לא מתעוררת מכאבים, אולי פעם אחת בלילה...איך היא ישנה בלילות? בסדר? או שיש כאבים?
לא.נוטלת משהו לשיכוך הכאבים?
אני הלכתי לפיזיותרפיסטית ממכבי..המלצתי היא חד משמעית לומר לבחורה ללכת לפיזותרפיסט הוא דת"ל שומר תורה ומצוות
לא.יש הבדל ברמת הכאבים בין היום ללילה?
לא לוקחת תרופות...ולמה שלא תנסה נורופן כדי לבדוק אם הכאב נרגע ואז לדעת אם הכאב ממקור דלקתי או לא
ו...?היא אולי ישנה על הבטן?
לאהיא אולי ישנה על הבטן?
מה הקטע לא ללכת לרופא?האמת, היא טוענת שעכשיו זה נהיה במיוחד בצד שמאל של הגב למטה, ממש כאבים, לא יכולה להשתחוות בשמונה עשרה...
וכן הפוך...הרבה פעמים כאבים בגב התחתון מגיעים מבעיה בכף הרגל.
את אמא שלה? קרובת משפחה?
מבחינת סמכות הורית הייתי ממליצה להפסיק לחלוטין לשמוע את התלונות ולהודיע לה שאין דיבור יותר על הכאב עד שהיא לא מתפנה לבדיקה רפואית.
בנוסף, שימי לה קו אדום עד איפה את מתכוונת לחכות ולהכיל את מצבה ומאיזה מצב רפואי (חום? זיהום? התקפת כאבים בלתי נסבלת?) את פונה להזמין אמבולנס / רופא הביתה ווטאבר. לא חכם לתת לבן אדם לסכן את עצמו בשם רצונותיו הפרטיים, תיידעי אותה שיש ועדת אתיקה שמפקיעה את זכויות האדם לגבי גופו מרגע שהוא מסכן את עצמו סיכון ממשי.
חוץ מהבדיקה הרפואית ומה שהיא תעלה או לא תעלה, הייתי ממליצה להתייעץ בכלל עם איש מקצוע לגבי עזרה עבורה. זה לא פשוט שנערה בגיל כזה מסכנת את עצמה בגלל חרדה או אידיאולוגיה קיצונית נגד רפואה, לרוב זה הולך ומחמיר ויכול להגיע לסכנת חיים.
היא לא מתלוננת, אבל אני רואה שהיא לא יכולה להתכופף, לעשות כל מיני פעולות בבית...את אמא שלה? קרובת משפחה?
מבחינת סמכות הורית הייתי ממליצה להפסיק לחלוטין לשמוע את התלונות ולהודיע לה שאין דיבור יותר על הכאב עד שהיא לא מתפנה לבדיקה רפואית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: