זה ברורכנראה ענין של טעם..
זה ברורכנראה ענין של טעם..
נראה לי שיצא השבוע [או שלא]איזה שיר זה?
הגזמה!!!אין לשוואקי קול מי יודע מה. אישית, לא אוהב את הקול שלו [ליוסף חיים יש קול הרבה יותר נעים ממנו]
לא היה אפשר לשים סימן קריאה אחד..? למה שלוש??הגזמה!!!
יש לי המון ביקורת על יעקב שוואקי, אבל הקול שלו מדהים!!
הופה!בושה להעמיד באותה שורה את מב"ד ופריד יחד עם שוואקי.
למרגול יש לך דברים נפלאים אבל בצבע הצהוב לא רואים כל כך טוב אם אפשר להחליף צבע תודה(אולי רק הקול???)
אפשר לצבוע את ההודעה בכחול ואז תיראה.למרגול יש לך דברים נפלאים אבל בצבע הצהוב לא רואים כל כך טוב אם אפשר להחליף צבע תודה
ולתכלס אם אתה כל כך טוב בסיקורים אז אולי תשתף אותנו גם בסיקורים חדשים על שירים חדשים נשמח לשמוע.
זה מה שאני עושה אבל חבל מראש לעשות כך אם אפשר להחליף צבע.אפשר לצבוע את ההודעה בכחול ואז תיראה.
עבר לי בראש..למרגול יש לך דברים נפלאים אבל בצבע הצהוב לא רואים כל כך טוב אם אפשר להחליף צבע תודה
איך מקשרים את השם לא הצלחתי.וכן @ב.א. אשמח אם תחליף צבע.
תסתכלו למעלה היה פה חבר משועממים שישבו עד השעות הקטנות של הלילה וצחקו על חשבונינו (כי אנחנו צריכים אחרי זה לקרוא את כל מה שכתבו)איך, למען השם,
נהיו 30 הודעות מאתמול?
לא אמורים לנתח כאן מוזיקה?
חלילה. אין כאן חבר'ה משועממים.תסתכלו למעלה היה פה חבר משועממים שישבו עד השעות הקטנות של הלילה וצחקו על חשבונינו (כי אנחנו צריכים אחרי זה לקרוא את כל מה שכתבו)
ולכן נהיה כזה הרבה הודעות
בתקווה שיתחילו כן להעלות נושאים מענינים
אבל תודה שנהניתתסתכלו למעלה היה פה חבר משועממים שישבו עד השעות הקטנות של הלילה וצחקו על חשבונינו (כי אנחנו צריכים אחרי זה לקרוא את כל מה שכתבו)
ולכן נהיה כזה הרבה הודעות
בתקווה שיתחילו כן להעלות נושאים מענינים
אבל תודה שנהנית
מה עכשיו?
מה עכשיו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: