לא מנסיון ספציפי במוצר זה, אבל מנסיון טוב עם מוכר זה, ועם המוצרים שלו לc2, יש לו את המסך הזה, לפי מה שכתוב זה מתאים לנוקיה 208.מישהו יכול להעלות קישור למסך לנוקיה 208
לC2 אני גם מעונייןתודה רבה!
מישהו יודע האם יש אפשרות להחליף גם את המקרופון והרמקול???
אני חושב שלוקחים על זה במעבדות תיקון בין 90 ל 130 ש"ח.כמה אמור לעלות החלפת מסך לנוקייה c2. המסך נשבר לא הפאנל ואני חייב דחוף להחליף עד שיגיע מסין זה כבר מדאי הרבה זמן.
אם אני לא טועה זה קצת בעייתי זה עם הלחמות.תודה רבה!
זה אפשרי לחלוטין, ממש קל, אם תראה את ההדרכה של החלפת פאנלים בתחילת האשכול, יש שם גם חלק של השמע.לC2 אני גם מעוניין
אני העלתי כבר גם את של אליאקספרס, אבל כמו שכבר עניתי למישהולא עברתי על כל ההודעות אבל הקישור שהובא הוא מזיפי שהוא הרבה יותר יקר מאלי אקספרס או איביי בעבודה פשוטה קונים מהמקור
יותר זול באלי.
אבל בזיפי יש יתרונות של נציג שמדבר איתך בעברית ואתה גם יכול לשלם בכרטיס אשראי ישראלי ודיירקט
קישור לאותו מוצר מאותו מוכר - שיווקי.
קישור להזמנת חלקי החילוף - הפאנלים, לבחור ב - Black+Hebrew
קישור לפנאלים באליאקספרס
אפשר במעבדה??אם אני לא טועה זה קצת בעייתי זה עם הלחמות.
זה ממש לא הלחמה זה להחליף חלק פשוט מאודאפשר במעבדה??
כמה אמור לעלות??
כן אפשר זה די פשוטתודה רבה!
יקר כך אני חושבמישהו התנסה עם האתר הזה שמוכר גם ליחידים http://www.tas-israel.co.il/מסך-LCD-לנוקיה-c2-01.html
תוכל לתת יותר פרטים???זה ממש לא הלחמה זה להחליף חלק פשוט מאוד
בהסרטה נראה שזה מאוד פשוט.תכלס מורכב להחליף מסך או לא?
טוב אני צריך לעלות צילום לזה בקרובתוכל לתת יותר פרטים???
איזה חלק?? איפה משיגים אותו???
איך מחליפים???
תודה רבה
שואל שוב מישהו מכיר את האתר הזה כמה הם אמינים תוך כמה זמן מגיעמישהו התנסה עם האתר הזה שמוכר גם ליחידים http://www.tas-israel.co.il/מסך-LCD-לנוקיה-c2-01.html
לך לחנות זה יעלה לך 50 שקלשואל שוב מישהו מכיר את האתר הזה כמה הם אמינים תוך כמה זמן מגיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: