תשלחו הודעהאז מה?
להישאר עם הדירה הלא מניבה ולחכות?
אשמח לתגובות מכאלו שמכירים את שוק הנדלן
תשלחו הודעהאז מה?
להישאר עם הדירה הלא מניבה ולחכות?
אשמח לתגובות מכאלו שמכירים את שוק הנדלן
הציעו לי משהו כזהיש פרויקטים ועסקאות מצוינות עכשיו של 20/80
הציעו לי משהו כזה
נשמע מעולה
החשש שלי שהמחירים ימשיכו לרדת ואז גם העסקה הזו לא תשתלם
זה נמכר כבר עכשיו מתחת למחיר השוקהחכמה למצוא את העסקה שכבר בקניה הרווחת, למצוא את ה20/80 שנמכר מתחת למחיר שוק, יש כאלו דברים...
אפשר לצאת מהעסקה לפני תשלום 80%?החכמה למצוא את העסקה שכבר בקניה הרווחת, למצוא את ה20/80 שנמכר מתחת למחיר שוק, יש כאלו דבר
חשוב להשים לב לתאריך המכירה והקניה. כי אם לא קונים תוך שנה דירה אחרת יש מס שבח על הדירה שנמכרה אפילו בדירה יחידה.אבל לא לחכות הרבה זמן עם הכסף ביד, כי הערך שלו יורד והמחירים עולים.
יש יותר מאשכול אחד על זה.נו נו
אחרי המלחמה המחירים יעלו?
מי יוכל לדעת?
?יש הרבה קבלנים שלפני קריסה
ואחד מהם הוא קבלן מפורסם ביותר...
קשה להאמין שיש אחוזי תשואה גבוהים יותר מעסקאות של 20/80, אתה יכול יותר מלהכפיל את ההון העצמי שלךאם אתם מוכנים לקחת קצת סיכונים לדעתי כרגע במצב הלא ברור של הנדלן בארץ בעתיד הקרוב כדאי שתשקלו להשקיע את הכסף בשוק ההון ויש אנשים הגונים וכשרים שמבינים מאד בתחום ויוכלו לנהל את תיק ההשקעות שלכם ולהשיג תשואות הרבה הרבה יותר גבוהות מהשקעת נדלן הכי משתלמת שתהיה
וכמובן זאת בהנחה שאינכם צריכים את הכסף בשנה שנתיים הקרובות לפחות
אני יודע שיש פרויקטים שכן, אני אישית לא מכיר פרויקט כזה כרגעאפשר לצאת מהעסקה לפני תשלום 80%?
אם מוכרים דירה לפני שעבר שנה מקבלת מפתחות משלמים מס רכישה ומס שבח כמו בדירה שניה /שלישיתאפשר לצאת מהעסקה לפני תשלום 80%?
מעולם לא שמעתי על דבר כזהחשוב להשים לב לתאריך המכירה והקניה. כי אם לא קונים תוך שנה דירה אחרת יש מס שבח על הדירה שנמכרה אפילו בדירה יחידה.
-זה שיקול גם בלקחת את הכסף להשקעות שונות שאינן דירה.....
במשך הזמן של שלוש שנים שזה בערך הזמן גם בנדלן יש הרבה סיכויים לכךקשה להאמין שיש אחוזי תשואה גבוהים יותר מעסקאות של 20/80, אתה יכול יותר מלהכפיל את ההון העצמי שלך
מענייןבמשך הזמן של שלוש שנים שזה בערך הזמן גם בנדלן יש הרבה סיכויים לכך
ושוב אני מדבר על אנשים שמומחים בתחום ויש להם את הידע לקרוא נכון את המפה.
אכן אין דבר כזה הכותבת התבלבלה במשהומעולם לא שמעתי על דבר כזה
ואם בנאדם מוכר דירה כי לא עמד בתשלומי המשכנתא?
מאיזה סכום אתה מתעסק? ישראלים יכולים להוציא משכנתא שם?אם מעניין אותך אנגליה יש לי חבר שיש לו שמה דברים טובים 10% שנתי
לפרטים A7173701גמייל
השקעה בשוק ההון לשנתיים שלוש רוב הסיכויים שתפסידו ולא תרוויחו.אם אתם מוכנים לקחת קצת סיכונים לדעתי כרגע במצב הלא ברור של הנדלן בארץ בעתיד הקרוב כדאי שתשקלו להשקיע את הכסף בשוק ההון ויש אנשים הגונים וכשרים שמבינים מאד בתחום ויוכלו לנהל את תיק ההשקעות שלכם ולהשיג תשואות הרבה הרבה יותר גבוהות מהשקעת נדלן הכי משתלמת שתהיה
וכמובן זאת בהנחה שאינכם צריכים את הכסף בשנה שנתיים הקרובות לפחות
איך? יש לי עכשיו מיליון ורבע מזומן ואני מחפשת להשקיע בנדל"ן.קשה להאמין שיש אחוזי תשואה גבוהים יותר מעסקאות של 20/80, אתה יכול יותר מלהכפיל את ההון העצמי שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: