חזה הודו. בד''כ הוא מגיע פרוס לשניצלים ואז אני חותכת לרצועות.מה הכוונה הודו חתוך לקוביות?
איזה חלק קונים? חזה הודו?
אף פעם לא יצא לי לראות...
עד עכשיו ראיתי בסופר, חזה טחון גרונות ושוקיים ענקיים של הודו
חזה הודו. בד''כ הוא מגיע פרוס לשניצלים ואז אני חותכת לרצועות.מה הכוונה הודו חתוך לקוביות?
איזה חלק קונים? חזה הודו?
אף פעם לא יצא לי לראות...
עד עכשיו ראיתי בסופר, חזה טחון גרונות ושוקיים ענקיים של הודו
איך משחילים את הספגטי על הנקניקיות? אם תוכלי להסביר, זה נשמע מעניין.חומר גלם לניצול: ספגטי, נקניקיות
התאמה לילדים: קל מאוד !!! הם יכולים להכין לבד ונהנים עוד יותר לאכול...
פורסים את הנקניקיות (פרווה / בשרי) לטבעות.
הילדים משחילים על הספגטי מספר טבעות של נקניק.
מבשלים (את הספגטי עם הנקניקיות שעליו) לפי ההוראות.
ו - אוכלים בשמחה רבה...
אפשר להוסיף קטשופ...
(יש כאלו שלא מחליק להם האוכל בלי זה...)
חומר גלם לניצול: בצק עלים / מלאווח, נקניקיות
פותחים את בצק העלים ומניחים נקניקיות שלמות, מצפים את הנקניק בבצק, סוגרים היטב וחותכים לפרוסות.
אופים עד השחמה. (אפשר למרוח על הבצק חרדל - למי שאוהב)
אופציה נוספת - להשאיר בגודל של נקניק שלם או חצי, להבריש בביצה, לפזר שומשום ולאפות.
יוצא בורקס עם נקניק כמו בחנות !
אפשר להכין רוטב פטריות להשלמת החגיגה.
במלאווח - מניחים עלה מלאווח, מורחים קטשופ חותכים ל - 6-8 משולשים. מניחים חתיכת נקניק בגודל המתאים ומגלגלים לסהרון. אופים עד השחמה.
טעים מאד כתוספת מעניינת וסתם לנשנוש בזמן שיעמום.........
עושים זאת לפני בישול הספגטי. הם קשים ומחדירים אותם לנקניקיות כמו קיסמים.איך משחילים את הספגטי על הנקניקיות? אם תוכלי להסביר, זה נשמע מעניין.
קונים אותו בסופר כרגיל?חזה הודו. בד''כ הוא מגיע פרוס לשניצלים ואז אני חותכת לרצועות.
לא יודעת.קונים אותו בסופר כרגיל?
בורקס במילוי פטריות.יש לי חבילה בצק עלים מופשר מה אפשר להכין משהו טעים ומהיר, זה יכול להיות גם עם גבינות או ירקות,(לא דווקא מנה ראשונה) עדיף לא בורקס תפו"א רגיל,
תודה
מה עושים עם
שיבולת שועל ??
רק דברים טעימים בבקשה...
שכחתי להוסיף,יש לי חבילה בצק עלים מופשר מה אפשר להכין משהו טעים ומהיר, זה יכול להיות גם עם גבינות או ירקות,(לא דווקא מנה ראשונה) עדיף לא בורקס תפו"א רגיל,
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: