עוגות/עוגיות כזו עוד לא טעמתם!!! בחושה קפה שיש, קראמבל וזיגוג קפה, פשוט שווה!

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה שהבטחתי-חיבת לקיים.
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי

לתבנית תנור גדולה
מידות: כוס חד"פ של 180 מ"ל.
חומרים:

8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח

לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה

להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.

קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר

לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה

לאפות על 180 מע' כחצי שעה.

אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:

חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים

לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.

אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...
DSC_0660.jpg
DSC_0661.jpg
 
נערך לאחרונה ע"י מנהל:

לא אני

משתמש סופר מקצוען
מה שהבטחתי-חיבת לקיים.
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי

לתבנית תנור גדולה

חומרים:

8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח

לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה

להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.

קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר

לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה

לאפות על 180 מע' כחצי שעה.

אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:

חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים

לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.

אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...צפה בקובץ המצורף 678261צפה בקובץ המצורף 678262
צריך להקציף את הביצים?
או שערבוב טוב מספיק להן?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
צריך להקציף את הביצים?
או שערבוב טוב מספיק להן?

אני פשוט שמה דבר ראשון את הביצים על הקצפה חזקה ולא חכה שיקציפו, מוסיפה את החומרים בקצב שלי, בלי להתייחס איך הביצים, עולות או לא.
כמובן שלפני שאני מוסיפה קמח אני מנמיכה מהירות, כי לא מתחשק לי להפוך לבובת שלג...
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נשמע טוב אבל מלאאאאאאאאאאא סוכר:eek::cool::(:cool::eek::(
הכל ביחד 5 כוסות סוכר לתבנית חוץ מהאבקת סוכר....

צודקת, העוגה באמת יוצאת מתוקה מאוד, אבל אני מכינה את זה קבוע לאחד שהורגל לכמויות סוכר בילדותו, הצלחנו לגמול מהכמויות, עדיין מידי פעם עוגה מתוקה מאוד חייבת להיכנס לרשימת העוגות.

את בהחלט יכולה להוריד מהעוגה עצמה כוס סוכר ומה"שיש" 2 כפות סוכר, מהקרמבל את יכולה להוריד בין 4\1 ל-2\1 כוס, אבל מהזיגוג-את ממש לא יכולה להוריד כמות.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

אסתי אחת

משתמש מקצוען
מה שהבטחתי-חיבת לקיים.
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי

לתבנית תנור גדולה

חומרים:

8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח

לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה

להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.

קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר

לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה

לאפות על 180 מע' כחצי שעה.

אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:

חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים

לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.

אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...צפה בקובץ המצורף 678261צפה בקובץ המצורף 678262
באלו כוסות השתמשת?
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מה שהבטחתי-חיבת לקיים.
היא רכה, מושלמת, גבוהה, משביעה אפילו! ללא מרגרינה\חמאה, ופשוט מענגת.
במקור היא בתבנית מאפינס, שיניתי קצת לצרכיי

לתבנית תנור גדולה

חומרים:

8 ביצים
4 כוסות סוכר
2 כוסות שמן
2 כפות ת. ווניל משובחת
2 כוסות מים
2 א. אפיה
6 כוסות קמח

לערבב ולשפוך לתבנית ח"פ גדולה מרופדת בנייר אפיה

להשאיר בצד כ-4 כפות מהבלילה (אני משאירה כ-10 כפות)ולהוסיף להן:
4 כפות סוכר
2 כפות קפה נמס מומסות ב-2 כפות מים חמים
לערבב, לשפוך על העוגה בפסים ולשייש.

קראמבל:
2\1 כוס שמן
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר

לערבב בידיים עד ליצירת פירורים,
לפזר על העוגה

לאפות על 180 מע' כחצי שעה.

אחרי שאפויה ועודנה חמה להכין זיגוג ולשפוך:

חב' א. סוכר
2 כפות שמן
1 כפית קפה נמס מומסת ב-4 כפות מים חמים

לערבב הכל ול"קשקש" על העוגה יצירות פריסטייל.

אז הנה היא, שלא היה לי כח לעצב, כי אני לא מכינה דברים יפים מידי לצילום, אולי היא לא הכי יפה בכיתה, אבל הכי כובשת וחכמה...צפה בקובץ המצורף 678261צפה בקובץ המצורף 678262
תודה על השיתוף!
נראה מגרה ומושלם!!!
בשביל העוגה חייבים להוציא מיקסר?
או שמספיק עם בלנדר יד?
או משהו בסגנון?
רק לא מיקסר :confused: :cool:
 

Bat hen

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

Bat hen

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
3/4 כוס סוכר לתבנית תנור מתוק לך? אשריך!
תתחילי להפחית בסוכר ותרגישי עד כמה מתוק כל דבר..
בקפה הורדתי לפחות מרבע כפית.
יותר מזה כבר לא מסוגלת לשתות..
הכל עניין של הרגל..
 

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
תתחילי להפחית בסוכר ותרגישי עד כמה מתוק כל דבר..
בקפה הורדתי לפחות מרבע כפית.
יותר מזה כבר לא מסוגלת לשתות..
הכל עניין של הרגל..
אני שותה קפה בלי סוכר בכלל. ורגילה לאכול לא מתוק.
ועדיין עוגה בגודל תבנית תנור דורשת אצלי 2 כוסות סוכר מינימום.
מסכימה שפה ספציפית הכמות קצת מוגזמת, הפותחת כבר התיחסה לזה.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אמאלה!! איך אפשר לאכול עוגה עם 5 כוסות סוכר????
זה הגיוני???
בקושי 3/4 כוס ומתוק לי....


בטוחה שזה לא 4 כפות??

תדמייני לעצמך עוגה ענקית, גבוהה, תנסי לדמיין אותה עם 4\3 כוס סוכר, זה יהיה בטעם וריח של פוקאצ'ה...

אני גם שותה קפה עם 2\1 כפית שטוחה סוכר ועוגות אצלינו הן רק בשבת.
תראי גם שכמות הקמח היא 6 כוסות ועוד יש קפה שהוא מריר, ושוב, ניתן בהחלט להפחית, כל אחת לטעמה.
אני אישית לא אוכלת יותר מפרוסה דקה שמספיקה לי לשבוע.
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה על השיתוף!
נראה מגרה ומושלם!!!
בשביל העוגה חייבים להוציא מיקסר?
או שמספיק עם בלנדר יד?
או משהו בסגנון?
רק לא מיקסר :confused: :cool:

לא ניסיתי ביד, אבל לכאורה לא אמורה להיות בעיה, כי זו בחושה ולא טורט, עם מקצף ידני, זה יהיה מעולה,
רק שהכמות היא די גדולה וגם הבלילה קצת סמיכה.
(נשבר לי מקצף כזה מעוגה בחושה פעם :()
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע טוב אבל מלאאאאאאאאאאא סוכר:eek::cool::(:cool::eek::(
הכל ביחד 5 כוסות סוכר לתבנית חוץ מהאבקת סוכר....
קצת פורפורציות!
אם מדובר בכוסות
ח"פ של 180 מ"ל
אז 5 כוסות זה שווה ל 3/4 3 כוסות מדידה.

ואם המתכון מתאים
לתבנית תנור גדולה
אז זה שווה לבערך 2.5 כוסות סוכר בתבנית A4
שזה כבר לגמרי סטנדרטי...
 

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קצת פורפורציות!
אם מדובר בכוסות

אז 5 כוסות זה שווה ל 3/4 3 כוסות מדידה.

ואם המתכון מתאים

אז זה שווה לבערך 2.5 כוסות סוכר בתבנית A4
שזה כבר לגמרי סטנדרטי...

מתאים... תראי את העוגה למעלה, זה בדיוק מה שעשיתי
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה