בבקשה תשובות רק ממי שבאמת מבינה בתחום.
עד כמה שידוע לי אם אני ממירה בצק (שמרים) לקמח כוסמין מקמח לבן, צריך להוסיף טיפה מים
אתמול ראיתי מישהי שכותבת שבהמרה צריך להפחית 20 אחוז מהמים.
התבלבלתי.
אנא,
במה שונה קמח כוסמין (מלא או 70 אחוז, לא לבן) מקמח רגיל?
איך אני יכולה להגיע לתוצאה של בצק נעים לעבודה?
חלה שתופחת לגובה ולא לרוחב ומרקם טעים ולא דחוס?
אודה להחכמה ממבינות עניין ובעלות נסיון!
עד כמה שידוע לי אם אני ממירה בצק (שמרים) לקמח כוסמין מקמח לבן, צריך להוסיף טיפה מים
אתמול ראיתי מישהי שכותבת שבהמרה צריך להפחית 20 אחוז מהמים.
התבלבלתי.
אנא,
במה שונה קמח כוסמין (מלא או 70 אחוז, לא לבן) מקמח רגיל?
איך אני יכולה להגיע לתוצאה של בצק נעים לעבודה?
חלה שתופחת לגובה ולא לרוחב ומרקם טעים ולא דחוס?
אודה להחכמה ממבינות עניין ובעלות נסיון!