גם מחשידיש לו כמה שמות ביד 2
אבל מספר טלפון אחד
גם מחשידיש לו כמה שמות ביד 2
אבל מספר טלפון אחד
איזה חלק נשבר לך?לא. הגגון תקין. החיבור של הגגון לעגלה נשבר עזבי.
לא חייבים לקנות רק בוגבו. יש הרבה עגלות מצויינות ויפות שהילדים מרגישים איתן הכי כיף בעולם והם לא בוגבו
אני לגמרי פרשתי ממנה
בכמה את מוכרת ?לי יש עגלת בוגבו בי 5 מהממתתת
ריפוד אפור ג'ינס, גלגלים בורדו, שלדה שחורה וגגון בורדו מגונג'ס
אמבטיה וטיולון
אולי אפנה אליו גם אמכור לו
הוא קונה פחות ממחיר שתוכלי למכור כאן. שימי לב.לי יש עגלת בוגבו בי 5 מהממתתת
אמבטיה וטיולון
לי יש עגלת בוגבו בי 5 מהממתתת
אמבטיה וטיולון
גם לי יש עגלה שהייתי רוצה למכור רק שחסר לי את החלק שמחבר בין העגלה לגגון וזה תוקע אותי מלמכור אותהאיזה חלק בגגון נשבר? יכול להיות שיש לי. איזה דגם?
אני לא יודעת אם כל כך חלק הענין עם המוכר הזה אבל הוא כבר שנים שולט ביד 2 וכל עוד לא הוכחת אחרת אז לא אמין ולא לא אמין.
תקופה מסוימת מכרתי גם כן עגלות יד שניה מכרתי וקניתי. ובאמת מה שעשיתי זה נקיות תיקונים חידוש ומכרתי יותר יקר. מה שכן לכל עגלה הייתי שומרת את הטלפון של מי שמכר לי שלא יהיה אפילו חשד קל שזה גנוב (פעם כתבו על מודעה ברחוב שתליתי- הכל גנוב ולקחתי את זה ממש קשה)
יכול להיות שזה באמת עסק שלו ועם רכב הרבה יותר קל (אני הטלטלתי בתח"צ)
הוא עושה "מיקס" מחליף לאיזה גגון שאת רוצה ואיזה שלדה וכו' יכול להיות מחשיד ויכול להיות מעלה.
ובהחלט שוק העגלות בוגבו ויויו עושה רווח רציני כמעט לא יורד מהמחיר קניה ואפשר לקנות יד שניה להשתמש ולמכור בהפסד זעום
(לעומת זאת אני קניתי סייבקס, יותר יקר ממה שמכרו באותה תקופה את בי5- היה מבצע על בי5 ב3000, אני קניתי ב4000 את הסייבקס, וכיום המחיר שלה יד שניה 2000 ואפילו פחות למצב משומש. אם הייתי קונה את הבי5 היה מצב שהייתי מוכרת היום ב-2500- על אותה תקופת שימוש מינימלית בתקופת הקורונה..)
כך שבהחלט הגיוני לעשות עסק רק על בוגבו. רק שהכמות שלו קצת מדאיגה.... וגם המיקס בין העגלות שלא יזהו גנובות
הוא לא ככ קונה מחרדיםלי יש עגלת בוגבו בי 5 מהממתתת
אמבטיה וטיולון
ניסיתי לתווך בינה לבין חברה שרצתה לקנות משכנה שלדה + אמבטיה וגגון כך שיש לה את החלק הזה אבל אין לה מושב. הבנתי שהיא מוכרת רק שלדה.גם לי יש עגלה שהייתי רוצה למכור רק שחסר לי את החלק שמחבר בין העגלה לגגון וזה תוקע אותי מלמכור אותה
מין זרועות כאלו שמחברות לקשתות של העגלה
יש לך?
ראיתי ביד 2 עגלות במצב לא משו (דהוי או בלי גגון)ב300-400 למושב יהיה מצויןאולי יש למישהי מושב B שלא בשימוש בתרומה לילדה מיוחדת מדהימה? המושב נשבר והמתנדבות מתקשות להסתדר איתו, (עם המושב), מושב חדש עולה מאות שקלים....???????
עדיף לך להזמין ברזלים באליאקספרס ולמכור במחיר טוב יותריש לי גם למכור עגלה בוגבו B5,
צבע גינס כחול ללא אמבטיה
גם לי שבור משהו בגגון (לא בחיבור של הגגון לעגלה אלא אחד הברזלים של הגגון)
אבל אין בעיה להשתמש איתו כך
חוץ מזה העגלה במצב מצוין
@סול נוארראיתי ביד 2 עגלות במצב לא משו (דהוי או בלי גגון)ב300-400 למושב יהיה מצוין
תודה רבה לך,עדיף לך להזמין ברזלים באליאקספרס ולמכור במחיר טוב יותר
אני חושבת שפה זה הכי משתלםתודה רבה לך,
האם יש קישור לקשתות לגגון לB באלי?
עדיין רלוונטי?לי יש עגלת בוגבו בי 5 מהממתתת
אמבטיה וטיולון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: