ועוד חשבתי שהחבר'ה פה רצינייםוידום האשכול.
אוף רציתי לצחוק עוד קצת
לא. זו היתה בדיחה.לקחתם קשה.
התנצלות.
יש פה מישהו עייף....לעניינינו..
מה הכוונה "כאן מנתחים מוזיקה בכיף", מה כיף, החבר'ה פה בעצבים מתוחים. כל תזוזה קטנה, עלולה להפעיל כאן אנרגיות נטולי שליטה..
---
נראה לי שכל מה שהלך פה זה היה בכיף לאלעניינינו..
מה הכוונה "כאן מנתחים מוזיקה בכיף", מה כיף, החבר'ה פה בעצבים מתוחים. כל תזוזה קטנה, עלולה להפעיל כאן אנרגיות נטולי שליטה..
---
מסתמא מחר בבוקר (אולי אפי' כשהחבר'ה שכאן עדיין ישנו..) כבר יהיו פה שיפוצים באשכול...יש פה מישהו עייף....
נראה לי שיותר חכם לחזור לאשכול הזה ביום אחר...
רק מלדפדף בהודעות האחרונות מבינים שמשו לא תקין..
אם היית קורא ממש הכל היית שם לב גם איך ולמה זה גלש לאן שגלשואני בכלל לא הבנתי מה הקשר בין הכותרת לאשכול. חוץ מניתוח מוזיקה ניתחו פה הכל: את הזמרים, את מה שהם אוכלים לארוחת בוקר, אם יש להם סמארטפון או לא, אם הם מספיק מפורסמים או שעדיין לא וכו' וכו'.
בעיני הפירוש "מנתחים מוזיקה" הכוונה כפשוטו, למוזיקה. היה פה בהתחלה קצת דיון על מהלכי אקורדים וכאלה, ומשם עד סוף האשכול איבדו כל קשר להתחלה.
לתשומת לבכם...
כנראה ש"מנתחים מוזיקה" ו"בכיף" לא הולך יחדואני בכלל לא הבנתי מה הקשר בין הכותרת לאשכול. חוץ מניתוח מוזיקה ניתחו פה הכל: את הזמרים, את מה שהם אוכלים לארוחת בוקר, אם יש להם סמארטפון או לא, אם הם מספיק מפורסמים או שעדיין לא וכו' וכו'.
בעיני הפירוש "מנתחים מוזיקה" הכוונה כפשוטו, למוזיקה. היה פה בהתחלה קצת דיון על מהלכי אקורדים וכאלה, ומשם עד סוף האשכול איבדו כל קשר להתחלה.
לתשומת לבכם...
????כנראה ש"מנתחים מוזיקה" ו"בכיף" לא הולך יחד
לא באמת ציפיתם שאקרא 20 עמודים...אם היית קורא ממש הכל היית שם לב גם איך ולמה זה גלש לאן שגלש
אתה ההוכחה שלא...@קלאסיקה עשית כיבוי אורות באשכול..
הגיעה הזמן לא?@קלאסיקה עשית כיבוי אורות באשכול..
אני הדלקתי..אתה ההוכחה שלא...
חשבתי על זה ולא יודע מה אחוז המתעניינים.אני הדלקתי..
לעצם העניין, אולי באמת תפתח אשכול לניתוח אמיתי של המוזיקה, בהחלט זה יכול להועיל ולעניין.
ברור שיש התעניינות, לא?אם יתעניינו באשכול הדן בתאוריה של המוזיקה, אשמח לתרום כמה שאוכל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: