מה שהבטחתי-חיבת לקיים.
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי
לתבנית תנור גדולה
מידות: כוס חד"פ של 180 מ"ל.
חומרים:
8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח
לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה
להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.
קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה
לאפות על 180 מע' כחצי שעה.
אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:
חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים
לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.
אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי
לתבנית תנור גדולה
מידות: כוס חד"פ של 180 מ"ל.
חומרים:
8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח
לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה
להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.
קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה
לאפות על 180 מע' כחצי שעה.
אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:
חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים
לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.
אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...
נערך לאחרונה ע"י מנהל: