ביום שאחרי פרוג תצטרך להידרש אל המחדל הזהבעצם אם לא פרצו אלי, אז אני אמור להעלב? @פורצים!
את מחוברת לאתר משתדלת לעזור לאנשים
וברגע האמת הניק לא נספר...
וברגע האמת הניק לא נספר...
ביום שאחרי פרוג תצטרך להידרש אל המחדל הזהבעצם אם לא פרצו אלי, אז אני אמור להעלב? @פורצים!
מה???הם כתבו גם באשכול הזה
אז בעצם איך יודעים מי כתב מה?הם כתבו גם באשכול הזה
אין מהמה???
כעת זה כבר 3לא מדברת על 2 היקים שהעלו בשמם הודעה
אלא על הרשימה עם שמות וטלפונים שעלתה פה
פעמייםמה???
אותן הודעות שכתבו בפורום אנגלית נכתבו גם כאןמה???
היה פה כמה הודעות, השאלה אם הם היו ציטוטים או אמיתייםמה???
איפה השלישי?כעת זה כבר 3
כנראה ברגע שחוסמים אחד הם משתלטים על עוד אחד
לכאורה אם הם לקחו הרשאת ניהול אז הם רואיםהחלפת סיסמא עוזרת או שברגע שהם פה הם רואים את הסיסמאות?
פשוט ראו...אז בעצם איך יודעים מי כתב מה?
מזהים את ההודעות שלהם, אל דאגהאז בעצם איך יודעים מי כתב מה?
אפשר לעשות אימות דו שלבי בפרוגהחלפת סיסמא עוזרת או שברגע שהם פה הם רואים את הסיסמאות?
"מי שיקבל טינקו מקו המידע, שיזמין אבק במשנת יוסף או ישקיע בבסדנו"ולחשוב שהם יושבים עם טרנסליט ושוברים ת'ראש על כל הודעה פה..
חץ גראפיק (נמחק ונחסם עכשיו)איפה השלישי?
בדקתי וחלק יש להם משתמש.לא מדברת על 2 היקים שהעלו בשמם הודעה
אלא על הרשימה עם שמות וטלפונים שעלתה פה
דיברתי עלינו, על המשתמשים הפשוטים ועל ההודעות הפשוטות. אולי אני מתכתב כרגע עם תושב טהרן שחומד לצון ומורח אותנו כאילו הוא ניק פשוט?פשוט ראו...
היו פה כמה ניקים שחסמו בעקבות זה: שובל הברי, ארכיטקטורה וחץ גראפיק
כנראה שבסוף הם הבינו...הם כתבו גם באשכול הזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: