חומר גלם לניצול: עלי סיגר
התאמה לילדים: ילדים אוהבים מאד וזו דרך נחמדה לאכילת ירקות
אגרול ביתי
עושר של ירקות בתוך עלי סיגר מטוגנים בטיגול קל ומהיר הכנה , יוצא טעים וקריספי לפינוק בין הארוחות ...
אז תמיד מצטברים אצלי במקפיא עלי סיגר , חלקם הולכים למחבת עם ביצה (בוריק) -וזה גם נאכל בהנאה רבה ע"י הילדים
ואז כשאני רוצה קצת יותר להשקיע אני מכינה את מילוי הירקות מגלגלת לסיגר ומטגנת עם שמן בכמות קצת יותר מחביתה
קודם מכינים את מילוי הירקות :
בצל -לרצועות מטוגנות עד להזהבה
גזר -גפרורים
כרוב -גם קצוץ לרצועות
פטריות קצוצות
מקפיצים בשמן לפי הסדר שכתוב
מתבלים ב- פלפל שחור , סילאן ורוטב סויה (אם הוא יחסית מלוח יבא במקום מלח)
אחרי כמה דקות שהירקות התרככו מעט וספגו את הרוטב לכבות
לקחת עלה סיגר למלא בירקות ולגלגל
לחמם מחבת עם שמן בכמות של שכבה דקה שמחסה את כל המחבת לטגן כמה דקות מכל צד
וזהו , לאכול בתאבון !
התאמה לילדים: ילדים אוהבים מאד וזו דרך נחמדה לאכילת ירקות
אגרול ביתי
עושר של ירקות בתוך עלי סיגר מטוגנים בטיגול קל ומהיר הכנה , יוצא טעים וקריספי לפינוק בין הארוחות ...
אז תמיד מצטברים אצלי במקפיא עלי סיגר , חלקם הולכים למחבת עם ביצה (בוריק) -וזה גם נאכל בהנאה רבה ע"י הילדים
ואז כשאני רוצה קצת יותר להשקיע אני מכינה את מילוי הירקות מגלגלת לסיגר ומטגנת עם שמן בכמות קצת יותר מחביתה
קודם מכינים את מילוי הירקות :
בצל -לרצועות מטוגנות עד להזהבה
גזר -גפרורים
כרוב -גם קצוץ לרצועות
פטריות קצוצות
מקפיצים בשמן לפי הסדר שכתוב
מתבלים ב- פלפל שחור , סילאן ורוטב סויה (אם הוא יחסית מלוח יבא במקום מלח)
אחרי כמה דקות שהירקות התרככו מעט וספגו את הרוטב לכבות
לקחת עלה סיגר למלא בירקות ולגלגל
לחמם מחבת עם שמן בכמות של שכבה דקה שמחסה את כל המחבת לטגן כמה דקות מכל צד
וזהו , לאכול בתאבון !