את שותה מספיק?
לפעמים זה בעיה של חוסר נוזלים
תרגישי טוב!
לפעמים זה בעיה של חוסר נוזלים
תרגישי טוב!
אני בסרט הזה כבר שנה וחצי! הכאב כ"כ חזק. הרגשה שעוד שניה צריך לאסוף ח"ו חלקי-מוח מהריצפה. ה"י!!אני כבר כמה ימים עם כאבי ראש נוראיים! לחץ מעל העניים, באזור המקביל בצד האחורי של הראש, ברגשה של ראש כבד, בחילות, סחרחורות. מעט כאב לכופף את הראש.- בחיבור בין הראש לצוואר. מחמיר מאוד בנסיעות- גם קצרות.
טיפות אופטלגין לא משפיע. במיון אמרו שלא נראה להם דלקת קרום המוח, יש סימנים לוירוס. לא נראה לי סינוסיטיס או מגרנה, מישהו עבר פעם? יכול להמליץ על טיפול לא תרופתי שעוזר?
עשית בדיקה לקרישי דם?אני בסרט הזה כבר שנה וחצי! הכאב כ"כ חזק. הרגשה שעוד שניה צריך לאסוף ח"ו חלקי-מוח מהריצפה. ה"י!!
עברתי מלא בדיקות, והכל תקין. ב"ה! אבל הסבל נמשך.
אמנם יש הקלה, וכבר אין לי בחילות, וההרגשה של הראש הכבד - גם הוא כבר כמעט ולא מופיע. אבל הכאב ראש, והסחרחורות. ובנוסף - כפל ראייה.
איך הראייה שלך? תבדקי אם זה מתגבר אחרי קריאה
מה עם בלוטת התריס?
אמרת גם שאת בהריון. מה קורה עם ההורמונים? תבקשי לעשות בדיקת פרופיל הורמונלי, ולכי עם הבדיקות לאנדוקרינולוג - שיבדוק מה המצב.
לי אישית עזר מאוד דיקור סיני - לאיזון הורמונלי. ושיפר מאוד את מצבי. חוץ מהראיה והכאבי ראש.
הקפדה ללכת לישון מוקדם, וכמה יותר שעות שינה.
ותקופה מסוימת גם הפסקתי לגמרי עם חלבי.
אבל שוב. זה לא עבר לגמרי, אבל יש שיפור בעוצמת הכאב.
לא.עשית בדיקה לקרישי דם?
רפואה שלמה!לא עשיתי בדיקה לקרישי דם, אקמול מכל סוג חוץ מהפשוט, וכן נורופן ואקליפטוס- אסור. שותה מספיק. העיניים והלחץ דם בסדר, הלחץ דם שלי עם נטיה ברורה להיות נמוך ולא להפך- הכי גבוה שראיתי בחיים שלי הוא 120- וזה נדיר בד"כ לא עובר את ה110.
חזרתי אתמול לרופא ששלח אותי למיון, מאוד התפלא למה לא עשו דיקור מותני, הוא אמר שהוא כן חוזר לאבחנה של דלקת קרום המוח ויראלית ורשם לי פרדניזון, ה' יעזור שזה באמת ישפיע סוף סוף
לפי התסמינים, במיון לא רצו לעשות, בקופה אי אפשר.הוא אבחן דלקת קרום המוח בלי לעשות LP???
מעניין. לפי מה שידוע לי (היה לי ילד עם דלקת קרום המוח שהסתכבה מאוד מאוד עם סוף עצוב מאוד אז ידוע לי הרבה לצערי), א"א לאבחן דלקת קרום המוח בלי LP.לפי התסמינים, במיון לא רצו לעשות, בקופה אי אפשר.
ה"י, בכל אופן זה אמור לעזור, ואין סימנים לדלקת רק לוירוסמעניין. לפי מה שידוע לי (היה לי ילד עם דלקת קרום המוח שהסתכבה מאוד מאוד עם סוף עצוב מאוד אז ידוע לי הרבה לצערי), א"א לאבחן דלקת קרום המוח בלי LP.
בכל מקרה, אני מקווה שגם אם זה לא זה הסטרואידים יעזרו ותראי שיפור.
גם אצלנו זה היה וירוס.ה"י, בכל אופן זה אמור לעזור, ואין סימנים לדלקת רק לוירוס
לי זה היה בקורונה.....אני כבר כמה ימים עם כאבי ראש נוראיים! לחץ מעל העניים, באזור המקביל בצד האחורי של הראש, ברגשה של ראש כבד, בחילות, סחרחורות. מעט כאב לכופף את הראש.- בחיבור בין הראש לצוואר. מחמיר מאוד בנסיעות- גם קצרות.
טיפות אופטלגין לא משפיע. במיון אמרו שלא נראה להם דלקת קרום המוח, יש סימנים לוירוס. לא נראה לי סינוסיטיס או מגרנה, מישהו עבר פעם? יכול להמליץ על טיפול לא תרופתי שעוזר?
לא יודע מה אתם מדבריםלפני שעושים LP
ללכת לרופא עיניים.
LP בדיקה חודרנית ולא קלה, ואח"כ כשבוע שעשוי להיות קשה.
קודם כל לוודא שהעיניים בסדר.
אם רואים בצקת בעיניים חייבים לעשות LP
כמובן - אם במיון אומרים שצריך LP - אז לעשות מה שצריך.
אם עושים לך LP - את יכולה לבקש ממני המלצות לאחרי הבדיקה.
באופן כללי - לשכב שכיבה מוחלטת כמה שיותר זמן לפחות ביממה הראשונה, גם אחרי שמשחררים אותך מהמיון, להתארגן על זה בבית שתוכלי לשכב ממש
רפואה שלימה
אני עברתי את הדבר הזה כמה וכמה פעמים כמעט באותו מתכון שכתבת.אני כבר כמה ימים עם כאבי ראש נוראיים! לחץ מעל העניים, באזור המקביל בצד האחורי של הראש, ברגשה של ראש כבד, בחילות, סחרחורות. מעט כאב לכופף את הראש.- בחיבור בין הראש לצוואר. מחמיר מאוד בנסיעות- גם קצרות.
פרדינזון בעצמו לפעמים גורם לכאב ראש לוחצים.ורשם לי פרדניזון, ה' יעזור שזה באמת ישפיע סוף סוף
בדיקת עיניים תראה אם יש בצקת במוח, אבל כאן החשד הוא לדלקת קרום המוח והדרך היחידה לאבחן אותה הוא ע"י LP.לפני שעושים LP
ללכת לרופא עיניים.
LP בדיקה חודרנית ולא קלה, ואח"כ כשבוע שעשוי להיות קשה.
קודם כל לוודא שהעיניים בסדר.
אם רואים בצקת בעיניים חייבים לעשות LP
כמובן - אם במיון אומרים שצריך LP - אז לעשות מה שצריך.
יכול מאד לעזור במקרה של סינוסיםאקמול פוקוס
לא מחייב שום דבר, לוקח רק כמה דקות לבדוק....חץ דם שלי עם נטיה ברורה להיות נמוך ולא להפך- הכי גבוה שראיתי בחיים שלי הוא 120- וזה נדיר בד"כ לא עובר את ה110.
זה אחרי שיפור, כי ביום רביעי עד שהוצאתי את הראש מהכרית כדי לקחת משהו לכאבים- היה כבר איזה 9 כשהתעוררתי ב7.... ורק באיזה 10 הצלחתי לצאת לרופא. עכשיו- כל נסיע קצרה מחזירה אותי אחורהאיזה אוטובוס...לא היה שייך לקום מהמיטה מסחרחורות וכאבים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: