תודהחודש שעבר, ראיתי קודם על בעלי,
ויומיים לפני שנכנס לי, ראיתי.
הרגעת אותי, נחכה...
תודהחודש שעבר, ראיתי קודם על בעלי,
ויומיים לפני שנכנס לי, ראיתי.
ותהיי זכאית על החודש הזה?אני פניתי לביטוח לאומי ואמרו לי שאפנה לשירות התעסוקה כי הם לא קיבלו דיווח,
אז פניתי אלייהם והם אמרו שזומנתי למשרד, אבל לא קיבלתי זימון,
כי מתברר שהם שולחים במסרונים או הודעות קוליות,
ויש לי טלפון כשר, אז היא אמרה שאגש ללשכה כדי לסדר את העניין,
ולבקש מהם שישלחו לי במייל פעם הבאה.
לכאורה ימשיכו לשלםאם המעסיק רשם במכתב יציאה לחלת: עד תאריך 30.6 זה יהיה בעייתי להישאר עוד ? ישלמו מעבר לחודש 6?
מקווה......ותהיי זכאית על החודש הזה?
גם מי שבחל"ת צריך לבוא ללשכה?
כבר אישרו את ההמשך?אם המעסיק רשם במכתב יציאה לחלת: עד תאריך 30.6 זה יהיה בעייתי להישאר עוד ? ישלמו מעבר לחודש 6?
קרן מרציאנו: חשיפה: שר האוצר המיועד אביגדור ליברמן מתכנן להפסיק את תשלום דמי החל"ת לבני 45 ומטה
מעדכנת...מקווה......
הייתי היום וב"ה סידרו לי את זה.מעדכנת...
קרה לי אותו סיפור כמוך, הלכתי והיא אמרה לי שבגלל שיש לי טלפון כשר זה נקרא שלא קיבלתי את ההתיצבות
אז אני כן זכאית רק יקח זמן לעדכן את מאי אז זה יכנס קצת באיחור כדאי לך ללכת בהקדם כדי שלא יתעכב לך הרבה
תהיי נחמדה ותגידי שלא קיבלת וברור שהיית באה אם רק היית יודעת וכו'
לא יודעת אם אישרו המשך מהביטו לאומיכבר אישרו את ההמשך?
צריך פשוט להגיע ולהתייצב,קיבלתי את ההודעה הזאת:
שלום,זוהי הודעה משירות התעסוקה. כתנאי לזכאותך עליך להגיע לפגישה עם,,,,,,,,,,,,בכתובת,,,,,,,,, ב-16/06/2021 בשעה 09:40, ולהביא עמך תעודה מזהה. בפגישה נבחן את האפשרויות העומדות בפניך לקראת חזרה לעבודה. חובת ההתייצבות בלשכה קבועה בחוק ולכן אי הגעה בזמן תפגע בזכאותך לקצבה. אנו פועלים בהתאם להנחיות משרד הבריאות ולכללי התו הסגול. בברכה, שירות התעסוקה
מה זה אומר?
ומה אומרים שם בשביל להמשיך לקבל,תודה לעונים
במידה ויש בעיה רפואית או רגשיתיש איזה משהו שבעיתי להגיד להם? (אני לא רוצה מהם עבודה)
שאם לצורך העניין אתם מקבלים 100 ש"ח ליום ירדו 10 ש"ח ליום בסה"כ 50 לחודש מתוך 2500 בערךמה הכווונה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: