לי יש בן שנתיים ובן ארבע חודשיםשנתיים
יש לי עגלת תאומים, טיולון, אמבטיה, טרמפיסט
בפועל משתמשת רק בתאומים
הם בגיל שובב נורא
ממליצה על ניאו - פרקטית ונוחה
לי יש בן שנתיים ובן ארבע חודשיםשנתיים
יש לי שתיהם משתמשת בטרמפולינה המוןאני מתלבטת אם לקנות סלקל או טרמפולינה לתינוק קטן, להניח אותו בבית (אין לנו רכב)
אשמח להמלצות משני הסוגים
מאוד חשוב לי שלא יהיה יקרר (לא צריכה שכלולים מיוחדים...)
אם את צריכה ליציאה מבית חולים את יכולה לקחת מיד שרה.אני מתלבטת אם לקנות סלקל או טרמפולינה לתינוק קטן, להניח אותו בבית (אין לנו רכב)
אשמח להמלצות משני הסוגים
אם את צריכה ליציאה מבית חולים את יכולה לקחת מיד שרה.
אנחנו נתקענו ולקחנו מיד שרה וקבלנו סלקל ממש שווה.
אפשר כמדומני לקחת עד חצי שנה
להניח אותו בבית
אני מתלבטת אם לקנות סלקל או טרמפולינה לתינוק קטן, להניח אותו בבית (אין לנו רכב)
אשמח להמלצות משני הסוגים
לגבי הטרמפיסט -את בטוחה שעדיף עגלת תאומים -במדרכות הצרות של בני ברק באוטובוסים המפוצצים
עדין עדיף עגלת תאומים?
ותודה על המידע
לגבי עגלת בוגבו בי 6 האם זה נורמלי שהאמבטיה מתנדנדת?
עדיין עגלת תאומים זה הדבר הכי נוח.זה נכון שהפסיקו לייצר את הבוגבו בי 6?
אני צריכה בבני ברק
אשמח לדעת איפה אני יכולה למצוא משאבת אוונט ידנית במחיר סביר
באזור מודיעין עלית
משאבת אוונט יש לך בתינוקי ברבי יהודה הנשיא 30 ,אני מתלבטת אם לקנות סלקל או טרמפולינה לתינוק קטן, להניח אותו בבית (אין לנו רכב)
אשמח להמלצות משני הסוגים
לדעתי כןלגבי הטרמפיסט -את בטוחה שעדיף עגלת תאומים -במדרכות הצרות של בני ברק באוטובוסים המפוצצים
עדין עדיף עגלת תאומים?
ותודה על המידע
גם אצלי-קדימה ואחורה. היה לי עם אמבטיה של חברה נוספת. אמרו לי שזה בולם זעזועים כזה..לגבי עגלת בוגבו בי 6 האם זה נורמלי שהאמבטיה מתנדנדת?
אני לא יודעת אם גיטושית כתבה לך מניסיון שהיא השתמשה או מניסיון כמוכרת בחנות.לגבי הטרמפיסט -את בטוחה שעדיף עגלת תאומים -במדרכות הצרות של בני ברק באוטובוסים המפוצצים
עדין עדיף עגלת תאומים?
ותודה על המידע
החדשה יותרמה זה דונה אי? ישנה יותר מהפלוס או חדשה יותר?
נכון. כל החנויות שדיברתי איתם אמרו שלא יגיע יותר.זה נכון שהפסיקו לייצר את הבוגבו בי 6?
אני צריכה בבני ברק
איפה אפשר להשיג אותה? ומה זה דונה X?החדשה יותר
הדונה X אין בארץ למיטב ידיעתי. ראיתי אותה באתר הרשמי של דונה.איפה אפשר להשיג אותה? ומה זה דונה X?
אני קניתי את החיקוי הזה מאלי , לא משתמשת הרבה (פעמיים ביום בממוצע) ואני ממש לא מרוצהואת לא מרגישה שירד לך הכמות חלב? או שהמשאבה ירדה באיכות השאיבות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: