עזרה ראשונה! כאבי ראש חזקים!

R112233

משתמש צעיר
אני בסרט הזה כבר שנה וחצי! הכאב כ"כ חזק. הרגשה שעוד שניה צריך לאסוף ח"ו חלקי-מוח מהריצפה. ה"י!!
עברתי מלא בדיקות, והכל תקין. ב"ה! אבל הסבל נמשך.
אמנם יש הקלה, וכבר אין לי בחילות, וההרגשה של הראש הכבד - גם הוא כבר כמעט ולא מופיע. אבל הכאב ראש, והסחרחורות. ובנוסף - כפל ראייה.
איך הראייה שלך? תבדקי אם זה מתגבר אחרי קריאה
מה עם בלוטת התריס?
אמרת גם שאת בהריון. מה קורה עם ההורמונים? תבקשי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי, ולכי עם הבדיקות לאנדוקרינולוג - שיבדוק מה המצב.
לי אישית עזר מאוד דיקור סיני - לאיזון הורמונלי. ושיפר מאוד את מצבי. חוץ מהראיה והכאבי ראש.
הקפדה ללכת לישון מוקדם, וכמה יותר שעות שינה.
ותקופה מסוימת גם הפסקתי לגמרי עם חלבי.
אבל שוב. זה לא עבר לגמרי, אבל יש שיפור בעוצמת הכאב.
תבדקי מיקוד ראייה.
מכירה מקרוב כמה שהסבל שלהם היה דומה לשלך, וכנ"ל התנזרו מחלבי וכד'....
בסוף---
זה היה המיקוד!!!!
כל תקופה צריך לתחזק את זה...

רייזי ניילינגר

משתמש צעיר
אני כבר כמה ימים עם כאבי ראש נוראיים! לחץ מעל העניים, באזור המקביל בצד האחורי של הראש, ברגשה של ראש כבד, בחילות, סחרחורות. מעט כאב לכופף את הראש.- בחיבור בין הראש לצוואר. מחמיר מאוד בנסיעות- גם קצרות.
טיפות אופטלגין לא משפיע. במיון אמרו שלא נראה להם דלקת קרום המוח, יש סימנים לוירוס. לא נראה לי סינוסיטיס או מגרנה, מישהו עבר פעם? יכול להמליץ על טיפול לא תרופתי שעוזר?
מאד יכול להיות שתפוס לך שריר בצוואר מאחורה לכי לאוסטיאופט או כירופרקט
היה לי בעבר.
אתמתארת שזה מחמיר בהתכופפות...לכן זה יכול להיות
הכאב מעיר אותך בלילה? בחילות מתוך שינה?

צרן

משתמש צעיר
להקלה אקמול פוקוס!!!! עוזר ברמות!
לא צריך אוסטואופט בשביל לשחרר שריר
לכי לפיזטורפיסתית יש תרגילים מצוינים לשחרר
בלי קשר-אם עשית את כל הבדיקות אז זה רק לחץ....את טיפוס לחוץ?

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
בלי קשר-אם עשית את כל הבדיקות אז זה רק לחץ....את טיפוס לחוץ?
לא עשיתי הכל, למעשה רק בדיקה חיצונית ובדיקות דם. וכבר אמרתי שזה היה כנראה דלקת קרום המוח ויראלית, ועבר ב"ה

רעותי התותי

משתמש רשום
צילום מקצועי
אני כבר כמה ימים עם כאבי ראש נוראיים! לחץ מעל העניים, באזור המקביל בצד האחורי של הראש, ברגשה של ראש כבד, בחילות, סחרחורות. מעט כאב לכופף את הראש.- בחיבור בין הראש לצוואר. מחמיר מאוד בנסיעות- גם קצרות.
טיפות אופטלגין לא משפיע. במיון אמרו שלא נראה להם דלקת קרום המוח, יש סימנים לוירוס. לא נראה לי סינוסיטיס או מגרנה, מישהו עבר פעם? יכול להמליץ על טיפול לא תרופתי שעוזר?
דברי איתי 0527164749

prigat

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלת״ק , כאבי ראש חזקים עלולים להצביע על דלקת קרום המוח ח״ו.
חובה לבדוק!!
(אחד הסמינים שאי אפשר לכופף את הראש)

פלורה

משתמש מקצוען

מדוד ושקול

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
בלת"ק נראה לי שנסחפו פה עם הלחץ, שווה לבדוק

כירופרקט, ליישר את כל הלחץ על הצוואר והראש, והכל יעבור, ורק אחרי זה לקרוא את האשכול המלחיץ הזה

במידה וזה סינוסיטיס, הדבר הראשון הוא - שום - לחתוך ולבלוע כמה שיניים ביום, ולהימנע מחלבי וביצים למשך שבועיים, כמו כן, לא להתקרב לשוקולד בשבועות הללו, היות וזה יותר ליחה וגם דלקת

אם זה לא סינוסיטיס, ייתכן מאוד שיש תפיסה בחוליות הצוואר העליונות ( זה קורה לא פעם ממתח רגשי ), ניתן לבדוק ולטפל אצל אוסטאופתית, בינתיים, כדאי לקחת תוסף מגנזיום להרפיה, כמו כן תה פסיפלורה \ לואיזה
רפואה שלימה gonenclinic

בחכמה יבנו

משתמש פעיל
יקרה, תשתי מים והרבה.
מכירה אחת עם כאבי ראש
הרופא פשוט צעק עליה תשתי!
בפרט במזג אוויר מתעתע כזה
שא מרגישים צורך לשתות
בשורות טובות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה