שמעתי שגם באנ"ש צריך לבדוקבהמשך לדיון החשוב הזה,
בשנתיים האחרונות התפתח שוק של חברות קטנות להשכרות רכבים שמפעילים אנשים מתוך הקהילה.
אז נכון שמדובר ברכבים פחות נוצצים וגם קצת ישנים.
אבל מצד שני המחיר זול משמעותי והם גם לא עוקצים מכל הדברים הקטנים.
המחקרים אומרים ש 60% מהרווחים של חברות ההשכרה,
הם מכל הדברים שנזכרו לעיל.
לא מאמין שבודקים כל רכב באיתורן לאן נסע וכו'לדעתי כל הסכומים שהם לוקחים הינם גזל אמיתי ואין שום בעיה ללכת לתקן לבד במוסך
רק שצריך "מאוד" להיזהר כי יש להם איתורן על האוטו והם יודעים אם ביקרת במוסך, לכן צריך ללכת למוסך ערבי או פיראטי שלא יעלו על התיקון
חותם על כל מילה גם אני לא מפסיק לשכור מכל החברות שמשכירות בשחור, ויש אפי' כאלו שלא מגבילים לפי ק"מבהמשך לדיון החשוב הזה,
בשנתיים האחרונות התפתח שוק של חברות קטנות להשכרות רכבים שמפעילים אנשים מתוך הקהילה.
אז נכון שמדובר ברכבים פחות נוצצים וגם קצת ישנים.
אבל מצד שני המחיר זול משמעותי והם גם לא עוקצים מכל הדברים הקטנים.
המחקרים אומרים ש 60% מהרווחים של חברות ההשכרה,
הם מכל הדברים שנזכרו לעיל.
ספיציפית יש לי חבר שתיקן במוסך ואחרי זה בדקו לו באיתורן וגבו ממנו סכום מכופללא מאמין שבודקים כל רכב באיתורן לאן נסע וכו'
ומסתבר שגם לא חוקי לחפור לאן נסעת
לא בודקים כל רכב רק כשהרכב נכנס לשטח מוסך הם מקבלים עדכון במקום!!!!!!!!!!!!ספיציפית יש לי חבר שתיקן במוסך ואחרי זה בדקו לו באיתורן וגבו ממנו סכום מכופל
משהו הזוי, כדאי מאוד להיזהר
לשכור בשחור עלול ליצור בעיה עם הביטוחחותם על כל מילה גם אני לא מפסיק לשכור מכל החברות שמשכירות בשחור,
לדעתי לא פשוט בכלל, כשאתה שוכר את הרכב אתה חותם על חוזה שבו כתוב שאסור לך ללכת למוסך, ואם אתה הולך למוסך זה הפרת חוזה, על כל המשתמע.לדעתי כל הסכומים שהם לוקחים הינם גזל אמיתי ואין שום בעיה ללכת לתקן לבד במוסך
רק שצריך "מאוד" להיזהר כי יש להם איתורן על האוטו והם יודעים אם ביקרת במוסך, לכן צריך ללכת למוסך ערבי או פיראטי שלא יעלו על התיקון
והם שמחייבים בסתם יותר כסף זה גזללדעתי לא פשוט בכלל, כשאתה שוכר את הרכב אתה חותם על חוזה שבו כתוב שאסור לך ללכת למוסך, ואם אתה הולך למוסך זה הפרת חוזה, על כל המשתמע.
ברגע שהם גונבים אותך מכח החוזה הרי ברור שאין שום סיבה שתלך אחריהם כצאן לטבח רק בגלל שחתמת להם חוזה,לדעתי לא פשוט בכלל, כשאתה שוכר את הרכב אתה חותם על חוזה שבו כתוב שאסור לך ללכת למוסך, ואם אתה הולך למוסך זה הפרת חוזה, על כל המשתמע.
אימאאאל'הבסופו של דבר זה יחזור אלייך כשתקני אוטו ומישהו יכנס בך גם אז תוכלי לתבוע לפי מוסך מורשה ולתקן בגרושים
ככה עובד העולם
חותם על כל מילה גם אני לא מפסיק לשכור מכל החברות שמשכירות בשחור, ויש אפי' כאלו שלא מגבילים לפי ק"מ
בקיצור ממליץ לכולם לשכור בחברות האלה עם יחס נורמלי וכו'
שמעתי שגם באנ"ש צריך לבדוק
כי גם שם לפעמים סוחטים אומנם בדרך כלל לא
על שריטה קטנה
וגם אין שם מגבלה של 2000 ש"ח
אמנם כשאתה שוכר בשחור אתה יכול להיות רגוע מבחינת המחיר על נזק כי אם הם ינסו לתבוע אותך לשלם יותר תגיד להם שילכו למשטרה ויתבעו אותך...לשכור בשחור עלול ליצור בעיה עם הביטוח
הן במובן משפטי, והן במובן הלכתי
כל מילה.רק זה לא!
גם לי היה אותו דבר, זמן קצר אחרי הוצאת הרשיון פגעתי ברכב ועשיתי לו נזק.
יצא לי כל החשק לנהוג, שכנעתי את עצמי שלא כדאי לנהוג וכו'.
גם כשהיה לי אפשרות לקחת רכב [בלי תשלום] ולנהוג לא רציתי את זה...
בני המשפחה לחצו עלי שאני חייב ושהכל בסדר וכו' וכו', מודה לה' שהיה לי שכל להתגבר ולנהוג, ומאז אני לא מסתדרת בלי זה....
נדמה לי שיותר מההוצאה הכספית שנגרמה לך את חשה אשמה ונקיפות מצפון, וחשש מה יהיה בעתיד עם הנהיגה.
המלצתי, תשלמי את הסכום כאילו זה היה טיפול שיניים יקר.. ותמשיכי לנהוג כאילו לא קרה כלום [רק לא רכב של החברה ההיא... גם בביקורות של גוגל כולם מתארים את אותו סיפור].
בהצלחה!
רק עדכון קל-ככה עובד העולם
הם לא מחייבים סתם, אלא אחרי שנעש נזק לאוטו הם דורשים ממך לתקן את הנזק אצלם, זה זכותם לדרוש, ואם אינך מעוניין אל תשכור. תעריף התיקון זה גם זכותם.והם שמחייבים בסתם יותר כסף זה גזל
אז מה עדיף להפר חוזה או לגזול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: