תמר אליסון
משתמש חדש
הרמב"ם אומר ששינה אחרי אוכל (אם אני לא טועה שעתיים) גורמת שיעלו העשנים למח וזה גורם לכאבי ראש.כי האוכל לא מתעכל טוב ככה
(ככה אמרו לי)
הרמב"ם אומר ששינה אחרי אוכל (אם אני לא טועה שעתיים) גורמת שיעלו העשנים למח וזה גורם לכאבי ראש.כי האוכל לא מתעכל טוב ככה
(ככה אמרו לי)
אפשר בטל:0583257250 איטהאיך אפשר לדבר איתך ?
לא מומלץ להשאיר כאן מספר טלפון בצורה כזואפשר בטל:איטה
את לא יכולה לדעת מי עוקב כאן אחרייך, מי ישתמש עם המספר לטובתו האישיתלמה?
כי כתבת שאת בודקת רגישויותלמה?
באתי לכתוביש הרבה אנשים ואני בתוכם שבשבת שותים פחות מים. שים לב זה יכול להיות פשוט מהתיבשות קלה
רוצים מייל?כי כתבת שאת בודקת רגישויות
אני צריך בשביל תינוקת בירור
זה!!יש הרבה אנשים ואני בתוכם שבשבת שותים פחות מים. שים לב זה יכול להיות פשוט מהתיבשות קלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: