אז הם גם צריכים לתת לאחי נשותיהם מהירושה?לא ארבע מליון, אבל מאמינה שחצי מיליון כן. (לא שאלתי את בעלי רק הרגשה שלי אישית) ויש לי יותר מ-9 אחים (+אחי בעלי)
אז הם גם צריכים לתת לאחי נשותיהם מהירושה?לא ארבע מליון, אבל מאמינה שחצי מיליון כן. (לא שאלתי את בעלי רק הרגשה שלי אישית) ויש לי יותר מ-9 אחים (+אחי בעלי)
מה הקשר?אז הם גם צריכים לתת לאחי נשותיהם מהירושה?
את כותבת זאת כי את לא שם. זה הכל.כבר כתבתי שכן.
אם בזכות זה אני אציל 9 משפחות וכל הזכויות יזקפו אליי, זה העסק הכי טוב!
צריך לדעת במה להשקיע.
אנחנו פה זמניים....
תחזרי על מה שהיא כתבה ותביני שזה מאוד קשור, היא כתבה שירושה כדין לוטו וגם בלוטו היא תיתן לאחיותיה+אחי בעלה, ואני שואל אם גם בירושה היא תנהג כךמה הקשר?
אם אנחנו, כזוג, זכינו בלוטו והחלטנו להפריש לבני המשפחה - למה שניתן רק לאחים לשי ולא לאחים של בעלי?
זה שונה מהותית מזכיה בירושה, בה אנחנו זכינו ולא החלטנו לחלוק את הירושה עם עוד מישהו. גם אם האחים החליטו לחלוק את הירושה עם אחיותיהן - מה קשור צד האשה לכל האירוע?
כן. אני נותנת המון דברים שאני לא חייבת.האם היום במקום שלך את מוכנה לתת את מה שאת לא חייבת.
נניח שאת באמת כזו צדיקה, כל הכבוד, האם ניתן לדרוש מאחרים להיות כאלו צדיקים??? נו נו...כן. אני נותנת המון דברים שאני לא חייבת.
כל עוד זה לא בא על חשבון המשפחה שלי, אז בשמחה.
כאן מדובר על סכום שמחולק בשווה באופן חד פעמי ולא על "ניצול" על בסיס קבוע, כי לך יש כישורים כאלו ואחרים אז תני לי כי את אחותי/שכנתי/גיסתי. זה באמת לא ראוי.
נניח ויש לך שני ילדים שאוטוטו יוצאים לשידוכיםכן. אני נותנת המון דברים שאני לא חייבת.
כל עוד זה לא בא על חשבון המשפחה שלי, אז בשמחה.
כאן מדובר על סכום שמחולק בשווה באופן חד פעמי ולא על "ניצול" על בסיס קבוע, כי לך יש כישורים כאלו ואחרים אז תני לי כי את אחותי/שכנתי/גיסתי. זה באמת לא ראוי.
ציטטתם אותי, לא את @גאולה דהאןתחזרי על מה שהיא כתבה ותביני שזה מאוד קשור, היא כתבה שירושה כדין לוטו וגם בלוטו היא תיתן לאחיותיה+אחי בעלה, ואני שואל אם גם בירושה היא תנהג כך
לא דרישה שלי.נניח שאת באמת כזו צדיקה, כל הכבוד, האם ניתן לדרוש מאחרים להיות כאלו צדיקים??? נו נו...
שזה בדיוק הסכום שאת צריכה
המטרה לשקם משפחות ולא להרוס עוד אחת.כל עוד זה לא בא על חשבון המשפחה שלי, אז בשמחה.
למה אם הרווחתי ירושה רק צד אחד יקבל?ציטטתם אותי, לא את @גאולה דהאן
מעולם לא אמרתי שדין ירושה כדין לוטו, ולא חושבת שנכון להשוות בין הנתונים.
בכל אופן חושבת שבנושא התרומה - הצדדים ברורים. אם אני מרוויחה סכום הזוי בלוטו, ומחליטה לחלוק אותו - אין סיבה שרק לצד אחד. זה שונה לחלוטין מזכיה בירושה
מבטיח לך בוודאות שכולם כולל כולם צריכים את הכסף נואשותכל עוד זה לא על חשבון המשפחה שלי אז בשמחה
הסברתי. לא רואה טעם להשתבלללמה אם הרווחתי ירושה רק צד אחד יקבל?
לא יודעת למה קשה לי להאמין...כן!
אלו אחיות שלי!
ואולי זה קשור למנטליות...
כן. זו ההלכה.
אבל יש גם מושג של נבל ברשות התורה
לא צריכים להיות אטומים לאחים שלנו.
הבחירה בידים שלנו.
התכוונת שזו הדרישה של ה' מאיתנו?לא דרישה שלי.
אלא של אבא שלנו.
מדוע דין ירושה שונה מדין לוטו?ציטטתם אותי, לא את @גאולה דהאן
מעולם לא אמרתי שדין ירושה כדין לוטו, ולא חושבת שנכון להשוות בין הנתונים.
בכל אופן חושבת שבנושא התרומה - הצדדים ברורים. אם אני מרוויחה סכום הזוי בלוטו, ומחליטה לחלוק אותו - אין סיבה שרק לצד אחד. זה שונה לחלוטין מזכיה בירושה
כי כשיש ירושה, בד"כ מדובר באבא שרוצה שהכסף יתחלק בין הילדים שלו, לא בין המחותנים.מדוע דין ירושה שונה מדין לוטו?
אידיאל אולי יפה,אני מכיר מישהו שלא חיכה למותו, אלא כבר מחיים חילק את נכסיו בין ילדיו!
כבר רשם את הנכסים על שמם בטאבו, כך שלא נשאר על מה לריב.
כמובן, שהוא התנה בשעת המתנה שהוא עצמו יוכל להישאר בדירה עד יומו האחרון.
הוא עשה את זה מתוך אידיאל, שאומר: כאשר נותנים מתנה מחיים, זו מצווה גדולה של חסד וצדקה, ואילו אם זה יבוא אליהם בירושה הוא לא מקיים בזה שום מצווה.
מחשבה מדהימה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: