יש!!! מענק קורונה "שני" ארה"ב

shraga0

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
לדעת רוב הרו"ח אין מס על קרן השתלמות,
תוכלו להפנות אותי לאיך אפשר לפתור קרן השתלמות, האם זה טריק? האם צריך לדווח על זה כל שנה? ואיפה מכניסים את זה? תחת אילו הכנסות. כדי להגיע לפטור?

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תוכלו להפנות אותי לאיך אפשר לפתור קרן השתלמות, האם זה טריק? האם צריך לדווח על זה כל שנה? ואיפה מכניסים את זה? תחת אילו הכנסות. כדי להגיע לפטור?
עד כמה שידוע לי מדווחים את ההפקדות כל שנה כחלק מההכנסות, ובמשיכה זה מדווח תחת איזשהוא קטגוריה שפטורה ממס.
את צריכה לדבר עם רו"ח איך בדיוק עושים את זה.

• תודה
Reactions: ext

ext

משתמש מקצוען
D I G I T A L
עד כמה שידוע לי מדווחים את ההפקדות כל שנה כחלק מההכנסות, ובמשיכה זה מדווח תחת איזשהוא קטגוריה שפטורה ממס.
את צריכה לדבר עם רו"ח איך בדיוק עושים את זה.
הרו"ח שלי (אמריקאי בארהב) טוען שהוא לא יודע שיטה להנצל ממס על זה, הוא ביקש ממני להביא לו פרטים.... כנראה שזה תחום שלא מוכר לו...

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הרו"ח שלי (אמריקאי בארהב) טוען שהוא לא יודע שיטה להנצל ממס על זה, הוא ביקש ממני להביא לו פרטים.... כנראה שזה תחום שלא מוכר לו...
זה הבעיה שרו"ח באמריקה לא בקיאים בתכניות ודברים שיש לנו כאן בארץ,
כדאי שתדברי עם רו"ח אמריקאי שגר בארץ, הם אלו שיודעים איך עושים את הדברים האלו.
זה לא טריק או קומבינה, פשוט צריך לדעת מה זה קרן השתלמות ולאיזה הכנסה בדיווח לשייך את זה.

• תודה
Reactions: ext

מולטיגרפיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בארה"ב אושרה הלילה הגדלת המענק הקיים מ-600 דולר לאדם, ל-2,000 דולר לאדם, בעלות של 464 מיליון דולר למשק האמריקאי. החוק בו תמך הנשיא היוצא טראמפ, עבר הודות לתמיכה גם מצד הדמוקרטים, ברוב של 275 תומכים מול 134 מתנגדים. כעת, עובר החוק לאישור הסנאט, שם עקב תמיכתו של טראמפ, סביר להניח שרפובליקנים רבים שבעבר התנגדו לחוק בשל העלות הגבוהה, יבחרו להצביע בעד החוק.
אפשר מקור?

צחי יצחק

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הקו החרדי: מענק קורונה שני אושר בארה"ב בהסכמה בין 2 המפלגות, 600$ למשפחה, ו-500$ נוספים לכל ילד.

הנשיא היוצא דונלד טראמפ דחק במחוקקים לקדם את האישור. "תעשו את זה, ותחלקו כסף בתשלומים ישירים", כתב בציוץ היום.
מתי בישראל???
גם פה ראש הממשלה היוצא...

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
ראיתי בהמשך האשכול שכתבו שבמס הכנסה אפשר לדווח בצורה שלא תפגע, באיזה עוד דברים זה מתנקם?
קצת מהחסרונות שיש בזה
צריך לדווח כל שנה לרשות המס בארה"ב
עצמאי צריך לשלם ביטוח לאומי בארה"ב בנוסף לתשלומים בארץ
יש מיסים על דברים שפטורים בארץ, למשל מהשכרת דירה
א"א לפתוח קופ"ג להשקעה (יש אולי דרך אבל זה לא חלק)
א"א להשקיע בשוק ההון בארץ אלא רק בארה"ב
והפלוס שיש להורים שמקבלים כסף לא יהיה לילדים כי הם לא יוכלו לעשות את הילדים שלהם אזרחים

מספיק בינתיים?

Mark 1

משתמש מקצוען
תודה על התשובה!!
יש לי כמה שאלות אם יש מצב...
(נוגע לי למעשה)
קצת מהחסרונות שיש בזה
צריך לדווח כל שנה לרשות המס בארה"ב - אבל מקבלים ~ אלף דולר לילד אז מבחינת עלויות מכסה
עצמאי צריך לשלם ביטוח לאומי בארה"ב בנוסף לתשלומים בארץ - נכון, לעצמאי חיסרון - מיסים מהדולר הראשון
יש מיסים על דברים שפטורים בארץ, למשל מהשכרת דירה - מעניין אותי מה עוד שונה מבארץ שיש עליו מיסים
א"א לפתוח קופ"ג להשקעה (יש אולי דרך אבל זה לא חלק) - קרן השתלמות הבנתי באשכול שאין בעיה אם מדווחים בצורה מסויימת
א"א להשקיע בשוק ההון בארץ אלא רק בארה"ב - מה זה אומר שא"א - שיש מיסים או שממש אסור?
והפלוס שיש להורים שמקבלים כסף לא יהיה לילדים כי הם לא יוכלו לעשות את הילדים שלהם אזרחים

מספיק בינתיים?

שזמה

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
תודה על התשובה!!
יש לי כמה שאלות אם יש מצב...
(נוגע לי למעשה)
התכוונתי שכל החסרונות האלו יהיו גם לילדים עצמם והם לא יקבלו אלף דולר לילד כי הילדים שלהם לא יהיו אזרחים, לך תסביר להם בעוד עשרים שנה שהם צריכים לעבור את כל זה כי רצית לקבל אלף דולר לילד עד גיל 18.
אני לא יודע את כל השינויים שיש, צריך לשאול רו"ח.
אכן בקרן השתלמות לכאו' אין בעיה אבל יש הרבה שרוצים לפתוח קופ"ג להשקעה ואת זה א"א.
א"א בשוק ההון בארץ הכוונה שאזרח אמריקאי שקונה קרנות סל שאינם אמריקאיות (זאת אומרת כל הקרנות שיש כאן בארץ) יש עליו מיסים מאוד גבוהים שלא שווה בכלל לעשות את זה, זה גם הסיבה שא"א קופ"ג להשקעה.

לא אמרתי לא לעשות בכלל אזרחות לילדים, רק רציתי לעורר שצריך לדעת את ההשלכות של זה ולשקול את זה.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
התכוונתי שכל החסרונות האלו יהיו גם לילדים עצמם והם לא יקבלו אלף דולר לילד כי הילדים שלהם לא יהיו אזרחים, לך תסביר להם בעוד עשרים שנה שהם צריכים לעבור את כל זה כי רצית לקבל אלף דולר לילד עד גיל 18.
אני לא יודע את כל השינויים שיש, צריך לשאול רו"ח.
אכן בקרן השתלמות לכאו' אין בעיה אבל יש הרבה שרוצים לפתוח קופ"ג להשקעה ואת זה א"א.
א"א בשוק ההון בארץ הכוונה שאזרח אמריקאי שקונה קרנות סל שאינם אמריקאיות (זאת אומרת כל הקרנות שיש כאן בארץ) יש עליו מיסים מאוד גבוהים שלא שווה בכלל לעשות את זה, זה גם הסיבה שא"א קופ"ג להשקעה.

לא אמרתי לא לעשות בכלל אזרחות לילדים, רק רציתי לעורר שצריך לדעת את ההשלכות של זה ולשקול את זה.
הכי גרוע יש דבר כזה ביטול אזרחות, (חשבנו לעשות את זה כשנתקענו בלי SSN בתהליך משכנתא)
אבל זה עולה כסף. (אז ויתרנו על התענוג. המשכנתא נתקעה כמה חודשים. אבל בסוף קיבלנו מענק מטראמפ. הכל לטובה)

קולה לימון

משתמש פעיל
מישהו יודע מה עושים אם הגשתי בטעות בבקשה שאני "תלוי " - הבנתי שמי שמילא את זה לא קיבל..
מה אמורים לעשות?
אשמח לכל מידע!
תודה רבה!

אמאל'ה קטנה :)

משתמש מקצוען
מה הכוונה? לשנות ולהגיש שוב כאילו?
כן, לשנות את הפרטים איפה שהיה טעות ולהגיש שוב

הגשתי לכל בני משפחתי, ואצל אח אחד היתה טעות באות אחת.
שבוע אח"כ נכנסתי, תיקנתי והגשנו שוב
וב"ה הוא קיבל את המענק כמו כולם..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה