עדיין יותר זול מ2350 ש"ח.זה סכום כפול וחלק יותר מנהג רגיל
עדיין יותר זול מ2350 ש"ח.זה סכום כפול וחלק יותר מנהג רגיל
כתוב מפורש שבמקרה נזק אתה צריך לשלם כפי אשר רשום בטבלה.אין בו שום משפט דומה למשפט הבלתי הגיוני שכתבת
אז למה לא יסכימו להוציא חשבונית,אבל הם יכולים לטעון כאילו תקנו במוסך רישמי, ואז מחיר פנס הוא 1500 ש"ח.
וכמובן שכל אחד בטוחעדיין יותר זול מ2350 ש"ח.
לו רק היה אפשרלהבא
נהג חדש חייב לבחור בביטול השתתפות עצמית.
נתיב.איזה חברה זאת?
הייתי עושה ביטול השתתפות עצמית. החברות לא נותנות לנהגים חדשים.וכמובן שכל אחד בטוח
שהוא יודע לנהוג הכי טוב
ולו זה לא יקרה בחיים
לפי היודע לי מספיק דו"ח שמאות כדי להוציא מהביטוחלי יש ביטוח פרטי על השכרת רכב, ולא משתמש בכלל בביטוח של ההשכרה, במקרה של נזק הם חייבים לתקן את זה ולתת לי חשבונית, ואני מגיש את זה לביטוח שלי ומקבל החזר, אין להם שום אפשרות לחייב אותי סתם ככה בסכום שבא להם, וכמו"כ הם חייבים לתקן כל שריטה קטנה או לא לחייב אותי על זה.
אולי תנסה/י להגיד להם שיש לך ביטוח ולבש חשבונית על התיקון, וכך יופחת הסכום.
חוששת שהתשובה ברורהמעניין כמה אחוז מהרווחים של החברות זה נטו השכרה
וכמה זה כל הסחיטות האלו מסביב??????
לפי מה משלמים לפי יום?לי יש ביטוח פרטי על השכרת רכב, ולא משתמש בכלל בביטוח של ההשכרה, במקרה של נזק הם חייבים לתקן את זה ולתת לי חשבונית, ואני מגיש את זה לביטוח שלי ומקבל החזר, אין להם שום אפשרות לחייב אותי סתם ככה בסכום שבא להם, וכמו"כ הם חייבים לתקן כל שריטה קטנה או לא לחייב אותי על זה.
אולי תנסה/י להגיד להם שיש לך ביטוח ולבש חשבונית על התיקון, וכך יופחת הסכום.
בעצם זה לא עולה לי כלום, אבל תוכלו להשיג את זה רק אם יש לכם בן משפחה או חבר קרוב מאוד בארה"ב או בקנדה.לפי מה משלמים לפי יום?
ואפשר לעשות את זה גם בסיטי כאר?
סיפרה לי חברה שיש לה ולבעלה חברה להשכרת רכבים לנהגים חדשים גם כמובן בלי ביטול.. וכל פעם ששוכר דופק את האוטו זה יום חג בשבילם.. דעו..מעניין כמה אחוז מהרווחים של החברות זה נטו השכרה
וכמה זה כל הסחיטות האלו מסביב??????
אל תהיו חברים שלהם!סיפרה לי חברה שיש לה ולבעלה חברה להשכרת רכבים לנהגים חדשים גם כמובן בלי ביטול.. וכל פעם ששוכר דופק את האוטו זה יום חג בשבילם.. דעו..
למה לא על זה נאמראל תהיו חברים שלהם!
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני בלנ"ד יגיד כמה פרקי תהילים שה' יעזור לכם חוץ מזה רציתי להביא לכם 100 ש"ח תפני אלי במייל r05368683 {וההמשך של הממיל זה הרגיל רק לא נותנים לפרסם כאן מייל } משהו להשתתף אתכם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: