זה לא צריך לעבור בכנסת?כלכליסט': שר האוצר מבטל את כוונת קודמו להאריך את דמי אבטלת הקורונה לבני 28 ומעלה, מעלה את הרף לגיל 45 ומעלה ומעמיד את המעסיקים בפני החלטה אם לפטר עובדים או להחזירם לעבודה. ענף התיירות יוחרג.
זה לא צריך לעבור בכנסת?
תינתן אפשרות לקבל את המענק לעובדים שישובו לתעסוקה עד ל 30 ביוני 2021, כך שאלו יוכלו להשתמש במנגנון עד לחודש אוקטובר 2021.
מעניין שבאתר ביטוח לאומי וכל זכות לא מעדכנים את השינוייש עוד שבוע לנצל את ההטבה הזאת?
בהחלט כתוב, בסעיף 5מה עם נשים בהריון? כתוב בהתחלת הכתבה שיש פתרון לנשים בהריון אבל בכתבה לא כתוב שום הקלה בשבילם
מה הכוונה.בהחלט כתוב, בסעיף 5
5. המשך מתן דמי לידה ליולדות שכירות השוהות באבטלה ממושכת לפני הלידה עד לתום 2021.
נראה לי שהכוונה למי שנכנסה להריון לאחר שכבר היתה בחל"ת או באבטלה (בעיקרון נראה לי שלא היתה זכאית לדמי לידה, אך במקרה הנ"ל-כן)מה הכוונה.
מי שבהריון והיא בחל"ת, תמשיך לקבל אבטלה גם אחרי 1/7?
זה נראה שהכוונה רק אם היא ילדה לפני ה1/7 תקבל את הדמי לידה אחרי (ולא מובן מה התוספת בזה זה לא קשור לאבטלה זה דמי לידה)
אז אבטלה לא ודמי לידה כן? לפי מה יחשבו את הדמי לידהנראה לי שהכוונה למי שנכנסה להריון לאחר שכבר היתה בחל"ת או באבטלה (בעיקרון נראה לי שלא היתה זכאית לדמי לידה, אך במקרה הנ"ל-כן)
א. מבחינתם (לצערנו) אשה בחודש תשיעי מוזמנת לצאת לחפש עבודהאז אבטלה לא ודמי לידה כן? לפי מה יחשבו את הדמי לידה
לפי מה שהבנתי משיחה עם הב. לאומי- כן.אם האבטלה מסתיימת ב30.6 זה אומר שישלמו על חודש שישי?
(התשלום שאמור להכנס ב10.7 על חודש יוני?)
כשזימנו עדיין לא ידעו מה יהיה,אני לא מבינה מה ההגיון
אם האבטלה מסתיימת ב30.6
למה זימנו אותי לבוא בחודש הבא (בין 15-20/7/21) להחתים?
גם אם בשביעי מקבלים על השישי (התשלום נכנס בין 10-12 לחודש)?
הגיוני?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: