1. הקישורים שיוקיים, לא מנסיון שלי, אלא מנסיון של @חויייבעריש היקר
יש לך קישור גם ל208?
כנראה כבר שאלו כאן אבל אין לי עצבים לעבור על כל האשכול
תודה רבה
הקישור לא עובדמצורף קישור לנוקיה C2 שקניתי. בנתיים עובד מצוין
https://www.aliexpress.com/snapshot...&orderId=8008633346975947&productId=676312661
זה באמת בעיה עם הבטריות של נוקיה c2 כבר אין להשיג מקורי ממש, ואם יש אז עולה הרבה כסף.יש לי את הC2 בזמן האחרון לפתע מסימון של בטריה מלאה, פתאום בלי כל סיבה ומהר מאוד הוא מתחיל לצפצף שנגמרת הבטריה,,
אוי זה מציק ומעיק למישהו יש פתרון לתעלומה הזאת? אולי אתה בעריש תוכל לחלצני???
כמו"כ עיין כאן על תגובות מכאלו שהזמינו.לכל מי ששאל וחיפש סוללה למכשיר C2
תודות ל @אפרים ששיתף אותי, (האמת שהוא שיתף כבר לפני הרבה זמן, אבל חיכתי שיעבור חודש כדי להיות בטוח שזה באמת עובד טוב ומחזיק מעמד)
הסוללה בשימוש כבר כמעט חודש והיא עובדת ומתפקדת מצוין! הגיע בתוך שבועיים וחצי לסניף הדואר.
קישור לזיפי.
קישור לאליאקספרס.
בקישור מופיעה תמונה רק של הפאנל הקדמי ו/או הלחצניםקישור לאותו מוצר מאותו מוכר - שיווקי.
קישור להזמנת חלקי החילוף - הפאנלים, לבחור ב - Black+Hebrew
קישור לפנאלים באליאקספרס
בקישור מופיעה תמונה רק של הפאנל הקדמי ו/או הלחצנים
איך אני יודעת שמקבלים את הכל?
האם יש לך קישור יותר טוב, עם יותר קניות/ פידבקים?
והערכה כוללת פאנל קדמי מלא, פנל אחורי ומברגים?אכן, המוכר משום מה מוחק את המוצר אחרי תקופה לפעמים קצרה, ושם את זה בקישור חדש, אבל זה אותו מוצר ואותו מוכר שממנו קניתי את הפאנלים (וגם מסכים) בפעמים קודמות.
אתם יכולים לראות כאן (זה החנות של המוכר הזה) את התגובות לפאנלים שלו בקישורים הקודמים, (באלי אני לא יודע איך לראות את זה) תלחצו שם על מספר התגובות (48) ותראו, זה אותו דבר.
אני אישית קניתי ממנו כמה וכמה פעמים.
אכן, זה כולל את הפאנלים חיצוני ופנימי + 2 מברגים תואמים.והערכה כוללת פאנל קדמי מלא, פנל אחורי ומברגים?
שימו לב להזמין בשפה העברית.קישור לאותו מוצר מאותו מוכר - שיווקי.
קישור להזמנת חלקי החילוף - הפאנלים, לבחור ב - Black+Hebrew
קישור לפנאלים באליאקספרס
זה נראה ככה, אבל זה בלי החלק האמצעי הבסיס עליו יושב הבטריה, והחלק שתומך ומהדק את הסים (החלק המתכתי)
יותר זול באלי.@בעריש
עדיף זיפי או אלי?
אבל סרבול עם האחריותיותר זול באלי.
אבל בזיפי יש יתרונות של נציג שמדבר איתך בעברית ואתה גם יכול לשלם בכרטיס אשראי ישראלי ודיירקט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: