כללי כולם מתבקשים לקרוא!

prog

מנהל ראשי
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
אוטומציה עסקית
עיצוב ואדריכלות פנים
נכון, כשתתקבל תלונה על משתמש ספציפי שנעשה שימוש לא הוגן עם שם המשתמש שלו, נפעל בהתאם!!

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
לצערנו, התופעה של יצירות סרוקות מספרים/חוברות או דברי דפוס אחרים (לשימוש חוזר)
נפוצה וידועה אולי יותר מהורדה מהנט, אני חושבת שזה מה שקרה עם העבודות שלך שירי.
למרות שהעניין חמור, את לא צריכה להרגיש "לא נעים" בגלל המקרה,
אם עניין הזכויות חשוב לך או לזה שרכש אותן, אין דרך אחרת אלא לפעול באמצעים משפטיים.
אחרי שמכרת, האחריות על היצירה חלה על הרוכש עם כל המשתמע, כי אין לך שליטה על מה שקורה לספר אחרי שיצא לאור והוא מופץ בחנויות.
מאחלת לך הצלחות בהמשך, ללא גניבות ועוגמת נפש.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י prog;396596:
מה השטויות האלה? מי שאין להן ניק לא רואים טכנית קבצים ותמונות מצורפות בפורומים...

ומי שנכנס היום לפורומים, משאיר אצלנו את כל הפרטים האישים שלו כולל שם משפחה טלפון וכו'.. וגם ככה קשה להתקבל זה תהליך שלוקח לפעמים כמה שבועות.

אני מכירה אנשים שאין להם שום ידע בגרפיקה / עיצוב /צילום והם גולשים כאן בפרוג (זה מה שפתוח בנתיב...) ורואים עבודות, זו הסיבה שאני כמעט לא מעלה כאן עבודות לחו"ד אח"כ אני מקבלת דשי"ם שראו אותי בפרוג. ו..כנראה שיש אפשרות לפתוח ניק, לא להגיב בפורומים אבל לראות ולהוריד עבודות. גם בלי שגונבים עבודות זה לא כ"כ נחמד לשמוע: "אה, המודעה הזאת? בסוף יצאה לה יפה אבל רק בגלל שעזרו לה, הגרפיקאית עצמה לא מי יודע מה מקצועית". אם היתה אפשרות לחסום אנשים שאין להם קשר וידע בתחומי הפורומים זה היה מצוין.

ביסלי

משתמש רשום
שמעתי באמת שרב הגננות אכן זה מה שהן עושות:
קונות ספר ומצלמות בהגדלה ותולות בגן
אני משתתפת איתך בצערך זה אכן כואב מאד גניבת הזכויות

studio dv.d

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
לדעתי הפתרון היחיד הוא תביעה בבית משפט (כמובן עם שאלת רב)
ולמה?
א. בגלל שלא רק דרך הפורום אפשר להשאיל לגן (לא לגנוב חס וחלילה את זה אין במחנינו).
ב. רק תביעה בבית משפט תיצור הרתעה. תסמכו על הגננות שיש להם מספיק זמן פטפוט שהם יפרסמו את זה בכל העולם.
ג. כי הבעיה לא נמצאת במקום שאליו העלית את העבודות אלא במודעות לנושא זכויות יוצרים.
ביום שמשהו יקבל את התביעה הוא עוד יסביר לך שהוא פרסם אותך בעצם העובדה שהוא שם אותך על קירות הגן
ד. את טוענת שאת מכרת את הזכויות של העבודה למשהו אחר? תגידי לו שיש לו זכות מלאה לתבוע כל סכום העולה על דעתו? אני מאמין שהוא יכול להרויח בין עשר לעשרים אלף שקל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה