כך אמרו לי כשדיברתי איתם בטלפון לפני כמה חודשיםאם כתוב שאין מספיק מידע, זה אומר שיש בעיה. בד"כ הבעיה אצלם, אבל הם לא ישלחו הצ'ק. ממידע שהגיע לאחרונה התברר שאם יגישו שוב דוח ב 2021 (עוד כחודש) כנראה יקבלו את המענק שנתקע בהגשה הראשונה.
כך אמרו לי כשדיברתי איתם בטלפון לפני כמה חודשיםאם כתוב שאין מספיק מידע, זה אומר שיש בעיה. בד"כ הבעיה אצלם, אבל הם לא ישלחו הצ'ק. ממידע שהגיע לאחרונה התברר שאם יגישו שוב דוח ב 2021 (עוד כחודש) כנראה יקבלו את המענק שנתקע בהגשה הראשונה.
לא נראה לי קשור non resident alien הכוונה מי שגר שם אבל לא אזרחכלומר אזרחי ארה"ב שהם תושבי ישראל או מתגוררים בכל מדינה אחרת שהיא לא ארה"ב לא זכאים?
נכון. הכוונה היא תושב שאינו אזרח, ולא להיפך.לא נראה לי קשור non resident alien הכוונה מי שגר שם אבל לא אזרח
במענק הקודם לא קיבלנו כי אחד מבני הזוג אזרח והשני עם itin
האם המענק הזה גם לא יגיע במקרה ואחד מבני הזוג בעל ITIN
מה הכוונה השני עם itin?במענק הקודם לא קיבלנו כי אחד מבני הזוג אזרח והשני עם itin
האם המענק הזה גם לא יגיע במקרה ואחד מבני הזוג בעל ITIN
מספר רשום לצורכי מסמה הכוונה השני עם itin?
צריך בשביל זה להגיש דוחות נפרדים? כי הבנתי אבל אולי לא הבנתי נכון, שבהגשת דוח משותף מתבטלת הזכאות.את המענק הנוסף גם בני זוג בעלי ITIN יקבלו
והמענק הראשון ינתן בהגשת דוח 2020
לא הבנתי - האם בטוח שכל אזרח US בכל מקום בעולם זכאי למענק?מי קבל מענק ראשון יקבל אוטמטי מענק שני.
לא צריך לעשות דבר.
לדעת רוב הרו"ח אין מס על קרן השתלמות,זה מתנקם בסוף במס על קרן השתלמות
מצטרפת. . . איפה אפשר לראות פרטים ברורים? באתר של הIRS לא מעודכן עדיין.לא הבנתי - האם בטוח שכל אזרח US בכל מקום בעולם זכאי למענק?
ושנית - גובה המענק עלה באמת ל2000$ לאדם? גם לילדים?
מישהו יודע כאן בוודאות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: