לעשות פרק ב'?נכתב לפני 15 דק' השעה אז 2:16 ובפוסט כתוב עד השעה 1:00
מוזר אולי האקרים שתלו את ההודעה
הוא עצוב לא פחות...
לעשות פרק ב'?נכתב לפני 15 דק' השעה אז 2:16 ובפוסט כתוב עד השעה 1:00
מוזר אולי האקרים שתלו את ההודעה
עצוב מאוד הלך לי גם כל השיעורי בית של הקורס חחחלעשות פרק ב'?
הוא עצוב לא פחות...
מה יהיה כתוב שם חוץ מ- "חסמו עוד ניק"?לעשות פרק ב'?
הוא עצוב לא פחות...
בלי ספויילריםמה יהיה כתוב שם חוץ מ- "חסמו עוד ניק"?
רחמונעס אוף די האקרים וואס זיי זענען אין גאנצען מטורללים, און הכל בכל מכל געוורען פון די טרללת וואס די בטלים דיגע מענטשען פון פרוג גליש'ערס, טועהן זיי.בואו נדבר חרדית.
"מי שיקבל טינקו מקו המידע, שיזמין אבק במשנת יוסף או ישקיע בבסדנו"
@פורצים נראה אותכם!
לא המשפט הכי מוצלח... אבל תשדרגו אותו
אם אתם לא רוצים לשלם על אנטי וירוס תשתמשו במובנה של ווינדוסאיזה אנטי וירוס חינמי אני יתקין עכשיו במחשב אין לי כלום
ידוע. כל התוכן שעלה לשרתים בחמישי שישי נמחק, מחר בעז"ה יעברו על כל השיעורים, ויסדרו אותם.@הכלבויניק
שימו לב שישנן בעיות בגישה להקלטות הווידאו של השיעורים.
כאשר אני מנסה לפתוח את ההקלטות, מופיעה הודעת שגיאה מסוג 404 (מצורפת תמונה).
אודה אם תוכלו לבדוק את הנושא.
תודה רבה,
צפה בקובץ המצורף 1821932
למיטב ידיעתי נפרצו הלילה בין 5 ל 6 ניקים.
@הכלבויניק הבטחת שנגמר והכל בסדר, וכל כמה דקות עוד משתמש נמחק לו כל ההודעות בפורום, מה יהיה???
האם לפחות אתם מגבים להם את החשבון ותחזירו בהמשך???
לעדכן עכשיו?החשבון של אותם משתמשים לא נמחק, רק נחסם זמנית, הם יצרו איתנו קשר, ונפתח להם אותו חזרה. כמובן.
לא הייתה להם אפשרות טכנית לייצא רשימות של משתמשים עם סיסמאות, בוודאות. הם הצליחו להשתלט על מספר ניקים בודדים, נתמודד עם זה. אל דאגה.
חשוב מאוד שכל אחד יעדכן את הסיסמא שלו.
גם כל ההודעות האחרונות הם אותו דבר (ודרך אגב, בכל ההודעות יש קישור ל'ינט'.) מישהו יודע למה?שימו לב שהם מפרסמים את אותה רשימה .....
כנראה כי זה כל מה שיש להםגם כל ההודעות האחרונות הם אותו דבר (ודרך אגב, בכל ההודעות יש קישור ל'ינט'.) מישהו יודע למה?
אם אתה לא רוצה להיחסם אפילו לא זמנית ושיהיה לו גישה לכתוב בשמך מה שבא לו אז תשנה עכשיו ומיד את הסיסמא לסיסמא מסובכת!!!לעדכן עכשיו?
לכאורה אחרי שתודיעו שחזל"ש, לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: