מה הם התסמינים לאבנים בכיס מרה?
לא כל בדיקת צואה מגלה את זה. צריך ספציפית בדיקת קלפרוטקטין.הם מגלים את זה.
כי הרופא הביא לי בדיקת צואה + תרבית, והוא לא ראה שם משהו.
ועכשיו הוא הפנה אותי לדם סמוי, מה זה אומר?
בעיקר כאבים ברום הבטן והצד ימין של הגב.מה הם התסמינים לאבנים בכיס מרה?
ברגיל הם ביטוי של קרהון המחלה כלל לא כזה מפחידה אחרי שיודעים מה לצרוך וכמה ובעיקר לא לתת למחלה לעצור את פעילות היום יומית רק המינימום שצריך זה רק מגביר את המחלה ובעיקר להזהר מלאכול דברים שעושים עצירות אוו דברים כבדים כמו מטוגנים וכ' נ.ב מנסיון של 9 שנים עם קרהון פעיל וחזקסליחה על ההקפצה
הגיוני שיהיה ליד בן 4 אבנים בכיס המרה?
הבן שלי כבר שנה עם התקפים של כאבי בטן כל כמה חודשים.
והרבה פעמים מפתח עצירות בעקבות זה.
אנחנו בדרך לגסטרו, רק רציתי לדעת אם הגיוני ללכת על כיוון של כיס המרה?
אם זה עוד אקטואלי אשתי סבלה מזה תקופה ארוכה והלכנו להרבה רופאים ובדיקות מתישות וקרוב שלי המליץ לנו ללכת להרב יחזקאל היימליך מירושלים והלכנו ותוך כמה דקות הוא מצא את הבעייה ומאז ברוך ה אשתי מרגישה טוב ואין לה כבר את כל הכאביםלא ידוע ממה
לא ידוע למה
פתאום מגיע כל חודשיים שלושה ומשתק את הבן אדם.(כלומר- הוא מתפתל מכאבים)
(עשה בדיקת צליאק, ניסה להמנע מחלבי, ועבר בדיקת קולונוסקפיה) הכל בסדר- לא מצאו כלום
מה יכול להיות? ממה יכול להגרם ומה יכול לעזור?
עצות יעילות יתקבלו בברכה...
????יש מי שמוציא את האבנים מכיס המרה ללא התערבות פולשנית כלל. לאחר טיפול או 2 הכל מתנקה והמקום נקי כמו של תינוק קטן.
אם זה עדיין רלוונטי למישהו אז שיודיע לי. כדי שאברר את המספר.
אחרי שעשית בדיקות ונשללו ב"ה בעיות ומחלות, כדאי לפנות לטיפול תודעתילא ידוע ממה
לא ידוע למה
פתאום מגיע כל חודשיים שלושה ומשתק את הבן אדם.(כלומר- הוא מתפתל מכאבים)
(עשה בדיקת צליאק, ניסה להמנע מחלבי, ועבר בדיקת קולונוסקפיה) הכל בסדר- לא מצאו כלום
מה יכול להיות? ממה יכול להגרם ומה יכול לעזור?
עצות יעילות יתקבלו בברכה...
אין פתרונות קסם למי שיש נטייה, ייווצרו אבנים שוב ושוב .יש מי שמוציא את האבנים מכיס המרה ללא התערבות פולשנית כלל. לאחר טיפול או 2 הכל מתנקה והמקום נקי כמו של תינוק קטן.
אם זה עדיין רלוונטי למישהו אז שיודיע לי. כדי שאברר את המספר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: