אשמח ללינק, או ציטוטכתוב שם שחייבים לגור בארה"ב לפחות חצי משנת המס
ככה שלא רלוונטי כלל למי שגר בישראל....
אשמח ללינק, או ציטוטכתוב שם שחייבים לגור בארה"ב לפחות חצי משנת המס
ככה שלא רלוונטי כלל למי שגר בישראל....
זה כתוב בפירוש בכללים בעמוד הבא:אשמח ללינק, או ציטוט
בבני ברק?הי קבלתי עכשיו את השלישי 1400 דולר אך את שתי הראשונים לא קבלתי מה זה אומר??
יש לי מה לעשות בנידון?
בדוח של 2020 יש את האפשרות לבקש את המענקים שלא התקבלו.הי קבלתי עכשיו את השלישי 1400 דולר אך את שתי הראשונים לא קבלתי מה זה אומר??
יש לי מה לעשות בנידון?
כדאי להיזהר, הרשויות האמריקאיות מאוד מחמירות בשקרים מהסוג הזהזה כתוב בפירוש בכללים בעמוד הבא:
Advance Child Tax Credit payments in 2021 | Internal Revenue Service
2021 Child Tax Credit information.www.irs.gov
(סימנתי באדום):
o qualify for advance Child Tax Credit payments, you — and your spouse, if you filed a joint return — must have:
Filed a 2019 or 2020 tax return and claimed the Child Tax Credit on the return; or Given us your information in 2020 to receive the Economic Impact Payment using the Non-Filers: Enter Payment Info Here tool; and A main home in the United States for more than half the year (the 50 states and the District of Columbia) or file a joint return with a spouse who has a main home in the United States for more than half the year; and A qualifying child who is under age 18 at the end of 2021 and who has a valid Social Security number; and Made less than certain income limits.
אני בטוחה שהמוחות הקודחים של הישראלים ינסו למצוא דרך "לגור בארה"ב".....
שימי לב לתאריך,היי,
אני מעוניינת לקבל עזרה בנושא תמורת תשלום ממשהו שמבין בכך.
מי שמעוניין אשמח שיצור עימי קשר.
תודה.
כל קרוב/ידיד דובר אנגלית יכול לסייעמי יודע על מישהו אמין ולא יקר שיוכל להתקשר עבורי לאמריקאים ולדבר איתם?
הם שלחו מכתב שנשלח אלי צ'ק אבל לא נפדה, ואם אני רוצה צק חדש להתקשר
עדין אפשר.אפשר עדיין להגיש דוחות אחורה בשביל לקבל את המענק? יש תאריך התישנות?
ככל הידוע לי, פעם היה אפשרי אבל היום הם לא נותנים. צריך לעבור תהליך כמו של הנפקת SS חדש. והם מתייחסים לתאריך הנפקה הנוכחי.אשמח גם לשמוע ממשהו שהצליח לשחזר את הסושיאל סקיוריטי נמבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: