אשמח לפירוט.א. יש עוד הרבה השקעות מלבד שוק ההון ונדל"ן.
אשמח לפירוט.א. יש עוד הרבה השקעות מלבד שוק ההון ונדל"ן.
ממש לא מדויק.השקעה בשוק ההון לשנתיים שלוש רוב הסיכויים שתפסידו ולא תרוויחו.
@השקעות R הון לא ממליץ להשקיע לטווח קצר
זה סיכון גדול ואם יצליח זה רווח קטן
בקיצור לא שווה את הלחץ
A7173701גמילאיך? יש לי עכשיו מיליון ורבע מזומן ואני מחפשת להשקיע בנדל"ן.
(אשמח לתשובות עם תיוג הניק שלי)
מניות, כן?@השקעות R הון לא ממליץ להשקיע לטווח קצר
@.B.B לצורך הדוגמה, משלמים היום חצי מיליון על דירה שנמכרת ב2 מיליון, עוד 3 שנים הדירה מוכנה ושווה 2.6, מוכרים אותה, והנה הכפלת את הקרן שלךאיך? יש לי עכשיו מיליון ורבע מזומן ואני מחפשת להשקיע בנדל"ן.
(אשמח לתשובות עם תיוג הניק שלי)
וגם סיכון.@.B.B לצורך הדוגמה, משלמים היום חצי מיליון על דירה שנמכרת ב2 מיליון, עוד 3 שנים הדירה מוכנה ושווה 2.6, מוכרים אותה, והנה הכפלת את הקרן שלך
מה אתה אומר על נתניה?אני יודע שיש פרויקטים שכן, אני אישית לא מכיר פרויקט כזה כרגע
אני לא מדבר על פרויקטים של אנשים אחרים, סליחהמה אתה אומר על נתניה?
שווה מבחינת עלית ערך?
הציעו לי שם דירה 4 חדרים ב- 3M
תנאי תשלום 15/85 ללא מדד
עם אפשרות למכור את הדירה לפני התשלום הגדול
המתווך אומר שזה השקעה מטורפת...
כלומר אתה משתמש בפרוג רק כדי לשווק את הפרויקטים שלךאני לא מדבר על פרויקטים של אנשים אחרים, סליחה
אני לא משווק פרויקטים בכלל!כלומר אתה משתמש בפרוג רק כדי לשווק את הפרויקטים שלך
ולא כדי לייעץ/לעזור לאחרים
הבנתי טוב?
@מוטי לייזרוביץ רק מעדכן אותך שיש עכשיו פרויקט שבדקתי בחדרה במחיר ממש טוב, בהצלחה!כלומר אתה משתמש בפרוג רק כדי לשווק את הפרויקטים שלך
ולא כדי לייעץ/לעזור לאחרים
הבנתי טוב?
אשמח להסבר ומקור להנ"ל.חשוב להשים לב לתאריך המכירה והקניה. כי אם לא קונים תוך שנה דירה אחרת יש מס שבח על הדירה שנמכרה אפילו בדירה יחידה.
-זה שיקול גם בלקחת את הכסף להשקעות שונות שאינן דירה.....
הנ"ל רווח ברוטו.@.B.B לצורך הדוגמה, משלמים היום חצי מיליון על דירה שנמכרת ב2 מיליון, עוד 3 שנים הדירה מוכנה ושווה 2.6, מוכרים אותה, והנה הכפלת את הקרן שלך
תבדוק טוב טוב כל פרויקט לגופו ומומלץ עם מתווך מקומי .הציעו לי גם פרויקט בנתניה בתנאים טובים אחרי בירור עם מתווך מקומי שמתמחה בשכונה ההיא הבנתי שהמחיר להשקעה לא גרויסע מציאה ולא כל הנתונים שהמתווך של ההשקעה הביא היו מדויקים............מה אתה אומר על נתניה?
שווה מבחינת עלית ערך?
הציעו לי שם דירה 4 חדרים ב- 3M
תנאי תשלום 15/85 ללא מדד
עם אפשרות למכור את הדירה לפני התשלום הגדול
המתווך אומר שזה השקעה מטורפת...
ומה עם מס שבח?אבל מי שכבר מושקע האם צריך לחשוב לצאת מזה עכשיו
ישומה עם מס שבח?
נכון, אבל הקדמת מס זה שיקול משמעותי צריך לחשב אותו.יש
אבל תמיד יש
אלא אם כן מתוכנן חוק כמו פעם פטור הוראת שעה
מנסה להבין למה זה שיקול משמעותי , הרי את המס משלמים רק אחרי פדיית הרווחנכון, אבל הקדמת מס זה שיקול משמעותי צריך לחשב אותו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: