כי עדיין אין פרטים ברורים מספיק... זה בתהליכי חקיקה.מצטרפת. . . איפה אפשר לראות פרטים ברורים? באתר של הIRS לא מעודכן עדיין.
כי עדיין אין פרטים ברורים מספיק... זה בתהליכי חקיקה.מצטרפת. . . איפה אפשר לראות פרטים ברורים? באתר של הIRS לא מעודכן עדיין.
תוכלו להפנות אותי לאיך אפשר לפתור קרן השתלמות, האם זה טריק? האם צריך לדווח על זה כל שנה? ואיפה מכניסים את זה? תחת אילו הכנסות. כדי להגיע לפטור?לדעת רוב הרו"ח אין מס על קרן השתלמות,
עד כמה שידוע לי מדווחים את ההפקדות כל שנה כחלק מההכנסות, ובמשיכה זה מדווח תחת איזשהוא קטגוריה שפטורה ממס.תוכלו להפנות אותי לאיך אפשר לפתור קרן השתלמות, האם זה טריק? האם צריך לדווח על זה כל שנה? ואיפה מכניסים את זה? תחת אילו הכנסות. כדי להגיע לפטור?
הרו"ח שלי (אמריקאי בארהב) טוען שהוא לא יודע שיטה להנצל ממס על זה, הוא ביקש ממני להביא לו פרטים.... כנראה שזה תחום שלא מוכר לו...עד כמה שידוע לי מדווחים את ההפקדות כל שנה כחלק מההכנסות, ובמשיכה זה מדווח תחת איזשהוא קטגוריה שפטורה ממס.
את צריכה לדבר עם רו"ח איך בדיוק עושים את זה.
זה הבעיה שרו"ח באמריקה לא בקיאים בתכניות ודברים שיש לנו כאן בארץ,הרו"ח שלי (אמריקאי בארהב) טוען שהוא לא יודע שיטה להנצל ממס על זה, הוא ביקש ממני להביא לו פרטים.... כנראה שזה תחום שלא מוכר לו...
אפשר מקור?בארה"ב אושרה הלילה הגדלת המענק הקיים מ-600 דולר לאדם, ל-2,000 דולר לאדם, בעלות של 464 מיליון דולר למשק האמריקאי. החוק בו תמך הנשיא היוצא טראמפ, עבר הודות לתמיכה גם מצד הדמוקרטים, ברוב של 275 תומכים מול 134 מתנגדים. כעת, עובר החוק לאישור הסנאט, שם עקב תמיכתו של טראמפ, סביר להניח שרפובליקנים רבים שבעבר התנגדו לחוק בשל העלות הגבוהה, יבחרו להצביע בעד החוק.
אפשר מקור?
מתי בישראל???הקו החרדי: מענק קורונה שני אושר בארה"ב בהסכמה בין 2 המפלגות, 600$ למשפחה, ו-500$ נוספים לכל ילד.
הנשיא היוצא דונלד טראמפ דחק במחוקקים לקדם את האישור. "תעשו את זה, ותחלקו כסף בתשלומים ישירים", כתב בציוץ היום.
, זה מתנקם בסוף במס על קרן השתלמות וכו.
קצת מהחסרונות שיש בזהראיתי בהמשך האשכול שכתבו שבמס הכנסה אפשר לדווח בצורה שלא תפגע, באיזה עוד דברים זה מתנקם?
קצת מהחסרונות שיש בזה
צריך לדווח כל שנה לרשות המס בארה"ב - אבל מקבלים ~ אלף דולר לילד אז מבחינת עלויות מכסה
עצמאי צריך לשלם ביטוח לאומי בארה"ב בנוסף לתשלומים בארץ - נכון, לעצמאי חיסרון - מיסים מהדולר הראשון
יש מיסים על דברים שפטורים בארץ, למשל מהשכרת דירה - מעניין אותי מה עוד שונה מבארץ שיש עליו מיסים
א"א לפתוח קופ"ג להשקעה (יש אולי דרך אבל זה לא חלק) - קרן השתלמות הבנתי באשכול שאין בעיה אם מדווחים בצורה מסויימת
א"א להשקיע בשוק ההון בארץ אלא רק בארה"ב - מה זה אומר שא"א - שיש מיסים או שממש אסור?
והפלוס שיש להורים שמקבלים כסף לא יהיה לילדים כי הם לא יוכלו לעשות את הילדים שלהם אזרחים
מספיק בינתיים?
התכוונתי שכל החסרונות האלו יהיו גם לילדים עצמם והם לא יקבלו אלף דולר לילד כי הילדים שלהם לא יהיו אזרחים, לך תסביר להם בעוד עשרים שנה שהם צריכים לעבור את כל זה כי רצית לקבל אלף דולר לילד עד גיל 18.תודה על התשובה!!
יש לי כמה שאלות אם יש מצב...
(נוגע לי למעשה)
הכי גרוע יש דבר כזה ביטול אזרחות, (חשבנו לעשות את זה כשנתקענו בלי SSN בתהליך משכנתא)התכוונתי שכל החסרונות האלו יהיו גם לילדים עצמם והם לא יקבלו אלף דולר לילד כי הילדים שלהם לא יהיו אזרחים, לך תסביר להם בעוד עשרים שנה שהם צריכים לעבור את כל זה כי רצית לקבל אלף דולר לילד עד גיל 18.
אני לא יודע את כל השינויים שיש, צריך לשאול רו"ח.
אכן בקרן השתלמות לכאו' אין בעיה אבל יש הרבה שרוצים לפתוח קופ"ג להשקעה ואת זה א"א.
א"א בשוק ההון בארץ הכוונה שאזרח אמריקאי שקונה קרנות סל שאינם אמריקאיות (זאת אומרת כל הקרנות שיש כאן בארץ) יש עליו מיסים מאוד גבוהים שלא שווה בכלל לעשות את זה, זה גם הסיבה שא"א קופ"ג להשקעה.
לא אמרתי לא לעשות בכלל אזרחות לילדים, רק רציתי לעורר שצריך לדעת את ההשלכות של זה ולשקול את זה.
בהחלט!עדיין אפשר לקבל מענק ראשון?
אפשר להיכנס שוב ולשנות את הפרטיםמה אמורים לעשות?
מה הכוונה? לשנות ולהגיש שוב כאילו?אפשר להיכנס שוב ולשנות את הפרטים
כן, לשנות את הפרטים איפה שהיה טעות ולהגיש שובמה הכוונה? לשנות ולהגיש שוב כאילו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: