש דבר לדעתי שלא מספיק מדברים עליו ישנם שתי טבלאות להמרה למורי ב.א. טבלת המרה 2016
וטבלת המרה 2022 אחרי ההסכם החדש
ניקח לדוגמא מורה עם עשר שנות וותק שאחרי חישוב ההמרה יש לו 9000 שח
לפי 2016 דרגתו 5.5
ולפי 2022 דרגתו 4
יוצא שמי שנכנס שנה שעברה קיבל דרגה וחצי מתנה
יש פה עוול גדול למורים החרדיים שנכנסים עכשיו
אשמח לדעת אם אני צודק בחישוב?
לצערי זה ככל הנראה נכון.יש דבר לדעתי שלא מספיק מדברים עליו ישנם שתי טבלאות להמרה למורי ב.א. טבלת המרה 2016
וטבלת המרה 2022 אחרי ההסכם החדש
ניקח לדוגמא מורה עם עשר שנות וותק שאחרי חישוב ההמרה יש לו 9000 שח
לפי 2016 דרגתו 5.5
ולפי 2022 דרגתו 4
יוצא שמי שנכנס שנה שעברה קיבל דרגה וחצי מתנה
יש פה עוול גדול למורים החרדיים שנכנסים עכשיו
אשמח לדעת אם אני צודק בחישוב?
איך יודעים מתקנה כזו?לי אמרו שאם אכנס בלי BA אלא בדרגת בכיר אקבל לכה"פ שתי דרגות יותר מאשר אם אכנס עם BA (לצורך העניין 4.5 ולא 2.5)
ויש כרגע על השולחן בוועדות הכנסת תקנה חדשה הקובעת לפיה אם עשו המרה מחדש לאחר קבלת התואר לא יורידו דרגה ויוצא ששווה לחכות שנה ולהוציא תעודה רק לקראת שנה"ל הכעל"ט וכך אהיה בשתי דרגות יותר בתוך כשנה מה שברגיל לוקח כשש שנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: