יש כובעי חד פעמי בשקל שמוכרים לפורים כולל גומיה שלא יעוף מהרוחיש חברות לא כ"כ גרועות, ואם כולם יתרגלו שלא צריך דווקא סאפרים אין סיבה שישלמו על זה כ"כ הרבה.
יש כובעי חד פעמי בשקל שמוכרים לפורים כולל גומיה שלא יעוף מהרוחיש חברות לא כ"כ גרועות, ואם כולם יתרגלו שלא צריך דווקא סאפרים אין סיבה שישלמו על זה כ"כ הרבה.
I want moreאיי וואנט מור - אני רוצה יותר.
מי לא רוצה יותר? יותר רצינות, יותר יר"ש, יותר אנושיות, יותר סבלנות...
אין לי הבחור'ציק מבקש שרוצה חדש ואני דוחה אותו באמתלאות שונותכי יש לך את היכולת לשלם, יש כאלו שפשוט אין להם מאיפה להביא את הכסף.
ויש חברות שנראות נורמאלי וטוב.יש כובעי חד פעמי בשקל שמוכרים לפורים כולל גומיה שלא יעוף מהרוח
כל המרחם על האכזרים מתאכזר על הרחמניםאני גם סובל ממחירים מופקעים אבל אני לא מסוגל להילחם נגד יהודי אחינו ובשרינו
אני לא עובד שם ואני מצפה לישועת השם שירחיב את גבולי ואוכל לקנות 3 כובעים חדשים לי ולבחורים שליזה לשון המשנה!
משום מה נראה לי שאתה עובד שם
ולמה אני אמור לתת לו לפגוע בי?אני לא עובד שם ואני מצפה לישועת השם שירחיב את גבולי ואוכל לקנות 3 כובעים חדשים לי ולבחורים שלי
אבל חרם לא עושים כל כך מהר ובמיוחד לא נגד יהודים החרדים לדבר השם ללא הוראת רבנים
זכרוני שאומרים בשם אחד הגדולים כמדומה על ר' יחזקאל לוינשטיין זצוקללה"ה שאמר מוטב שיידחה בניית בית המקדש חס וחלילה העיקר לא לפגוע ביהודי
למה שלא תעשה כמו שעשו לאנג'ל?גדולי ישראל לא צריכים להיכנס לכל דבר קטן ולא בעיה כלכלית או חברתית כל שהוא
אם מגיע אדם שפוגע בציבור שלו ולא יודע לשרת את הציבור כמו שצריך
הוא יודע שהציבור עכשיו סובל מיוקר מחייה ויש הרבה קשיים כלכלים לציבור ובכל זאת בתקופה כזאת מיידי חודש מעלים את המחירים
זה חוצפה שאין כדוגמתה
הציבור צריך לצאת בכל הכח ובכל היכולת שיש לו נגד החברה הזאת
זה שחיתותתתתתתתתתתת במלא המובן
משהו יתן לי מוצר אחד שעלה שנה אחרונה בכזה סכום דרסתי והסיפור הוא שכל חודש חודשיים מעלים עוד קצת
ואנחנו רצים כמו צאן בלי רועה לעבר המלכודת לא נתפלא אם יבוא יום ואנשים גם ישלמו 2000 ש"ח ומעלה
אם לא נשים לזה גבול לא יהיה לזה סוף
לאנג'ל היו חלופות זהות ,למה שלא תעשה כמו שעשו לאנג'ל?
תשאיר להם את הכובעים בחנות..
לא כתוב בתורה ''והלכת עם כובע סאמט..''
צריך כיסוי ראש נוסף לתפילה?
קסקט יפה עולה 20 שקל..
סבא שלי היה יהודי מאאאוד מכובד והלך כל השבוע עם קסקט
וברצינות ,למה שלא תעשה כמו שעשו לאנג'ל?
תשאיר להם את הכובעים בחנות..
לא כתוב בתורה ''והלכת עם כובע סאמט..''
צריך כיסוי ראש נוסף לתפילה?
קסקט יפה עולה 20 שקל..
סבא שלי היה יהודי מאאאוד מכובד והלך כל השבוע עם קסקט
לא עושים מלחמה ממקום של נוחותלאנג'ל היו חלופות זהות ,
כן , אני יודע שאנג'ל הרבה יותר טעים מברמן , אתם לא צריכים להגיד לי ...
@שֶׁמּוֹחֶה ...צריך גבאי אחד
לכל חברות הכובעים מאנ"שסתם ככה , אתם מעודכנים (לא ראיתי שכתבו כאן או בעצומה ) שהמחיר עלה ל 1500 , כן ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: