דבורי-ריקי
משתמש פעיל
מחפשת מתכון לכדורי שוקולד/ גבינה לא משנה איזה העיקר שיהיה חלבי ולא מסובך להכנה...
משהו שניתן להקפיא ויוצא מעולה.תודה רבה מראש
משהו שניתן להקפיא ויוצא מעולה.תודה רבה מראש
כדורי גבינה - בערך 50 תלוי בגודל
500 גר' גבינה טוב טעם
250 גבינת שמנת
100 גר' חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר
200 גר' בסקוויטים מרוסקים
אופן ההכנה:
מערבבים את העוגיות עם החמאה הרכה ומוסיפים את שאר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה ושומרים במקרר לשעה בערך.
בעזרת הידיים יוצרים עיגולים בגודל שווה ומקפיאים.
לציפוי: לא חובה אבל מוסיף מאד!
500 גר' שוקולד לבן
25 גר' חמאת קקאו / 5 כפות שמן קנולה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן מערבבים ומעבירים לכלי עמוק
2. ממיסים בשקית זילוף את השוקולד המריר ומקשקשים על השוקולד הלבן קווים צפופים לאורך ולרוחב. ו5
3. דופקים מעט את הכלי עם השוקולד ע"מ שהשוקולד המריר יטמע בשוקולד הלבן
4. משפדים את הכדורים הקפואים
5. מכניסים את כדור הגבינה לתוך הכלי עם השוקולד. מוציאים באיטיות תוך כדי סיבוב. משאירים הפוך כדי שיוצר "שפיץ"
חוזרים על 4 ו5 עם כל הכדורים
את שואלת אותי?יש תמונה?
גמ'ני מכינה רק עם גבינה רגילה. זה יוצא מצויןכדורים טעימים!!!!!!!!!!
אני הכנתי עם גבינה רגילה ולא גבינת שמנת
כדורי לוטוס בציפוי שוקולד לבן - עדיקוש
כדורי לוטוס בציפוי שוקולד לבן ( 20 כדורים ): 350 גרם עוגיות לוטוס 200 גרם גבינת שמנת 2 כפות גדושות ממרח לוטוס לציפוי: 300 גרם שוקולד לבן מומס 1 כף שמן קנולה לקישוט: כף ממרח לוטוס עוגיות לוטוס טחונות דק אופן ההכנה: למעבד מזון מכניסים עוגיות לוטוס וטוחנים עד מרקם …adikosh.co.il
המקור של ברוכי קופטייל?כדורי גבינה - בערך 50 תלוי בגודל
500 גר' גבינה טוב טעם
250 גבינת שמנת
100 גר' חמאה רכה
1 כוס אבקת סוכר
200 גר' בסקוויטים מרוסקים
אופן ההכנה:
מערבבים את העוגיות עם החמאה הרכה ומוסיפים את שאר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה ושומרים במקרר לשעה בערך.
בעזרת הידיים יוצרים עיגולים בגודל שווה ומקפיאים.
לציפוי: לא חובה אבל מוסיף מאד!
500 גר' שוקולד לבן
25 גר' חמאת קקאו / 5 כפות שמן קנולה
200 גר' שוקולד מריר
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן עם השמן מערבבים ומעבירים לכלי עמוק
2. ממיסים בשקית זילוף את השוקולד המריר ומקשקשים על השוקולד הלבן קווים צפופים לאורך ולרוחב. ו5
3. דופקים מעט את הכלי עם השוקולד ע"מ שהשוקולד המריר יטמע בשוקולד הלבן
4. משפדים את הכדורים הקפואים
5. מכניסים את כדור הגבינה לתוך הכלי עם השוקולד. מוציאים באיטיות תוך כדי סיבוב. משאירים הפוך כדי שיוצר "שפיץ"
חוזרים על 4 ו5 עם כל הכדורים
יכול להיותהמקור של ברוכי קופטייל?
במתכון כתוב להכניס מקל אחרי ההקפאה הראשונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
4.06
כ"ז אייר
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
הכירו את טווינמושן
עם גל אקסלרוד
עולם מטורף משל הדמיות! ממשק חדשני שמאפשר לבצע הדמיה כמעט כמו משחק מחשב
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קנ
א הַלְלוּיָהּ הַלְלוּ אֵל בְּקָדְשׁוֹ הַלְלוּהוּ בִּרְקִיעַ עֻזּוֹ:ב הַלְלוּהוּ בִגְבוּרֹתָיו הַלְלוּהוּ כְּרֹב גֻּדְלוֹ:ג הַלְלוּהוּ בְּתֵקַע שׁוֹפָר הַלְלוּהוּ בְּנֵבֶל וְכִנּוֹר:ד הַלְלוּהוּ בְתֹף וּמָחוֹל הַלְלוּהוּ בְּמִנִּים וְעוּגָב:ה הַלְלוּהוּ בְצִלְצְלֵי שָׁמַע הַלְלוּהוּ בְּצִלְצְלֵי תְרוּעָה:ו כֹּל הַנְּשָׁמָה תְּהַלֵּל יָהּ הַלְלוּיָהּ: