צריך לפנות למשרד כלכלה שיודיע על זה כמונופוללת"ק
ע"פ שמועה ששמעתי (לא מאומת)
מדובר במאפיה ששולטת מלמעלה על כל השוק
כולל איומים עברייניים אל אחד שלא מזמן ניסה להתחרות ולהוריד מחירים
הרב חסדי בוא תבין משהו : חרם על הפקעת מחירים זה לא נקרא לפגוע! זה נקרא להציל עשוק מעושק!אני לא עובד שם ואני מצפה לישועת השם שירחיב את גבולי ואוכל לקנות 3 כובעים חדשים לי ולבחורים שלי
אבל חרם לא עושים כל כך מהר ובמיוחד לא נגד יהודים החרדים לדבר השם ללא הוראת רבנים
זכרוני שאומרים בשם אחד הגדולים כמדומה על ר' יחזקאל לוינשטיין זצוקללה"ה שאמר מוטב שיידחה בניית בית המקדש חס וחלילה העיקר לא לפגוע ביהודי
רק מזכיר את ההלכה הקובעת כי מותר לתת חרם על מוכרי דגים לשבת המפקיעים את מחירםאבל חרם לא עושים כל כך מהר ובמיוחד לא נגד יהודים החרדים לדבר השם ללא הוראת רבנים
איך זה מסתדר עם שטארק שמוכר כובעים ב-600 ש"ח ?בלת"ק
יש יבואן בלעדי של הכובעים-לא אנקוב בשמו מפאת שמירה על נפשי וחיי....(וכמובן לשוה"ר)
והוא האחראי על העלאת המחירים
וכיוון שאין לו מתחרים זה המצב...
מידיעה-כל מי שניסה בשנים האחרונות לייבא ולייצר שמו לו רגליים באופן מוחלט!
אולי כאן המקום להרים את הכפפה באופן מאורגן ומגובה ,"ובא לציון גואל".
נטען גם פה באשכול .בלת"ק
ע"פ שמועה ששמעתי (לא מאומת)
מדובר במאפיה ששולטת מלמעלה על כל השוק
כולל איומים עברייניים אל אחד שלא מזמן ניסה להתחרות ולהוריד מחירים
גם כן כובעים , אם לי היה מונפול (אין לי) , לא היה אכפת לי שימכרו שטארק ... והראיה - שאף אחד לא קונה .איך זה מסתדר עם שטארק שמוכר כובעים ב-600 ש"ח ?
אולי עושים לזה משהו?????????????????צריך לפנות למשרד כלכלה שיודיע על זה כמונופול
ואלי זה יודיד את המחירים
אין דרך להכניס מישהו נוסף לשוק הזה, רק ביום שנתחיל ללכת עם קסקט כמו פעם (לא יודע איפה..) רק אז אולי משהו יישבר
אם מותר לא לאכול דגים בשבת בשביל להילחם בהפקעת שערים, בוודאי שמותר להחזיר עטרה ליושנה ולחזור לקסקטים שקונים בעלי אקספרס ב 10 ₪
מניח שגם אז ינשו כאלו להוציא קסקטים ממותגים, אם לציבור יהיה שכל הוא לא יקנה את הלוקש הזה, ואם הציבור מטומטם אז מגיע לו לסבול...
וברצינות ,
אכן , בהרבה מקומות יש דיבורים על דברים מעין אלו , קסקטים למשל (לא אלו שאתה מדבר עליהם , סוג אחר...) ,
(בבעלזא כבר קיים ) .
לא ילך , אתה צריך להבטיח דיסקרטיות עד 1200 או אפילו קרוב יותר ל 12000דיסקרטיות מלאה מובטחת עד לגיבוש קבוצה של 120 חברים בכל רחבי הארץ.
?לא ילך , אתה צריך להבטיח דיסקרטיות עד 1200 או אפילו קרוב יותר ל 12000
?אם כבר דרך קהילות וחסידויות
והאמת שהיתה כבר הצעה כזו מצד 400 בחורים של חסידות גדולה
הם הביאו חתימות שהם מוכנים ללכת עד הבר מצוה עם קסקט
אבל הגבאי של אותו אדמו"ר לא הכניס אפילו את הבקשה
כיוון שאותו יבואן תורם הרבה לאותה חסידות
לא הבנת , אנשים לא יסכימו , אם אתה אומר שזה ייחשף אחרי 120 ,?
שים לב עם כמה חברים החלה המחאה ההיסטורית על הלח, ובעבר על הקוטג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: