אפשר מס' טלפון שלו?אני מכירה שתי חברות שקנו ממנו
עגלות מצוינות
מרוצות מאוד.
אפשר מס' טלפון שלו?אני מכירה שתי חברות שקנו ממנו
עגלות מצוינות
מרוצות מאוד.
תודה רבה על הקישורים, הזמנתי את הזול מביניהם הוא הגיע גרוע, הקשתות לא נכנסות לשבילים רק ממש בכח והמתאמים צריכים לשבור את המשענת כדי שיצליחו להתחיל להכנס.אני חושבת שפה זה הכי משתלם
תינוק עגלת שמש צל סוכך חופה עבור Bugaboo Bee6 Bee5 Bee3 UV הוכחת Pram כיסוי תינוק עגלת אבזרים - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
למוכר הזה יש גם חלקים
באג 'י השמש gooing מוט תמיכה clamp עבור Bugaboo דבורה 3/5/6 חבט תמיכה סב החלפת חלק - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
לא מנסיון. אני בעבר הזמנתי ליויו והיה מצויין
את יכולה לארוז את זה ולשלוח חזרה בחינםתודה רבה על הקישורים, הזמנתי את הזול מביניהם הוא הגיע גרוע, הקשתות לא נכנסות לשבילים רק ממש בכח והמתאמים צריכים לשבור את המשענת כדי שיצליחו להתחיל להכנס.
אין לי כמובן תלונות אליך אני מאד מודה לך על הטירחה, אני רק מוסיפה ידע כדי שאחרים לא יזמינו מהקישור הזה.
פתחתי סכסוך, בינתיים לא התקדםאת יכולה לארוז את זה ולשלוח חזרה בחינם
את יודעת איך עושים את זה?
ועל הדרך אני מחפשת גגון פרפרים אם מישהי פה מוכרת,אשמח לשמוע
לדעתי תבקשי החזרהפתחתי סכסוך, בינתיים לא התקדם
הם מבקשים : הזן את שם הספק, מה זה אומר?לדעתי תבקשי החזרה
את לוחצת בהזמנה שלך על החזר ובוחרת סיבה אחכ אמור להופיע לך שם תוית החזרה את אורזת את החבילה ומדביקה עליה את הדף הזה עוטפת טוב ונותנת לדוארהם מבקשים : הזן את שם הספק, מה זה אומר?
במקום תווית החזרה, נפתח חלונית ומבקשים את שם הספק.את לוחצת בהזמנה שלך על החזר ובוחרת סיבה אחכ אמור להופיע לך שם תוית החזרה את אורזת את החבילה ומדביקה עליה את הדף הזה עוטפת טוב ונותנת לדואר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: