למה זה גורם לכאבי ראש?אל תלכי לישון מיד אחרי הסעודה, זה יכול לגרום לכאבי ראש
כי האוכל לא מתעכל טוב ככהלמה זה גורם לכאבי ראש?
טוב, בכל מקרה אני מחכה קצת, אז זה לא זה...כי האוכל לא מתעכל טוב ככה
(ככה אמרו לי)
זה קורה משינוי קיצוני משגרת החיים. המעבר מעיסוק מלא יום יומי ושבת שלווה, ההרגשה הפנימית והמעבר הקיצוני בחזרה משלוות השבת ליום החול.
שני פתרונות אפשריים האחד לעבור לשלוות השבת הקדושה בהדרגה ביום שישי, לסיים את כל המטלות עוד לפני חצות היום ולאט לאט להכנס לשלוות השבת וכן במוצ״שק.
איך מכניסים את זה לראש???השני ל״הכניס לראש״ ששבת היא מחוץ לחשבון הימים ולהרגיע את עצמך בכניסת השבת שאכן שבת קודש מנוחה והיא ״אי״ בחיי השגרה השבועיים.
שכנוע עצמי, או בלשון ״גבוהה״ אוטוסוגסטיה.איך מכניסים את זה לראש???
יש כאלה שמחלקים את הסעודה: בבוקר של שבת אוכלים רק את המנה הראשונה: סלט ביצים (עם כבד) או דג ואחרי הצהריים נוטלים ידיים שוב ואוכלים את המנה השניה. כך זה פחות מכביד.(אלא אם להזיז את הסעודה של הבוקר לצהריים, ולהוריד בשרי, מה שלא נראה לי רלוונטי לעכשיו.)
ניסינו את זה תקופה, ודווקא היה נחמד. (לא זכור לי ביחס לכאבי ראש...)יש כאלה שמחלקים את הסעודה: בבוקר של שבת אוכלים רק את המנה הראשונה: סלט ביצים (עם כבד) או דג ואחרי הצהריים נוטלים ידיים שוב ואוכלים את המנה השניה. כך זה פחות מכביד.
אצלנו זה סלט כבד (עם ביצים)....סלט ביצים (עם כבד)
איך אפשר לדבר איתך ?זה יכול להיות מכל סוג של מזון!
לאנשים - יש רגישויות שונות.
לבן שלי למשל גילינו שהכאבים שלו אחרי שבת , זה מדג מושט....
אני בודקת רגישויות וכו', אם את מעונינת - כתבי לי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: