אוקי. לא מתערב יותר..מה שעדיף זה לנתח, אבל לא את הזמרים לא את היופי של השיר,
לנתח את המוזיקה! ורק את המוזיקה!!
סליחה, סליחהנא לנתח רק מוזיקה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
במקום להתעצבן על אנשים חפים מפשע....סליחה, סליחה
אז אמממממממ, מה דעתכם על שירי רגש? איזה מהם יפים יותר של פעם או היום?????????
@y.e.s תן רעיון כולשהו, אין לי רעיונות.......
במקום להתעצבן על אנשים חפים מפשע....
נא לנתח רק מוזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מסכים. אא"כ משתמשים עם פרצוף קורץ וכדו' אחריו.ומספיק להשתמש בפרצוף הזה הוא קצת מפחיד
לטעמי של פעם הרבה יותר יפים, בגלל הטוהר והאותנטיות. אבל יהיו שיטענו שזו רק נוסטלגיה.מה דעתכם על שירי רגש? איזה מהם יפים יותר של פעם או היום?
בשירים של פעם השיר יותר יפה!לטעמי של פעם הרבה יותר יפים, בגלל הטוהר והאותנטיות. אבל יהיו שיטענו שזו רק נוסטלגיה.
(סליחה שלא ציטטתי את כל סימני השאלה...)
מה העניין כל פעם להשים צבע צהוב?(סליחה שלא ציטטתי את כל סימני השאלה...)
אולי באמת כדאי לערוך את כותרת האשכול...וחבל להמשיך לנתח הכל חוץ ממוזיקה.
סוף סוף מישהו שואל את השאלה הזאת בצורה ישירה, ולא כותב שהוא לא אוהב את הצבע... וסליחה על הצבע הצהוב כאן...מה העניין כל פעם להשים צבע צהוב?
אז פליז תעשה את זה בצבע אחר זה חופר כל פעם להדגיש את זהסוף סוף מישהו שואל את השאלה הזאת בצורה ישירה, ולא כותב שהוא לא אוהב את הצבע... וסליחה על הצבע הצהוב כאן...
הסיבה פשוטה, כי לא כל הערה היא הערה מספיק נחוצה, או הערה שקשורה לגופם של דברים. כשכותבים בצהוב, זה כאילו שאומרים משהו אגבי בלחש.
לפחות זו הסיבה שאני משתמש בצבע הזה.
ניתוח יפה!בשירים של פעם השיר יותר יפה!
בשירים של היום המוזיקה יותר יפה והאיכות יותר טובה!
השאלה מה עדיף??
וזאת שאלה קשה!!
אבל זה הרעיון, שלא רואים את המשפט מיד באופן בולט. (כלומר, הייתי עושה בצבע לבן כדי שלא יחפור בעיניים לפני שמדגישים, אבל אז מי היה יודע שיש שם משפט?...)אז פליז תעשה את זה בצבע אחר זה חופר כל פעם להדגיש את זה
לי באופן אישי מאוד חשוב לי שהמוזיקה תהיה באיכות אקסטרא,ניתוח יפה!
בדר"כ כשאני שומע שיר רגש, אני מעוניין להיכנס למצב רגשי עמוק ("התעוררות"), ואז השיקול של שיר יפה גובר על מוזיקה יפה. אולם כשאני שומע זאת באופן סתמי, יתכן באמת שאעדיף מוזיקה יפה יותר.
כמובן שאני מדבר דווקא במקרה שהן המוזיקה והן השיר יפים מספיק, כי אם למשל המוזיקה בכלל לא יפה, אז לא איהנה מספיק מהשיר ויקשה עלי להיכנס לרגש, וכן להיפך - אם השיר לא יפה, אז מה מועילה לי המוזיקה היפה?
טוב, את/ה מוזיקאי/ת... (זו הסיבה לתמונת הפרופיל, לא?)לי באופן אישי מאוד חשוב לי שהמוזיקה תהיה באיכות אקסטרא,
בשביל להיכנס ל"מצב רגשי עמוק" דווקא המוזיקה ברקע עושה את זה טוב,
כינורות בכייניים כאלו וכו'
לא נראה לי...-(משידוע לי בכל אופן).טוב, את/ה מוזיקאי/ת... (זו הסיבה לתמונת הפרופיל, לא?)
טוב, את/ה מוזיקאי/ת... (זו הסיבה לתמונת הפרופיל, לא?)
צריך לנתח את המוזיקה! לא אותי....לא נראה לי...-(משידוע לי בכל אופן).
(את .
היא אישה)
טובב נואבל זה הרעיון, שלא רואים את המשפט מיד באופן בולט. (כלומר, הייתי עושה בצבע לבן כדי שלא יחפור בעיניים לפני שמדגישים, אבל אז מי היה יודע שיש שם משפט?...)
פעולת ההדגשה למקרא הדברים היא כפעולת הטיית האוזן לשמיעת הלחישה.
ידעתי שזה יקפיץ אותךצריך לנתח את המוזיקה! לא אותי....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: