שלום
אפשר קישור לנוקיה 208 אליאקספרס
פנל קדמי אחורי רמקול מיקרפון מסך
תודה
תודה
שלום
תודה
רק קידמי ואחוריזה כולל הכל או רק פנל קדמי ואחורי
רק קידמי ואחורי
קישור למסך נוקיה c2 מנסיון, מעולה מגיע בתוך קופסא מקרטון מוגן היטב!אפשר קישור עדכני למסך לנוקיה c2
יש למישהו קישור לאוזניות שנתמכות בC2?
לא צריך לבחור את המסך הספציפי לנוקיה c2?קישור למסך נוקיה c2 מנסיון, מעולה מגיע בתוך קופסא מקרטון מוגן היטב!
מסך לנוקיה C2 בזיפי.
מסך לנוקיה C2 באליאקספרס.
קישורים שיווקיים.
בהצלחה!
לא, זה המסך שמתאים לנוקיה c2-01 מה שמתאים לנוקיה c2 המוכר אצלינו (זה מתאים גם לעוד סוגי פלאפונים).לא צריך לבחור את המסך הספציפי לנוקיה c2?
יש כאן משהו שהמליצו עליו בעבר, לא אני, מצורף קישור להמלצה.יש למישהו קישור מאליאקספס לאוזניות שנתמכות בC2?
אפשר גם אוזניות לא בלוטוס?יש כאן משהו שהמליצו עליו בעבר, לא אני, מצורף קישור להמלצה.
קישור לאוזניות
קישור לאלי אקספרס
14.99US $ 50% OFF|Fineblue F980 MINI Wireless In Ear Handsfree with Microphone Headset Mini Bluetooth Earphone Vibration Support IOS Android|Bluetooth Earphones & Headphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
קישור למקור ההמלצה
ק"שקניות מוצלחות ברשת! כנסו,שתפו ותזכו למצוות!
לכל מי שהעיר, אני מסכים עם כל מילה אכן, מודה נסחפתי.... אתם צודקים 100% זה לא צורה ולא לזה נעשה האשכול. בל"נ אפסיק עם זה. שאפו!!! ברור שזה בא גם מתוך כוונה לעזרה לכולם, אבל בהחלט מתיש כבר... אולי, תפתח אשכול נספח, ולאלו שמעוניינים לקנות דווקא בזיפי, תעלה להם שם את הקישורים של המוצרים שמעלים...www.prog.co.il
לא מנסיון שלי, מצטט את ההודעהאפשר גם אוזניות לא בלוטוס?
US $3.2 17% OFF|1 PC Black 3.5mm Headset Earphone For Nokia WH 101 HS 105 2680 6500 E66 E71 Nova 5000 6220 7210|Earphones| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comcashdoclick.com
וכאן זה קישור לזיפי: אוזניות "מקוריות" לנוקיה C2
https://www.ebay.com/itm/Nokia-C2-C...587434?hash=item1cebb4edea:g:dc4AAOSwasBe2mdV זה מזוייף?לא.
כמה שידוע לי אין, וגם אם כתוב שזה כן, זה מזוייף.
1. זה מוכר מישראל.https://www.ebay.com/itm/Nokia-C2-C...587434?hash=item1cebb4edea:g:dc4AAOSwasBe2mdV זה מזוייף?
ורציתי לשאול גם לגבי 639 האם זה כמו 722 או 721?
מצטט מראש האשכול, לפי הסיפור, יכול להיות שזה ממש אותה הבעיה.לאחר שלא נעניתי באא"ר, שואל גם כאן:
לאחר שהפלאפון הישן (גם C2 מחודש) עשה את שלו,
רכשתי בשעה טובה עוד מחודש כזה באלי אקספרס.
למרבה הפלא תוך שבוע זה כבר הגיע.
הכנסתי בדחילו את הסים והבטריה,
הדלקתי ו... הסים לא נקלט!
ניסיתי בכה וניסיתי בכה, ללא הצלחה.
ניסיתי להחזיר לפלאפון הישן. המקרטע. והנה פלא, יש קליטה.
החלטתי לבצע ניסוי אחרון, החזרתי את הסים לפאלפון החדש, והנס קרה לעיניי. גם כאן הסים נקלט. הידד!
טבעם של ניסים הם שהם אינם מחזיקים לאורך זמן, וגם כאן לאחר שעתיים הקליטה אבדה.
חזרתי אם כן לפלאפון הטוב והמוכר, הישן והנקלט.
לאחר מכן ניסיתי שוב להכניסו לפלאפון החדש, והנה שוב, עובד. יופי.
לאחר כמה שעות, שוב אין שירות. וחוזר חלילה.
הבו עצה הלום, רבותי, האם אבדה תקוות פלאפוני?!
שלום, בפוסט הזה אני ישתף אותכם כיצד הפלאפון שלי שכבר ממש גסס חזר להיות ח-ד-ש!! ממש ככה,
אז קודם כל הסטוריה: הפלאפון כבר מעל 6 שנים על הכביש, כל הפלסטיקים מסביב כבר תקופה היו שבורים עד שהחלו בעיות קליטה, באמצע שיחה, הפלאפון היה פשוט מתנתק, סיוט! כבר התייאשתי עברתי ל208 אבל לא הייתי מרוצה.. (הזמנתי C2 אחד אבל הוא לא הכשרתיו) עד שידיד אמר לי שיכול להיות שעקב כך שכל המכשיר עצמו אכול, אז הסים לא יושב במקום, שמעתי ושכחתי, עד שיום אחד אני פוגש באליאקספרס את זה, הזמנתי והגיע בערך בתוך חודש, ישבתי חמש דק', סידרתי ועכשיו זה עובד פיקס כמו חדש, כנראה שבאמת הסים לא ישב במקום (התושבת שלו התרופפה, וזה גרם לזה לעשות בעיות בקליטה).
אז המדריך כאן בהודעה הבאה, בהצלחה.
למי שיש שאלות מוזמן לשאול, ואשמח לעזור.
אצל פרטנר אם מכניסים את הסים למכשיר לא כשר וזה ניחסם ומכניסים אותו אחר כך למכשיר כשר זה ניפתח תוך כמה דקותשאלה נוספת. יש לי סים של הוט מובייל. הזהירו אותי בחנות ש C2 לא תומך בזה. אבל סמכתי על מה שכתוב היכן שהוא בפרוג, שאחרי כמה שעות, כשזה מפסיק לעבוד, מחזירים את הסים למכשיר אחר שכן תומך, מחזירים, ומאז זה עובד בשקט.
כעת הציעו לי לעבור לפרטנר. גם שם יעבוד הפטנט הזה?
ואם כתוב לי בהגדרות הטלפון שזה 722 זה יעבוד בפרטנר או שצריך לחשוש שהמתכנת הגדיר את זה כאילו זה 722?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: