אקואקו או א.ק.ג?
אם אקו ..אני לא רופא אבל כנראה לא קשור ללב ב"ה.
זה צילומים נכון?
אז עשיתי
אקואקו או א.ק.ג?
אם אקו ..אני לא רופא אבל כנראה לא קשור ללב ב"ה.
אקו זה כמו אולטרסאונד ללב...אקו
זה צילומים נכון?
אז עשיתי
קרידולוג?לעוד רופאים
בביקור האחרון קיבלתי הפניה , עוד לא עשיתיאני הייתי מתעקשת על סי טי.
בדיקת מאמץ עשיתם?
תודה בעז"הכדאי לבקש בדיקה של 'רופא מקצועי' בקופ"ח - קרידולוג, בעיקר שיסביר לך טוב למה אין לך ממה לילחץ..
(אני יכול לכתוב שאין מה להילחץ וכאב לב רק אם הוא בצורה של דקירות חזקות הוא מסוכן, וכנראה זה שריר שקשור לאוכל שנתפס שם וזה קורה להמון..
אבל מה שהכי ירגיע, וזה מה שבאמת חשוב ללב.. זה שתלך אצל קרדיולוג (לפעמים זה בחינם או בעלות סמלית של הקופה) ותשמע ממנו בפירוט מה זה כן ומתי כן צריך לדאוג..)
כאבים בחזה: כל הסיבות והטיפולים האפשריים | שירותי בריאות כללית
כאבים בחזה לא בהכרח מעידים על מחלות לב. הם יכולים לנבוע מעוד מחלות, אבל גם מסיבות כמו לחץ נפשי. איך יודעים מהי הסיבה לכאבים בחזה ומתי לפנות לרופא?www.clalit.co.il
ב"ה אין כאב בצד ימיןהגדרה של כאב בכיס המרה הוא: כאב בבטן ימנית עליונה מקרין לגב.
כןקרידולוג?
בביקור האחרון קיבלתי הפניה , עוד לא עשיתי
הרופאה אמרה שבעיות בלב לא רואים בסיטי רגיל
תודה בעז"ה
ב"ה אין כאב בצד ימין
גם לי יש תקופות שכואב לי בחזה בצד שמאל במיוחד כשאני נותנת נשימה עמוקה.כבר תקופה שיש לי כאבים באזור הבטן העליונה הצלעות וחזה בצד שמאל,
כאב חלש כזה ברקע שלפעמים מתגבר למשך כמה שעות ואז נרגע וחוזר עוד פעם.
הלכתי פעמיים למרפאה עשו לי akg ואז בדיקת דם בשביל טרופונין והתוצאות ברוך השם היו תקינות אבל הכאב ממשיך וזה מדאיג
שמעתי שיש התרבות של מקרים של בעיות בלב אצל אנשים אחרי החיסונים של קורונה וגם הרופאה שהייתי אצלה אמרה שבדיוק היה להם מקרה של מישהו צעיר בגילי שהבדיקות שלו היו תקינות ורק כשעשו לו ct בלב אחרי שהוא הגיע למיון מצאו משהו שחוסם לו בדרך ללב
יש לי מה לדאוג? זה קורה לעוד מישהו?
מאוד מאוד הגיוני.קרה לי לא מזמן
ואז הגעתי לרופא משפחה של הקופה והוא אמר לי שזזה לי צלע והיא נוגעת בחוליה וזה מה שעושה לי את הכאב
והוא החזיר לי את זה למקום ובאמת זה עבר לי אחרי 3 ימים בערך...
ניגשת לבדיקה רפואית?גם לי יש תקופות שכואב לי בחזה בצד שמאל במיוחד כשאני נותנת נשימה עמוקה.
אבל אחרי כמה ימים זה עובר וחוזר חלילה. (לפעמים אחרי חודש)
את האמת שלא.ניגשת לבדיקה רפואית?
פעם רופא משפחה הסביר לי שאם הכאבים מחריפים בעת נשימה,גם לי יש תקופות שכואב לי בחזה בצד שמאל במיוחד כשאני נותנת נשימה עמוקה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: