נכתב ע"י סטודנטית;1569916:כבר חשבתי שאני כתבתי את זה ולא זכרתי פתאום ראיתי שכתוב 3 ילדים....
אני בדיוק באותה סירה!!!!!!
מה שיוני רז העלתה נראה מעולה!!!!!
איפה קונים את זה?
כמה עולה?
כל סלסלה מכילה קצת יותר מכמות של מכונה,נכתב ע"י אברהם עימוד;1570372:תודה רבה!
כמה כביסה מכילה כל סלסלה?
נכתב ע"י einkamoni;1567290:אני קניתי לא מזמן מאיקאה 3 סלי כביסה יחידים (כמו הכביסל אבל בבודד) - ב15 ש"ח ליחידה,
וזה פשוט מצוין!!!
הילדות למדו למיין, וזה כ"כ נוח,
ממליצה בחום!!!
נכתב ע"י ניצן;1567280:היה לי עד לפני חודש את המגירות של איקאה, היה מקסים אבל הברזל עם המסילות פשוט התפרק סופית, ולכן חיפשתי משהו אחר,
קניתי בתל אביב בחנות שנקראת "אריזון" מתקן סלסלאות ממתכת כמו זה שיש בחנויות, שמקדימה הסלסלה נמוכה ומאחורה גבוהה, נערם אחד על השני, עשוי מתכת חזקה ועומד על גלגלים,
קניתי חמש סלסלות גדולות ואת הגלגלים, יצא לי 279 ש"ח,
אני ממליצה ומרוצה!
שמת-לב שאת מקפיצה נושא מ2015?שלום.
יש לי ארון למיון כביסה , ואני רוצה להדביק על כל מגירה ציור מתאים. לדוגמא לכביסה לבנה עדינה - ערימת חולצות לבנות וכן הלאה לכל סוג מכונה כדי שהילדים ידעו לאן להכניס כל פריט...
אם יש למישהי תמונות מתאימות לכביסה צבעונית, הרתחה , כהה וכ'ו אשמח אם תוכל לשתף אותי...
תודה מראש !!!
לנו יש את זה וזה מאד נח!!!יש לי את זה ואיני מאוד מרוצה
אם אני מבין נכון גם @יוני רז התכוונה לומר שיש להם את זה ואני מרוצה, אך נפלה שגיאה בהקלדה ונכתב 'איני', כך זה נראה מקריאת כל ההודעה.לנו יש את זה וזה מאד נח!!!
בכזה אופן הבגדים אפורים משום שאי אפשר לעשות הפרדת צבעים כל יוםיעל זלץ נגד הפרדת כביסה, אומרת לכבס כל יום את הכביסה של היום....
על כל פנים, אני קניתי 2 , אחד לכביסה נקיה ואחד למלכלכת. היתרון - זה נייצול לגובה.
וכביסה נקיה - לא נמצאת על המיטה שלי.
הכביסה ממוינת בסלסלות. אם חסר פריט, מוצאים אותו לפי צבע...
היא בעד מכונות לא מלאותבכזה אופן הבגדים אפורים משום שאי אפשר לעשות הפרדת צבעים כל יום
משהו חדש? מה זה?אבקת כביסה ביולוגית
גם למכונות שמלאות בשליש לוקח זמן לכבס.היא בעד מכונות לא מלאות
טוענת שהיום המכונות משוכללות, ולא מבזבזות מים וחשמל
שתספר את זה לפריטים עדינים שדורשים גם מים קרים ואפס סל"ד. או לחצאית חדשה שמורידה צבע גם במים קרים מאד.היא טוענת שב-0 מעלות עם אבקת כביסה ביולוגית, אין בעיה של ירידת צבע
יש לי את זה ואיני מאוד מרוצה
ביו זה ביולוגימשהו חדש? מה זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: