עזרה יש מישהו שמוכר עגלות בוגבו יד 2 בזול באתר של יד 2, מכירים אותו? מישהו אמין?

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני חושבת שפה זה הכי משתלם

למוכר הזה יש גם חלקים

לא מנסיון. אני בעבר הזמנתי ליויו והיה מצויין
תודה רבה על הקישורים, הזמנתי את הזול מביניהם הוא הגיע גרוע, הקשתות לא נכנסות לשבילים רק ממש בכח והמתאמים צריכים לשבור את המשענת כדי שיצליחו להתחיל להכנס.
אין לי כמובן תלונות אליך אני מאד מודה לך על הטירחה, אני רק מוסיפה ידע כדי שאחרים לא יזמינו מהקישור הזה.

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
תודה רבה על הקישורים, הזמנתי את הזול מביניהם הוא הגיע גרוע, הקשתות לא נכנסות לשבילים רק ממש בכח והמתאמים צריכים לשבור את המשענת כדי שיצליחו להתחיל להכנס.
אין לי כמובן תלונות אליך אני מאד מודה לך על הטירחה, אני רק מוסיפה ידע כדי שאחרים לא יזמינו מהקישור הזה.
את יכולה לארוז את זה ולשלוח חזרה בחינם
את יודעת איך עושים את זה?
ועל הדרך אני מחפשת גגון פרפרים אם מישהי פה מוכרת,אשמח לשמוע

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
את יכולה לארוז את זה ולשלוח חזרה בחינם
את יודעת איך עושים את זה?
ועל הדרך אני מחפשת גגון פרפרים אם מישהי פה מוכרת,אשמח לשמוע
פתחתי סכסוך, בינתיים לא התקדם

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הם מבקשים : הזן את שם הספק, מה זה אומר?
את לוחצת בהזמנה שלך על החזר ובוחרת סיבה אחכ אמור להופיע לך שם תוית החזרה את אורזת את החבילה ומדביקה עליה את הדף הזה עוטפת טוב ונותנת לדואר

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
את לוחצת בהזמנה שלך על החזר ובוחרת סיבה אחכ אמור להופיע לך שם תוית החזרה את אורזת את החבילה ומדביקה עליה את הדף הזה עוטפת טוב ונותנת לדואר
במקום תווית החזרה, נפתח חלונית ומבקשים את שם הספק.
בינתיים פניתי בצאט לנציג שנתן לי כתובת למשלוח לנקודת שיווק שלהם בארץ שעושה פה את המיון של ההחזרות
אני מקווה שהכל ילך כשורה, בכל אופן תודה רבה על ההדרכה הברורה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה