היום זה כבר ממש לא המצב בבית שמש....אז המחירים ירדו?
אני מדברת על לפני 4 שנים שהיא אמרה שאין סיכוי למצוא בפחות מ800 אשח דירה נורמלית ובבית שמש אלו בערך היו המחירים
סבבה
איזה קו מגיע?
בעיניי אם נמצאים עם רכב אפשר להסתדר מעולה
יש גם 988 מבני ברק, ומירושלים יש את 999, 997. בהחלט לגבי תחבורה בקריית אתא היא יותר מפותחת.סתם יש 998 מבני ברק
מבחינת מקומות עבודה וחנויות קרית אתא הכי מפותחתכל אשכול חדש שנפתח על עיר בפריפריה רק מבלבל יותר!!!
כל תושב עיר משבח את העיר שלו לפחות כאילו היתה מרכז העולם
עכשיו לא שיש לי בעיה עם זה ! להיפך! הייתי מעוניינת לדעת על המקומות האלו
איזה עיר הכי מפותחת?(בואו נגיד - עפולה, חריש, קריית אתא, טבריה ,כרמיאל,רכסים וכו... סליחה עם שכחתי...)
קהילה לטאית אשכנזית ?(איפה הכי גדול?)
מקומות עבודה בהייטק?(היכן יש הכי היצע?)
מדגישה שלא מחפשת קרוב למרכז! מצידי 3 שעות נסיעה!
לגמרי לא התכוונתי שאני מתארגנת ויוצאת, כן?יש גם 988 מבני ברק, ומירושלים יש את 999, 997. בהחלט לגבי תחבורה בקריית אתא היא יותר מפותחת.
מפותחת מאיזו בחינה? תשתיות\תחבורה\מסחר\מקומות עבודה?איזה עיר הכי מפותחת?
בצפון זה בעיה כללית, כמובן שככל שיותר קרובים לערים גדולות יש יותר היצע. בחיפה יש יותר היצע יחסי של עבודה בהייטק.מקומות עבודה בהייטק?(היכן יש הכי היצע?)
לא חשבתי שתחשבו שחשבתי שכן... (נשמע מסובך?)לגמרי לא התכוונתי שאני מתארגנת ויוצאת, כן?
מסובךלא חשבתי שתחשבו שחשבתי שכן... (נשמע מסובך?)
ירושלים יש פחות לחות ולא מזיהים כל כךבהשוואה לבני ברק. אבל אם תשווה לדוגמה לירושלים...
בקיצור תלוי מאיפה מגיעים.
ו25 דקות מעפולה
לא הייתי אף פעם בחרישחריש היא במרכז,
40 דקות מבני ברק
זה זמנים כשאין פקקים... כך שצריך להוסיף עוד קצת...לא הייתי אף פעם בחריש
אבל לעפולה אף פעם לא הצלחתי ליסוע מבני ברק בשעה וחמש דקות
יש מצב שככה יהיה לי קיצור דרך?
אסביר בכמה מילים את הרעיון בחריש מבלי להמעיט על מקומות אחריםועדיין לא חושב ששווה לשלם מליון מאה על דירה במקום שכרגע אין חרדים כמעט שם ולא מקומות עבודה לנשים ככה שצריך לנסוע עד תל אביב
זה עוד מעלה בחריש דירות מטורפותעל האיכות חיים. זה בדיוק מה שדיברתי.
אבל בהפוך.
בבניינים המהממים שראיתי הדירות עלו מליון פלוס.
שאר הבניינים משנות השישים.
אני לא מסוגלת לגור בכזה מקום. סורי.
מעניין שהאנשים שאני מכירה כולל אני שגרים במרכז חיים בדירות טובות ויש לנו איכות חיים.
לעומתם הבודדים שאני מכירה בפריפריה הלכו לשם בשביל הדירות הזולות ואפשר לומר עליהם הכל חוץ מאיכות חיים
לא הייתי אף פעם בחריש
אבל לעפולה אף פעם לא הצלחתי ליסוע מבני ברק בשעה וחמש דקות
יש מצב שככה יהיה לי קיצור דרך?
אם אפשר לשנות את שם האשכול ל-
מה כ"כ הבעיה עם מה שהבאתי דברו על כל מיני הרים אז הבאתי תמונות מהעיר חרישאם אפשר לשנות את שם האשכול ל-
מה דעתכם על קניית דירה לזוג צעיר בחריש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: