אני מחפשת את הכיסא אוכל המושלם -
אני רוצה בוסטר האכלה / כיסא על כיסא - אין לי מקום לכיסא אוכל נפרד (אפילו שמתקפל ממש) ולכן מעדיפה כיסא שישאר סביב השולחן.
איזה כיסא יש לכם שהוא יפה, חזק, עם שולחן מספיק גדול, כמה אופציות וכו'
@גיטושית
האם את מכירה את העריסה הזו?
https://twigy.co.il/product/עריסה-נצמדת-אוסטין-austin/
היא זולה משמעותית (ראיתי ב400 ש"ח)
לעומת העריסות של ספורט ליין נניח.
sport-line.co.il
הבדל משמעותי במחיר
למה?
כי זה פחות מותג רק?
או שעל חשבון האיכות
תודה רבה על הנכונות לעזור! תבורכי!
היי אני מחפשת מתאמים לסלקל של סיבוקס שיכול להתלבש על עגלה בוגבו בי 6
מישהי יודעת איפה אפשר לקנות / להזמין
וכמה בערך עולה?
ממש יעזור לי
תודה!
כתוב באתר שרוחב מיטת הורים צריך להיות לפחות 180 סמ. זה אומר שזה לא טוב למיטה יחידה (90 סמ)?
והאם חובה שבבסיס המיטה (מתחת למזרן, איפה שמחברים את הרצועות) יהיו קרשים נפרדים או גם לוח רציף מתאים? תודה
שאלה!
האם מומלץ לקנות טרמפולינה?
חשבתי לקנות 2 לתאומים, עד איזה גיל זה מיועד? האם זה שווה את המחיר ומשמש הרבה?
מה היתרונות מה החסרונות
טרמפולינה מפוארת משחק ורוגע אפורה - טייני לאב
קישור -
https://www.shilav.co.il/play and rest bouncer/6129947/prd/628a51372ce1e8cde09a96e1?vid=6231b67d40f9b51c28e15512&color=אפור&cid=614046d3eb879700097d42ca
אשמח להמלצות/ דיס על עגלת ספורט ליין
וכן המלצות על עגלות טובות ואיכותיות אבל לא יקרות מידי...
ואיפה הכי זול לקנות??
אשמח לדעת איפה אפשר לתקן קליפסים של בוגבו בי באזור ירושלים/ביתר
כסא על כסא- יש לך את ציקו עם 3 מצבי גובה ו3 מצבים למגש , יפה וחזק מתקפל קטן כמו ספר , עולה בסביבות 170.
מושב הגבהה פוקט סנק - Pocket Snack תוצרת צ'יקו Chicco. הכנס לפרטים אודות המוצר, קבלת הטבות ורשימת חנויות מורשות מטעם דוורון - יבואנית מוצרי התינוקות המובילה בישראל
www.davron.co.il
ויש לך גם את אינגנויטי - מאוד נוח ויכול לשמש גם ככסא ישיבה על הרצפה.עולה סביבות 260.
מושב הגבהה 2 ב- 1 קשמיר אינג'ניוטי ingenuity - - כסאות אוכל
www.bbk.co.il
לגבי המתחברת הפשוטה- היא זולה כי היא מחברה די פשוטה , קצת פחות מעוצבת מספורט ליין וכו ,
בתכלס, לא בטוח שאת צריכה משהו מאוד איכותי כי זה עד סביבות גיל חצי שנה ,
לגבי המתאמים - לכי לכל חנות בארץ שמוכרת בוגבו ותבקשי מתאמים לסלקל של בי 6 . עולה בין 200-250.
המתאמים של הבי 6 מתאימים ל13 חברות של סלקלים וביניהם בוגבו. מקליק בקלות ובנוחות!!
לגבי מתחברת - כמובן וכמובן שמתאים גם למיטה יחידה , ואת הרצועות מלפפים סביב המזרן שלך.
יש גם מתחברות ( בעיקר העץ שמתחברות עם כמו מין ר ממתכת וזה תופס את המסגרת של המיטה (גם מיטה יחידה )
מומלץ וכדאי לקנות טרמפולינה , משמש את התינוקים הרבה. טייני לאב זה חברה די יקרה בדרך כלל ,
אז תבדקי אם אין דברים יותר זולים , וחשוב גם שיהיה מנגינה.
המלצות על ספורט ליין - הדגם הקומפקטי הוא דגם פולד , אם לא חשוב לך דווקא קומפקטי יש לך את פיאל שזה הדגם הכי נמכר , עגלות קלות ואיכותיות וכמובן יפות. לגבי השאר תשאלי ספציפית ונעשה השוואות.
קליפסים של בוגבו - חנויות שמוכרות בוגבו בדכ ידעו לתקן במקום עולה 100-200.