מתחבר לB6?
מוצץ לסרבנים זה האלו שעשויים כולם מגומי והפטמה חלולה (אפשר להכניס אצבע וללמד למצוץ)אשמח לדעת מה מומלץ לתינוקת שלא מוכנה לקחת מוצץ רגיל. התחלנו עם הפשוטים, עברנו למאמ ולא הלך, מה הלאה?? (ולא לכתוב לי להתייאש או לוותר וכדו' כי חשוב לי שיהיה לה מוצץ ולנסות כל מה שאפשר בשביל זה....)
מה הענין בחלול? למה יותר קל ללמד ככה למצוץ מאשר להחזיק לתינוק את המוצץ בפה?(אפשר להכניס אצבע וללמד למצוץ)
ברור שעדיף טרמפולינהאני מתלבטת אם לקנות סלקל או טרמפולינה לתינוק קטן, להניח אותו בבית (אין לנו רכב)
אשמח להמלצות משני הסוגים
מאוד חשוב לי שלא יהיה יקרר (לא צריכה שכלולים מיוחדים...)
אין לי פרימיום אפשר ליצור איתי קשר sh145187 בגימייליש לי טרמפולינה פשוטה למסירה בב"ב אם מעניין אותך
קחי בחשבון שטרמפולינה פשוטה עולה כ100 ש"ח.אין לי פרימיום אפשר ליצור איתי קשר בגימייל
לי יש מעץ, אבל אני חושבת שלבד יש יתרון גדול שאפשר לסגור ולפתוח את הדופן הצמודה למיטה - זה הרבה יותר בטיחותי. כך התינוק לא מתגלגל לאימא / /החוצה ח"ו, השמיכה של האימא לא נכנסת לעריסה וכו'. וכשרוצים לפתוח פותחים. (בהנחה שהפתיחה באמת אפשרית כל הזמן, כמו שזה נראה)לגבי עריסה מתחברת-
ראיתי שיש דגמים מעץ ודגמים מבד.
איכשהו העץ נראית לי יותר קלאסית
מה היתרונות של העריסה מבד?
לפי המלצת היצרן זה עד 3 חודשים- כמה במציאות?
ולקינוח- האם קיימות עריסות מתחברות שהמזרן מגיע לגובה 64 סמ? אני ראיתי רק את צ'יקו נקסט2מי. מישי מכירה?
או דגמים נוספים?
תודה
מה הגובה המקסימלי של העריסה שלך? תודהלי יש מעץ, אבל אני חושבת שלבד יש יתרון גדול שאפשר לסגור ולפתוח את הדופן הצמודה למיטה - זה הרבה יותר בטיחותי. כך התינוק לא מתגלגל לאימא / /החוצה ח"ו, השמיכה של האימא לא נכנסת לעריסה וכו'. וכשרוצים לפתוח פותחים. (בהנחה שהפתיחה באמת אפשרית כל הזמן, כמו שזה נראה)
בערך 56 ס"מ, לא מדויקמה הגובה המקסימלי של העריסה שלך? תודה
איפה ראית ב100 שח?קחי בחשבון שטרמפולינה פשוטה עולה כ100 ש"ח.
לא תמיד זה שווה את הטירחה לבוא לאסוף את המשומשת.
עד איזה גיל זה שימושי?בערך 56 ס"מ, לא מדויק
תוצאה ראשונה בגוגל.איפה ראית ב100 שח?
לדעתי כן
אבל לא התנסיתי בטרמפיסט רק בעגלת תאומים (מאונטיין באגי, חזקה ויפה אחרי 6.5 שנים, כיום משמשת רק לקניות ועדיין שמורה היטב)
אני קניתי את החיקוי הזה מאלי , לא משתמשת הרבה (פעמיים ביום בממוצע) ואני ממש לא מרוצה
מכאיב לי להשתמש בה, וגם מבחינת הכמות- שואב פחות
לגבי טרמפיסט מישהי יכולה להמליץ לי על טרמפיסט ישבה טוב לבוגבו b6
לגבי עריסה מתחברת-
ראיתי שיש דגמים מעץ ודגמים מבד.
איכשהו העץ נראית לי יותר קלאסית
מה היתרונות של העריסה מבד?
לפי המלצת היצרן זה עד 3 חודשים- כמה במציאות?
ולקינוח- האם קיימות עריסות מתחברות שהמזרן מגיע לגובה 64 סמ? אני ראיתי רק את צ'יקו נקסט2מי. מישי מכירה?
או דגמים נוספים?
תודה
לגבי מאונטן באגי - לא מייצרים אותה כבר כשנה וחצי ולא יהיה יותר.תוצאה ראשונה בגוגל.
אני בטוח שיש עוד
התינוק מרגיש את האצבע שלך ויש לזה משמעותמה הענין בחלול? למה יותר קל ללמד ככה למצוץ מאשר להחזיק לתינוק את המוצץ בפה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: