י. שלמה כהן
משתמש מקצוען
דיברתי עלינו, על המשתמשים הפשוטים ועל ההודעות הפשוטות. אולי אני מתכתב כרגע עם תושב טהרן שחומד לצון ומורח אותנו כאילו הוא ניק פשוט?פשוט ראו...
היו פה כמה ניקים שחסמו בעקבות זה: שובל הברי, ארכיטקטורה וחץ גראפיק
דיברתי עלינו, על המשתמשים הפשוטים ועל ההודעות הפשוטות. אולי אני מתכתב כרגע עם תושב טהרן שחומד לצון ומורח אותנו כאילו הוא ניק פשוט?פשוט ראו...
היו פה כמה ניקים שחסמו בעקבות זה: שובל הברי, ארכיטקטורה וחץ גראפיק
כנראה שבסוף הם הבינו...הם כתבו גם באשכול הזה
לא להפיץ את זה!! יש כאן פרטים של אנשים..כן כן
אבל מישהו טען שזה לא ניקים בפרוג אלא טופס שאנשים מילאו....
לפחות תתייג נכון! @פורציםבעצם אם לא פרצו אלי, אז אני אמור להעלב? @פורצים!
יש לך את המובנה של וינדוס, לא צריך יותר מזה אם לא לוחצים על שטויותאיזה אנטי וירוס חינמי אני יתקין עכשיו במחשב אין לי כלום
אין לדעת?!דיברתי עלינו, על המשתמשים הפשוטים ועל ההודעות הפשוטות. אולי אני מתכתב כרגע עם תושב טהרן שחומד לצון ומורח אותנו כאילו הוא ניק פשוט?
@האקרית הקדושה זה מה שחשוב!כנראה שבסוף הם הבינו...
אולי נכתוב כאן שנתנו להם לפרוץ בתור מלכודת בא נראה מה הם יגיבו
@טראמפ 2024! @ביבי נתניהו @המפלגה הרפובליקנית @הרמס"דית @ראש המוסד @ראש השב"כ
יכול להיות שבמקביל יש להם ניקבדקתי וחלק יש להם משתמש.
אמנם חלק לא, אז משם הסקתם שזה קשור למתענינים?!
צריך לברר אם הם סגרו בסוףהכי גזעי האלו שכתוב עליהם כמה אחוזים שיסגרו, פדיחה
כן, צריך לבדוק אם האחוזים נכונים, או שכדאי להחליף את השיטהצריך לברר אם הם סגרו בסוף
זה ענתיקות יש שם כאלה מ2022
טעות שלי, יש כאן מעל 750K (צריך לעדכן בוויקיפדיה והמכלול.) הנה תמונה ממאמר של לפני חודשיים (מאז כבר התרבו הניקים.).יש 709,000 ניקים בפרוג?
lechu mipo.הם לא כתבו שום הודעה בעברית עד עכשיו
וגם אם הם ישתמשו בתרגום יהיה אפשר לזהות בקלות..
זה ברור גם שהם צופים עכשיו בשרשור, אפשר לכתוב להם הודעות באנגלית..
אני עדיין מסתפק האם החשבונות פה בפורום שנמחקו עקב כך שהביאו דיווחים מההאקרים הם מהשתלטות ההאקרים או שזה פשוט אותם המשתמשים בעצמם רק שהם פרסמו בטעות וללא מחשבה את דברי ההאקרים שנכתבו בפורום באנגלית, ומיד מחקו אותם והוציאו אותם מהפורום.חץ גראפיק (נמחק ונחסם עכשיו
שטויות.כנראה שבסוף הם הבינו...
אולי נכתוב כאן שנתנו להם לפרוץ בתור מלכודת בא נראה מה הם יגיבו
@טראמפ 2024! @ביבי נתניהו @המפלגה הרפובליקנית @הרמס"דית @ראש המוסד @ראש השב"כ
Dear Hackers,הם לא כתבו שום הודעה בעברית עד עכשיו
וגם אם הם ישתמשו בתרגום יהיה אפשר לזהות בקלות..
זה ברור גם שהם צופים עכשיו בשרשור, אפשר לכתוב להם הודעות באנגלית..
ההאקרים פתחו נושא חדש במיוחד להודעות שלהםאני עדיין מסתפק האם החשבונות פה בפורום שנמחקו עקב כך שהביאו דיווחים מההאקרים הם מהשתלטות ההאקרים או שזה פשוט אותם המשתמשים בעצמם רק שהם פרסמו בטעות וללא מחשבה את דברי ההאקרים שנכתבו בפורום באנגלית, ומיד מחקו אותם והוציאו אותם מהפורום.
אם מישהו מכיר באופן אישי את אחד משלושת הניקים שנמחקו יוכל לבדוק זאת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: